icon

Ako zmeniť adresu pre Tesco kupóny?

24. feb 2025

Ahojte,potrebujem prehlásiť adresu aby mi chodili Tesco kupóny na novú adresu kde bývam.Pytala som sa na to v Tescu a odbili ma že mám si stiahnuť ich aplikáciu a tam si to prehlásiť.Vcera som si to stiahla zaregistrovala sa a pýtalo odo mňa číslo clubcard.Napisala som číslo že zle číslo,oskenovala som kód takisto zle číslo a nepustilo ma to ďalej.Ja neviem čo s tým mám robiť?

petamich
24. feb 2025

Zavolala by som na infolinku

senta_sofia
24. feb 2025

To cislo je dost dlhe, nepreklepla si sa?

belllinka
24. feb 2025

Na infolinke sa k zivemu cloveku nedovolas. Povedia ti, ze mas napisat mail, ale na ten sa neozvu. Robi mi toto iste, ze neberie cislo karty.
@senta_sofia ved pise, ze kartu oskenovala, takze preklepnut sa nemohla

kavasmliekom
24. feb 2025

Ja som si vytvorila novú kartu cez aplikáciu. Na starej mi prepadlo možno 4e,...

katesocka
24. feb 2025

@belllinka my sme volali na infolinku asi rok dozadu lebo sme takisto mali problém s prihlásením a dovolali sme sa

saraxyz
24. feb 2025

@belllinka ja som sa vždy dovolala na infolinku. A ani mi pomohla aj s problemom s apkou

belllinka
24. feb 2025

@katesocka teraz už nie, iba robot ti oznámi, že ak máš problém, že ti apka neberie kartu, máš si reštartovať apku alebo im potom napísať na mail

katesocka
24. feb 2025

@belllinka vážne? No žiadna výhra toto

autor
24. feb 2025

@senta_sofia Nie nepomýlila som sa aj som ten kód skenovala a nič.
@petamich Dneska som volala na infolinku a nikto nezdvíha.
@kavasmliekom Ja kartu mám nosím si ju v peňaženke len tu adresu potrebujem prehlásiť neviem ako.

rozculena
24. feb 2025

niekedy tie apky môžu blbnúť,ja som mala velký problém s Georgom,nebralo mi kódy,ktoré mi poslala sama SLSP,nebralo ani kód,ktorý bol priamo v apke.....som sa s tým pol dňa srala....potom za dva dni to už išlo.
Odinštaluj a znovu nainštaluj apku.Alebo choď cez počítač na svoj účet

nelca84
24. feb 2025

@belllinka ja som menila mame adresu asi pred mesiacom a dovolala som sa na prvykrat 🤷‍♀️

kavasmliekom
24. feb 2025

A máš tam veľa bodov?
Keď nie, tak si vytvor novú, úplne novú, s novým kódom, novou adresou, budeš zbierať body na novu kartu. A už v aplikácii.

senta_sofia
24. feb 2025

Ja si myslim, ze maju nejaky vypadok, do adresy ma pusti, ale vyzyvalo ma na doplnenie nejakeho udaju a nejde to ulozit.

autor
24. feb 2025

@kavasmliekom Neviem presne ale mám tam dosť bodov.Ja nepotrebujem novú kartu kartu mám a ja to využívam kartu.Nechcem aplikáciu používať ale kartu.Ja nemám rada keď všetko je cez mobil.

kavasmliekom
24. feb 2025

Tak chod do najbližšej tesco predajne na info a opýtaj sa na postup.

rozculena
24. feb 2025

karta je aj v apke.Okrem toho do apky chodia kupóny naviac,ktoré ti domov ako papierové neprídu.