icon

Ako vrátiť tovar kúpený v decembri 2023?

17. sep 2024

Caute, da sa vratit tovar s ktorym nie som spokojna aj ked bol kupeny v decembri? Nie je pokazeny, len mi strasne lezie na nervy. Ide o kavovar, nerobi dobru kavu, ledva ju pretlaci a o peneni mlieka ani nemoze byt rec. Vytaca ma kazdy den. Najskor som si myslela, ze si musime na neho zvyknut, nastavit, prisposobit, atd, ale stale je na prd. Da sa to nejak reklamovat?

andrea_82
17. sep 2024

Vratit to uz nemozes, mozes skusit reklamovat, ale pochybujem, ze ti toto uznaju.

thirstymonk
17. sep 2024

Nie je pokazený, tak čo chceš reklamovať? :D Reklamácia znamená, že vo výrobku je nejaká výrobná vada. Nie, že nesplňa tvoje očakávania.
V prípade objednania z eshopu máš 14 dni na bezdôvodné vrátenie, lebo nemáš možnosť tovar si "ohmatať" jak v obchode. Ale nie v decembri som kupila a teraz je nahovno :D To mi pripomina tych ciganov, čo pridu do reštauracie, zožeru trištvrte obedu a potom sa sťažuju, že im to nechuti, aby nemuseli platiť :D

stellarstar
17. sep 2024

Máš všetko správne nastavené? Používaš správne mlieko??

ukgirls
17. sep 2024

vratit sa uz neda ..reklamovat tiez nie ... co je to za znacku? mozno mas zlu kavu zle nastavenie alebo hold si kupila blbost-aj to sa stava

rozculena
17. sep 2024

máš prečistené trysky na mlieko? všetko dobre nastavené? Mne tiež nechcel peniť mlieko,nakoniec bola chyba v tom,že taký malý "oný" bol zatlačený do rúrky namiesto toho,aby trčal,poslali mi fotku,ako to má byť.....
inak ja už mám tretí kávovar,prvý prišiel pokazený,vrátili peniaze,druhý som reklamovala v priebehu pol roka 2x,takže mi vrátili tiež peniaze,tento tretí....no zvykala som si dlho,káva mi nechutila,ono asi závisí aj od kávy určite,kupujem v eshope takú drahšiu,nie za 5 eur v Lidli...tento tretí má veľmi slabý tlak,použitá káva nevypadáva v suchých pukoch ako v tom predchádzajúcom,je dosť mokrá.Prestala som používať trysku na mlieko,otravuje ma ju čistiť po KAŽDOM použití.
Skús reklamovať z dôvodu nízkeho tlaku...

autor
17. sep 2024

@rozculena je precisteny, aj odvapneny. Kupujeme zrnkovu a sami si ju melieme, skusali sme roznu zrnitost. Cim je jemnejsie namleta, tym horsie to pretlaci. Tiez nie su z toho puky.

@ukgirls Je to delonghi dedica. Toto je treti delonghi co mam, ale tie predtym boli ok. Preto sme zas vybrali tuto znacku.

@thirstymonk praveze sa mi nezda, ze je ok, ked nevie ani poriadne espreso urobit a penu na cappucino este nenapenilo ani raz poriadne.

rozculena
17. sep 2024

to je pákový?? s tým nemám skúsenosť

vanilkovazmrzka
17. sep 2024

No nie, nemozes rok nieco pouzivat a potom to vratit lebo sa ti to nepaci 😃 mozes iba reklamovat zavadu a aj to ti nemusia rovno vratit peniaze.

vanilkovazmrzka
17. sep 2024

Ten kavovar poznam, robi sa s nim uplne lahko. Ak nemas sitko naplnene viac ako treba, tj das tam jednu zarovnanu odmerku a jemne pritlacis, kava pretecie a spravi sa jemna pena navrchu. Napenovanie mlieka vyzaduje trochu skill, spravne mnozstvo, spravne nahnuty pohar, a dobre nastavenu packu :D ja som dost dlho nadavala ze to nejde a potom som si vsimla ze to mam nastavene na paru

autor
17. sep 2024

@vanilkovazmrzka viem ako sa robi kava, robila som v kaviarni niekolko desiatok kav denne.
Mne neide o to, ze sa mi ten kavovar nepaci, ale nepaci sa mi, ze nerobi dobre kavu a o pene na kave mozem len snivat. Som rada ak mi vobec nejaku pretlaci. Kavovar mojej mami za 50€ urobi ovela lepsiu.

vanilkovazmrzka
17. sep 2024

No ved ja nespochybnujem tvoje schopnosti, vravim ze mam osobnu skusenost s rovnakym kavovarom a je v poriadku. Potom ho skus reklamovat, mozno je naozaj vadny kus ked nepretlaci vodu cez sitko.