icon

Ako vytvoriť lacnú a jednoduchú web stránku?

lubina2
9. jan 2026

Ahojte dievčatá, vytvorila že si niektorá vlastnú web stránku?obzerám webnode.. Ale kľudne si nechám poradiť.. Potrebujem nieco uplne jednoduché, kde budú zakladne informácie a kontakt.. Najlepšie nieco zadarmo, pripadne malý poplatok.. Dakujem

martinmmartin
9. jan 2026

Facebook ?

anonym_54c1ba
9. jan 2026
@martinmmartin

Facebook ?

@martinmmartin za mna su stranky na facebooku neprofesionalne, ked vidim ze firma nema klasicku webstranku, tak mi to pride take menej seriozne. Ked fb tak ako doplnok k hlavnej webstranke, kde na socialnych sietach riesis aktuality a rozne veci “zo zakulisia”, bonusy, komunikaciu so zakaznikmi a pod., ale urcite ak to chce na svoju propagaciu, tak by som si zriadila aj klasicky web.

K otazke - Wordpress, to mas velmi jednoduche a pouziva ho vela ludi. Mala som aj vo webnode, este davnejsie uplne prvu a casom mi prestalo vyhovovat, ze sa tam nedalo robit to co som potrebovala, tak som presla na ten wordpress. Ja mam sice plateny program, ten najzakladnejsi, ale len kvoli domene, inak by som si vystacila s free verziou. A to nehovorim o komercnej stranke, ale takej hobby tvorbe.

wade
9. jan 2026

Sprav si domenu napriklad na webuspport.sk (mam ich rad 🙂 ), a potom wordpress. Spolu s Chat GPT to uplne v pohode zvladnes. Momentalne robim (bez akychkolvek skusenosti) relativne vacsi projekt a s AI toolmi to ide paradne. Web designera konzultujem iba ohladne bezpecnosti.

maranco
9. jan 2026

Môžeš vyskúšať tento webový editor https://vedos.cz/sk/website-1-0/
ak by ti nevyhovovali ponúkané koncovky domén tak si môžeš kúpiť doménu https://vedos.cz/sk/domeny/
.eu ročný poplatok 5,75 €
.sk ročný poplatok 12,10 €

kika2079
9. jan 2026

@lubina2 najjednoduchšie aj najlacnejšie mi príde websuport

a0
9. jan 2026

Webnode je na začiatok fajn, aj jednoduchý na použitie alebo cez websupport -to je trošku zložitejšie a platí sa za doménu 🙂

misulka22
9. jan 2026

Vo wordpresse to zvladol aj taky technicky antitalent ako ja 🤣

lubina2
autor
10. jan 2026

Dakujem, poriešila som to cez webssuport..

iwesska
10. jan 2026

Wordpress,bezi na tom 80% svetovych webov. Je to jednoduche,modulovatelne,stiahnes si sablonu a ides. Ale samozrejme treba potom vediet aj technicke veci,aby bol funkcny,nie je to len o vizualy.

maranco
10. jan 2026
@iwesska

Wordpress,bezi na tom 80% svetovych webov. Je to jednoduche,modulovatelne,stiahnes si sablonu a ides. Ale samozrejme treba potom vediet aj technicke veci,aby bol funkcny,nie je to len o vizualy.

@iwesska o Wordpress sa treba pravidelne starať, aktualizovať inak bude web napadnutý

iwesska
10. jan 2026
@maranco

@iwesska o Wordpress sa treba pravidelne starať, aktualizovať inak bude web napadnutý

@maranco Mne to hovorit nemusis,ja s tym robit viem. O kazdy web sa treba starat,inak je na dve veci.