Ako rezervovať lieky v Dr.Max online?
Ako to zeny robite? Ved mne vobec neukazuje ze ci to maju v lekarni alebo tak
Mam stiahnut nieco ine?
dr max je ako benu a riesi to eshop a nie dana lekaren. cize das do kosika a vyberies si osobny odber a tam zadas kde to chces vybrat.
napr. drmax ma inu cenu v lekarni ako na nete
Ved ked ideš na stránku a vyhľadám si napríklad paralen je tam cena, pod tým do košíka a ešte pod tým je napísané Na sklade v eshope a v 416 lekárňach... ukazuje to pri každom produkte tak neviem ...
@frflos_nespokojny iná cena je v každej lekárni. Na eshope sú veci lacnejšie.
Presne ako ti tu pise lukbe, nie kazdy liek je v lekarni/na rezervaciu, niektore su len cez eshop, preto to nevidis. A ano, cez eshop su lacnejsie niekedy aj o par eur.
@nikoleta999 no nemam to tam preto sa pytam
Nemáš to cez aplikáciu ci na stránke eshopu?
Tie cenove rozdiely su pri niektorych produktoch riadne. Nedavno som mala na jednom vyrobku rozdiel az 10 eur (lekaren vs rezervacia cez eshop)
ja si to objednam ako cez eshop a dam si, ze vyberiem na predajni. Pripravia a vacsinou v ten den to je
@lukbe to nikto nespochybnuje a to vieme asi vsetci😉
No mne rezervaciu da iba pri recepte, alebo lieku na predpis. Inak normalne idem tovar do kosika a v kosiku ked zadavam dorucenia tak vyberiem lekaren ...
A samozrejme pouzivam este aj cashback :DDD
@frflos_nespokojny spomenul si len jednu lekaren, preto som to napisala😉
Na rezerváciu Tá pusti jedine vtedy,ak má daná lekáreň produkt,alebo liek na stave v lekárni. Ak nemá,tak sa ti to nebude dať rezervovať ,iba objednať. Vtedy to ide z centrálneho skladu zo Senca. Dodanie trvá cca 3 dní. Treba dať pozor,aby si to skutočne rezervovala,nie objednala. Rezerváciu môžeš vyzdvihnúť takmer hneď.

Mňa to tu minule naučili. V aplikácii rezerváciu nevidno. Chod na to cez ich stránku. Ked zadáš liek, ukáže ti bud ako rezerváciu alebo v lekárni. Nie stále a nie pri každom lieku je rezervacia. Napr. tento majú, treba sa preklikat k svojej lekarni.