Ako vrátiť tovar z Trendyol, keď SPS odmieta?
Zdravím viete my prosím poradiť ako naspäť odoslať balík keďže sps balíky neprijíma ? Ďakujem
@len_nig a aký je postup prosím ťa?
Pripnem sa, ani ja neviem ako vratit
Ja som tie posielala spät cez alzabox. Kod som tam musela rucne napisat,lebo mi to nechcelo oskenovať
@lululucy Ako ste to vrátili cez Alzabox?Môžte mi napísať postup?
@amity Ako ste to potom vyriešili s tym vrátením?
@andrea211073 Vratila som to v alzaboxe a do 10 dní mi prišli peniaze na účet.
@andrea211073 cez trendyol som urobila vratenie tovaru (zvolila som si polozky ktore chcem vrati) a oni mi poslali adresny stitok. To som nalepila na balik. A poslala cez alzabox. Tam si bud naskenujes ciarovy kod z adresneho stitka alebo rucne zadas to cislo balika. Mne to neslo naskenovat tak som to rucne nahodila
Dobrý deň, môžem sa opýtať, je možnosť nejako zistiť, či ten balík z alza boxu bol vyzdvihnutý? Ďakujem.
@adriana_reguly ja som odniesla balik do alzaboxu a po par dnoch to zaevidovali na mojom ucte trendyol
@lululucy Ďakujem.
Cez postu sa neda baby? Lebo v maily píšu, ze to mam odniest na poštu 🤷♀️ pritom stitok dhl..
@aleskandra dobrý aj ja chcem vrátiť tovar a štítok prišiel a tiež že na postu napísané a ako budú vedieť kde mi majú odoslať nazad peniaze ? Dakujem
Vcera som bola na poste. Ze oni to neberu, ze mam na stitli dht, tak asi cez nich. Ako to funguje cez alzabox, prosim?
@zuzuliak1981 v alzaboxe das odoslanie,naskenujes ciarovy kod alebo ten kod tam zadas rucne (ako ja,lebo mi to nechcelo naskenovat)
Kočky, vrátenie balíka sa dá aj priamo cez sps kuriera. Dnes som to riesila, zajtra mi pride zobrat topanky, co mu nesli vlozit do alzaboxu 🙈
@aleskandra áno už som to aj ja tak posielala
@aleskandra ahoj a ako si zohnala toho kuriéra ci si mu len zavolala aby pre to prišiel na jeho mobil? Ja som v alzaboxe skenovania ten 3 kod a nič písala som čísla potom čísla aj písmená a nič som zúfalá...😰😰😰😰😰😰😰😰😰
@dagi12 https://webship.sps-sro.sk/?type=cdex_vratky
Toto mi poslala slečna z podpory na Trendyole ;)

Mne to išlo bez problémov cez alzabox