icon

Ako sa vyhnúť podľahnutiu influencerkam?

26. sep 2025

Ahojte, vždy som si myslela, že som pomerne rozvážna osoba, čo má vlastnú hlavnu. Ale prišla som na to, že som veľmi ľahko ovplyvniteľná. Čo som si už kúpila - sprchovú hlavicu Zenea ( vypadávajú mi vlasy a mám veľmi suchú pokožku, tak toto mi trochu pomohlo), doplnky stravy, vitamíny, make up za 60 eur, ktorý nie je zlý, ale ani topka, Kúpila som si Thrivo drink, ktorý mne nerobí dobre a tu mám celé balenie nevypité. Kúpila som si drahú Matchu, ako áno je fajn, ale nepijem ju každý deň, hlavne nie mimo leta. A už na mňa vyskakuje Kolagen drink od bloom robbins. Mám po 40tke, pijem kolagén, tak pozerám po ňom...

Ako to robíte vy, aby ste sa nenechali ovplyvniť? Alebo ovplyvniť ale s rozumom?
Lebo to, čo jednému zaberá, druhému nielenže nemusí, ale môže mu aj škodiť.

sszuzu8
26. sep 2025
@anonym_autor

@sszuzu8 kupovala som si z Topshopu Delimano rajnicu, mala som asi 3, a mop. Nedam na neho dopustit.

@anonym_autor to bol len príklad 😃😅

zobaka
26. sep 2025

citat zlozenie, pri somarinach ani nikde neuvadzaju, hladat recenzie od ludi, zapojit rozum

kristinaanna
26. sep 2025
@anonym_autor

@sszuzu8 kupovala som si z Topshopu Delimano rajnicu, mala som asi 3, a mop. Nedam na neho dopustit.

@anonym_autor tak isto ako si čokoľvek kúpim, na základe akejkoľvek reklamy, či je v TV, v časopise, na internete alebo hocikde inde, ak chcem vyskúšať tak si kúpim, ak je to drahšie pozriem si recenzie a porovnám, a ak mam pocit že je to blbosť nekúpim. a je jedno kde som reklamu videla

bielasovicka
26. sep 2025

Nesledujem žiadnych infulencerov. Bodka.

anonym_8d75ff
26. sep 2025

Neviem kde na influencerov chodíte 😁
Či na nete to funguje ako v tv ze program a potom bam reklama s influencerom?

autor
26. sep 2025
@anonym_8d75ff

Neviem kde na influencerov chodíte 😁
Či na nete to funguje ako v tv ze program a potom bam reklama s influencerom?

@anonym_8d75ff na youtube, obcas FB. Ale dnes su vsade cookies, cize reklama, ktora sa ti zobrazuje je personalizovana, vzhladom na tvoje vyhladavanie na googli.

beckinka
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_8d75ff na youtube, obcas FB. Ale dnes su vsade cookies, cize reklama, ktora sa ti zobrazuje je personalizovana, vzhladom na tvoje vyhladavanie na googli.

@anonym_autor vieš že existuje blokovac reklamy do prehliadača a súkromné prehliadanie? Nie v zlom ale nemôžeš uveriť každej hlúposti na nete, veď to ide do peňazí..

autor
26. sep 2025
@beckinka

@anonym_autor vieš že existuje blokovac reklamy do prehliadača a súkromné prehliadanie? Nie v zlom ale nemôžeš uveriť každej hlúposti na nete, veď to ide do peňazí..

@beckinka ja neverim kazdej hluposti na nete, su len tri veci, co ma zaujimaju - vlasy - pripravky priti padaniu, vyziva- vitaminy, obcas make up na zrelu plet. Ostatne ma nezaujima.

beckinka
26. sep 2025
@anonym_autor

@beckinka ja neverim kazdej hluposti na nete, su len tri veci, co ma zaujimaju - vlasy - pripravky priti padaniu, vyziva- vitaminy, obcas make up na zrelu plet. Ostatne ma nezaujima.

@anonym_autor samozrejme, ja ťa chápem ale treba si pred nákupom uvedomiť že neexistuje jeden jediný produkt ktorý sadne každému. To akoby si chcela kúpiť tabletku na štíhlosť. Veď to by mohli vsetky fitness centra zavrieť, rovnako aj dietologov. Keby toto niekto objavil, tak je miliardár a ostatní sa môžu ísť pásť na zelenú lúku. Neviem či rozumieš čo ti chcem povedať. Skrátka nabudúce si povedz že je to iba reklama a chcú tvoje ťažko zarobené peniaze. Ak ťa to bude aj potom lákať tak si to kúp. Ale predtým porozmýšľaj. A nie, neboj sa že to vykupia ako teplé rožky...

anonym_8d75ff
26. sep 2025

Všetko je postavené na tom ,ze reklama vzbudzuje v tebe ,,nedostatok,, a ponuka ,, rýchleho,, riešenia
Takže treba viac prijímať aj to zlé, že nie všetko musí byť tip top a hlavne ako si sama napisala
Nie každému všetko sadne
A keď... tak ten net aj dáva super info
Hlavne co sa týka zlozenia, účinnosti reálnej
Aj tie doplnky stravy, vitamíny
Rozumnejšie si urobiť najprv krvný test čo telo potrebuje a potom viac investovať cielene
Takže hej produktov je veľa len treba premyslene-na to treba aj energiu,trocha času alebo len tipovat a peniaze sem peniaze tam

minenkaa
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor bola si už u lekara?

bomba36
26. sep 2025

Buď to rieš s odborníkom, alebo začni odkladať peniaze do vankúša aby si po 70 mala čo vyhodiť z okna nigérijskemu princovi.

autor
26. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor bola si už u lekara?

