icon

Ako zmazať fotky na Facebooku?

9. máj 2025

Baby, mám tam milión fotiek ešte spred 15 rokov. Ako ich nastavím tak, aby nikto žiadnu okrem profilovky nevidel? Ďakujem.

autor
9. máj 2025

Ako myslím, že ani priatelia, lebo mám to nastavené tak, že len priatelia môžu vidieť. Ale chcem to úplne zablokovať.

sandra49
9. máj 2025

A chceš si ich tam nechať aby si si ich ty mohla pozerat, alebo úplne vymazať?

autor
9. máj 2025
@sandra49

A chceš si ich tam nechať aby si si ich ty mohla pozerat, alebo úplne vymazať?

@sandra49 aby som ich len ja videla. Ale nikde v nastavení to neviem nájsť...

veltraud
9. máj 2025

Nastav ako sukromne/iba ja ich mozem vidier

autor
9. máj 2025
@veltraud

Nastav ako sukromne/iba ja ich mozem vidier

@veltraud len ja práve toto neviem nájsť.... Prosím, nevieš má presne navigovať?

sandra49
9. máj 2025

Toto by som si aj ja rada urobila aj keď mam stopnuty účet, mňa odradilo, ze by som musela ísť fotku po fotke a jednoduchšie by mi bolo cely album dal len pre mňa viditeľný..

autor
9. máj 2025
@sandra49

Toto by som si aj ja rada urobila aj keď mam stopnuty účet, mňa odradilo, ze by som musela ísť fotku po fotke a jednoduchšie by mi bolo cely album dal len pre mňa viditeľný..

@sandra49 no a ja ani toto neviem práve nájsť. Mám tam kadečo nastavené, že viditelne iba pre mňa, a toto neviem.

sandra49
9. máj 2025

Neporadím ti bohužiaľ, snáď sa niekto nájde..

terezia74
9. máj 2025

Rozklikaj na fotke - najprv je verejne, iba priatelia a keď klikneš nižšie tak tam je - iba ja

rozculena
9. máj 2025
@terezia74

Rozklikaj na fotke - najprv je verejne, iba priatelia a keď klikneš nižšie tak tam je - iba ja

@terezia74 to by musela každú rozkliknúť

berenika39
9. máj 2025

jinak než po jedné to nejde...

terezia74
9. máj 2025
@rozculena

@terezia74 to by musela každú rozkliknúť

@rozculena inak to nejde

autor
9. máj 2025

Takže keď to mám napr v troch albumoch, tak to nejde tak, že každý album, ale musela by som každú fotku rozkliknut? Och. Keby som toto vedela,.nič by som tam nepridala...