icon

Ako vybrať paušál s dostatkom dát a minút?

babkaland
14. apr 2024

Videl som že je tu pár ľudí čo vie dobre poradiť s paušálmi, pár takých tém som videl, tak prídite diskutovať. Ide o to že čo sa dalo vyhladať som aj vyhľadal, len niekedy sú veci čo neni presne vesvetlené ani na príslušných stránkach operátorov a keďže je nedela večer ani sa nemôžem ísť spýtať na predajné miesto. Ide o to že sa hľadá paušál pre osobu ktorá málo volá a SMS-kuje tak za mesiac pošle možno 10 SMS a prevolá 50-100 minút ale dáta jej nestačia keďže moderné telefóny si ťahajú aktualizácie atď. Momentálne má niečo u O2 za 21€ a vraj tam má 200 minút ktoré nikdy neprevolá a 5GB čo občas prekročí a potom musí doplácať. Takže zháňam niečo do 20€ kde bude aspoň 10GB a do 100 minút ale nemôže to byť Radosť ani 4ka lebo tie neumožňujú platiť inkasom (kvôli nejakým pravidlám v banke aby spĺňala účet zadarmo). Takže do úvahy idú len Orange a Telekom. Orange nič také nemalo ale Telekom tam má za 16€ niečo že 200 minút a 2GB s tým že po minutí len spomalia ale už nič netreba doplácať. Toto by jej úplne stačilo. Avšak písali že na to treba aktivovať nejaký balík s názvom "vždy online" cez aplikáciu a nikde nezmieňujú že čo to stojí navyše atď. Mohol by to niekto objasniť?

Strana
z2
babkaland
autor
17. apr 2024

To isté hovorím aj ja čo vy.

babkaland
autor
23. apr 2024

Paráda. Lebo aj keď tam stratí, tu získa.

Strana
z2