Ako vybrať paušál s dostatkom dát a minút?
Videl som že je tu pár ľudí čo vie dobre poradiť s paušálmi, pár takých tém som videl, tak prídite diskutovať. Ide o to že čo sa dalo vyhladať som aj vyhľadal, len niekedy sú veci čo neni presne vesvetlené ani na príslušných stránkach operátorov a keďže je nedela večer ani sa nemôžem ísť spýtať na predajné miesto. Ide o to že sa hľadá paušál pre osobu ktorá málo volá a SMS-kuje tak za mesiac pošle možno 10 SMS a prevolá 50-100 minút ale dáta jej nestačia keďže moderné telefóny si ťahajú aktualizácie atď. Momentálne má niečo u O2 za 21€ a vraj tam má 200 minút ktoré nikdy neprevolá a 5GB čo občas prekročí a potom musí doplácať. Takže zháňam niečo do 20€ kde bude aspoň 10GB a do 100 minút ale nemôže to byť Radosť ani 4ka lebo tie neumožňujú platiť inkasom (kvôli nejakým pravidlám v banke aby spĺňala účet zadarmo). Takže do úvahy idú len Orange a Telekom. Orange nič také nemalo ale Telekom tam má za 16€ niečo že 200 minút a 2GB s tým že po minutí len spomalia ale už nič netreba doplácať. Toto by jej úplne stačilo. Avšak písali že na to treba aktivovať nejaký balík s názvom "vždy online" cez aplikáciu a nikde nezmieňujú že čo to stojí navyše atď. Mohol by to niekto objasniť?
Paráda. Lebo aj keď tam stratí, tu získa.

To isté hovorím aj ja čo vy.