Ako zrušiť účet na Modrom koníku?
Ženy ruším si modrý koník, lebo tu je samé zlo na ktoré naozaj zvedavá nie som.
Bude mi účet deaktivovaný hneď?
@ruxandra mam pocit že ich je tu ako hadov. To sa nevšímať asi ani nedá.
Este ai tu? Ved klikni a chod..naco to divadlo okolo?
Prosím Ťa, autorka, skús zapnúť pozitívne myslenie. Je u vás vonku už tma? Choď sa pozrieť na oblohu. Vidíš ako sa nádherne ligotajú hviezdy? Bez tej tmy by si ich ani nevšimla. Staň sa aj ty hviezdou. 🌞
@loliki tak toto si pekne povedala. Dakujem, ukladam do permanentnej pamate.
Ahoj, áno bude. Aj ja to urobím, toľko negativity a urážok, posmeškov ako tu som nezažila snáď nikdy.
Len samé sľuby a nič z toho
Autorka, na to, že tu končíš, si sem pridala až príliš veľa príspevkov. 😁
jeeej spoločný účet na facebooku s manželom 😀 autorka si možno prečítala tému čo si o nich myslíme, tak odchádza 😂
Ja tu opakujem ako mantru, že zaviesť anonymné diskusie bol krok úplne nesprávnym smerom. Odvtedy šiel ton diskusii ešte viac ku dnu a v drvivej väčšine sa to zvrtne práve v anonymných témach. Ale chápem pohnútky majiteľov (chápem aj keď neuznávam), vybičované emócie priťahujú nových užívateľov, nový užívatelia viac reklamy a viac reklamy viac peňazí pre majiteľov. Uzivatelia (či skôr väčšinou užívateľky) sú len pracovný nástroj na získanie peňazí. Takže boli zrušení moderátori, admini existujú len externí a v ťažkej anonymite, anonymné diskusie zostanú, slepic na kotkodakanie bude vždy dosť (áno, vrátane mňa, viem). Tak to akceptujem a chodím sem len po konverzacne vsuvky a občas dobre tipy. Že by ma trápili nejaké internetové "hyeny" alebo čo si kto o mne myslí, to rozhodne nie.
Nerozumiem prečo okolo toho také haló. Ak je mi ubližované,vypnem koníka. Niektoré baby som si všimla pýtajú radu a keď ju dostanú, takú akú nechceli počuť,sú arogantné s drzé. Ak pýtam radu,som rada za každu radu 😁,aj keď sa zle číta a je veľa krát tá najsprávnejšia.
neviem, prečo pri príležitosti svojho odchodu musíš vyvolať ešte vášnivú debatu a pourážať osadenstvo MK. Proste odíď a hotovo, čo si myslíš, že si tu teraz kopa žien začne zúfať, že odchádza nejaký anonym?
nikam nejdes, len tu robis divadlo okolo 😁👋
Ja som tu vzdy nasla podporu aj dobre rady. A este sa neberiem velmi vazne. Ale ty kludne chod, ved mas slobodnu volu
@loliki Ja som sa tiež kvôli stratenému času vypla na MK aj na mesiac. Aj FB. Ale áno aj to mi vadilo, že je veľa zloby. Nie v každej téme, sú aj pekné rady. Ale sú aj témy plné zloby a povyšovania. Dnes som si pár pozrela a stále je to rovnako. Ľudia sem ale chodia, lebo skutočné vzťahy už nefungujú. Tak hľadajú pochopenie tu. Ale nie všetci sú empatickí.
Mne ženy na koníkovi veľmi pomohli veľakrát, hlavne čo sa týka napríklad detských chorôb. A bez bazára a aukcií by som neprežila 🙂. Dobrovoľne odtiaľto neodídem 😀.
Anonymka, ved chod ihned, okamzite a netancuj tu okolo toho, nikoho tu nezaujimas. Bohus by ti povedal: “táhni” 😂

Ved nemusis hned rušiť ucet, staci sem na chvilu prestat chodit, pripadne si neprijemne zeny nevšímať 🙂