@minenkaa myslis u ktoreho? Endo ano, dermatolog ano, trichologicke vysetrenie ano.

autor
26. sep 2025
@bomba36

Buď to rieš s odborníkom, alebo začni odkladať peniaze do vankúša aby si po 70 mala čo vyhodiť z okna nigérijskemu princovi.

@bomba36 co mam riesit s odbornikom? Ze riesim svoje vypadavajuce vlasy a ekzem?

rozculena
26. sep 2025

@anonym_autor žiadny "kolagén na pleť" neexistuje,kolagén je bielkovina,žalúdok ho normálne spracuje.Kolagén nevie,že má ísť do pokožky na tvári😂

minenkaa
26. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa myslis u ktoreho? Endo ano, dermatolog ano, trichologicke vysetrenie ano.

@anonym_autor a žalúdok ,alergie

autor
26. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor a žalúdok ,alergie

@minenkaa nie nemam intolerancie ziadne. U mna je to kombo, stitna zlaza, anemia, nedostatok draslika a asi aj genetika. Robim co mozem, aby som si udrzala vlasy na hlave.

minenkaa
26. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa nie nemam intolerancie ziadne. U mna je to kombo, stitna zlaza, anemia, nedostatok draslika a asi aj genetika. Robim co mozem, aby som si udrzala vlasy na hlave.

@anonym_autor transplantacia vlasov ,si sa ešte o to nezaujímala?

marca12
26. sep 2025

@anonym_autor Nemienim prispievat na luxusny zivot ludom,ktorych zivia reklamy. To je moje presvedcenie a preto nikdy neobjednam nic,co prezentuje infuencer.

gab1sol
26. sep 2025

@anonym_autor kedysi boli influencerky, na ktoré by som možno dala, ale dnes už viem, že to je všetko len o biznise. Najmä, keď si začneš detailne všímať tú reklamu - každej jednej to prišlo vhod, aké je to super, ale zo dňa na deň, akoby uťalo a už to ani jedna nevyužíva. Obdobie reklamy skončilo. A poslednú dobu mám pocit, že netvoria pravidelný nový content, ale recyklujú dokola svoje reelska, kým nenatočia nové…

autor
26. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor transplantacia vlasov ,si sa ešte o to nezaujímala?

@minenkaa zatial este nie, ked to bude uz takto, tak skusim.

17alexis
26. sep 2025

@anonym_autor sledujem ma IG profil detskej dr, gynekologicky, maminy autistov lebo ma skvele napady na aktivity pre svoje deti a maminy domskolakov. Ine nesledujem a z tych spomenutych ma nik nepresviedca kupit si nejake 💩💩💩.

alenka58
26. sep 2025

@anonym_autor a nejaké bylinné kúry si neskúšala, myslím bylinky piť nie na vlasy - existujú bylinné kúry skladajú sa tuším zo 4 byliniek

modratrixie
26. sep 2025

Ja s tým mám tiež problém … nepozerám to preto to je jedine riešenie

anonym_c3e9ed
26. sep 2025

@anonym_autor ty si vadná? Ved tie baby to absolutne nepoužívajú, objednajú to, odfotia sa s tým a vrátia poštou naspäť 🤣 mám takú v rodine

iwet25
27. sep 2025

No na mna tie produkty co odporucaju influencerky posobia uplne tak ze ma to odradi. Ked jeden tyzden vychvaluje 5 influenceriek ten isty kozmeticky produkt tak dakujem neprosim si. Uz mi to riadne lezie na nervy. Sledujem tam iba recepty, cvicenie a modu.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
29. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka hm, zasmiala som sa. Som whisky človek od mojich 20tich rokov, som preto muž? Kde si počula, že ženy a whisky nejdú dokopy? Milujem steaky a cigara s kubánskym rumom v Cuba Libre je ideálne strávenie studeného zimného večera. Nezvestnú osobu som nahlasovala po 3 hodinách, čiže tej povinnej 24ke neveríme. A btw, z CPZ môžeš realizovať naozaj iba jeden telefonát. Odkiaľ máš tieto "assumptions a prejudices". Lebo tieto neštimujú...

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
29. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka nepozerám Mad Men, ani som nevidela jedného Jamesa Bonda a Cosmopolitam bol časopis. Tvoje teórie pls rieš niekde inde, nie tu. Toto je iná téma a riešim to kúpu Bloom Robins na vypadávajúce vlasy. Čiže ideš mimo...