Kto si ma pridá na Facebook a olajkuje mi fotky?
Ajoj
Najde sa tu nejaky muz ktory by si ma pridal na fb a na profilovku by mi dal srdiecko? Chcem aby frajer trosku ziarlil :P
to mas za to ze chces nieco na modrom konovi! tu je to sama vyzreta emancipovana zena!
Tak ako ty žiarliš na jeho srdiečka, ako si písala v inej téme?
Moc si nefandi, chlapom sú nejaké srdiečka ukradnuté. To zistíš až vyrastieš.
Keď sa tak veľmi nudis, urob si profil na fb ako muž a môžeš si aj písať, aj srdieckovat fotky, to sa tvoj chlap aj zblázni od žiarlivosti.... P. S. Dúfam že moje dieťa nikdy nebude tak sprosté a zúfalé
Sa musis ale extra nudit. Koľko mas rokov? 14? 15? Som asi aj vela napisala...
Anonym - mna by zaujimalo jedno ---> ako tvoj chlap zisti, ze ti dal niekto ❤ na fotku?? To ti bude lustrovat profil?
V zivote by ma nenapadlo muzovi kukat, kde dal like, ❤, atď...
Pozri, aj chapem to čo si riešila v inej téme, no v dnešnej dobe to nemusí znamenať hneď katastrofu- lajkujete piate cez deviate.
Podľa mna ak to urobis, chlap si to ani nevšimne.
Opýtaj sa samej seba- či sa chceš znížiť na taký krok...
A uvedom si, že vzťah láska na cely život nie je postavený na nedôvere a špehovaní partnera... dvaja ak si fakt nerozumejú a nezdieľajú rovnaký pohľad na život koníčky - tak skôr či neskôr tomu vzťahu odzvoní ( to radšej ušetrí roky a vnímaj to globálne a nie cez like na FB )- lebo to tak patrí na Základnú školu. Nikoho v putách neudrzis, to musíš ´stretnut´ ... tak sa nefixuj na like a podobne kraviny.
@veronikaszabova tak Vies nenadarmo sa hovorí... podľa seba súdim teba ;)) tak autorka si mysli, že on to najde

🤦♀️🤦♀️🤦♀️