Ako zmeniť adresu pre Tesco kupóny?
Ahojte,potrebujem prehlásiť adresu aby mi chodili Tesco kupóny na novú adresu kde bývam.Pytala som sa na to v Tescu a odbili ma že mám si stiahnuť ich aplikáciu a tam si to prehlásiť.Vcera som si to stiahla zaregistrovala sa a pýtalo odo mňa číslo clubcard.Napisala som číslo že zle číslo,oskenovala som kód takisto zle číslo a nepustilo ma to ďalej.Ja neviem čo s tým mám robiť?
To cislo je dost dlhe, nepreklepla si sa?
Na infolinke sa k zivemu cloveku nedovolas. Povedia ti, ze mas napisat mail, ale na ten sa neozvu. Robi mi toto iste, ze neberie cislo karty.
@senta_sofia ved pise, ze kartu oskenovala, takze preklepnut sa nemohla
Ja som si vytvorila novú kartu cez aplikáciu. Na starej mi prepadlo možno 4e,...
@senta_sofia Nie nepomýlila som sa aj som ten kód skenovala a nič.
@petamich Dneska som volala na infolinku a nikto nezdvíha.
@kavasmliekom Ja kartu mám nosím si ju v peňaženke len tu adresu potrebujem prehlásiť neviem ako.
niekedy tie apky môžu blbnúť,ja som mala velký problém s Georgom,nebralo mi kódy,ktoré mi poslala sama SLSP,nebralo ani kód,ktorý bol priamo v apke.....som sa s tým pol dňa srala....potom za dva dni to už išlo.
Odinštaluj a znovu nainštaluj apku.Alebo choď cez počítač na svoj účet
A máš tam veľa bodov?
Keď nie, tak si vytvor novú, úplne novú, s novým kódom, novou adresou, budeš zbierať body na novu kartu. A už v aplikácii.
Ja si myslim, ze maju nejaky vypadok, do adresy ma pusti, ale vyzyvalo ma na doplnenie nejakeho udaju a nejde to ulozit.
@kavasmliekom Neviem presne ale mám tam dosť bodov.Ja nepotrebujem novú kartu kartu mám a ja to využívam kartu.Nechcem aplikáciu používať ale kartu.Ja nemám rada keď všetko je cez mobil.
Tak chod do najbližšej tesco predajne na info a opýtaj sa na postup.
karta je aj v apke.Okrem toho do apky chodia kupóny naviac,ktoré ti domov ako papierové neprídu.

Zavolala by som na infolinku