Aký film/seriál si pozrieť na NETFLIXE?
Dajte rady
The Last Kingdom je len s titulkami, ale bomba, lepšie ako Vikingovia aj Games of Thrones dokopy!
@mint_blossom aj ja akurat homeland pozeram :DDD
tiež som za Breaking bad - perníkovy tato.. Sú tam také zvraty a charakter postáv sa tak mení, že nechápeš. My sme s manželom dali aj za večer 4 časti. Nevedeli sme sa od toho odtrhnúť. Seriál má výborné hodnotenia, aj získal množstvo cien. Nebudeš ľutovať.
Podľa toho čo ťa baví a tvojho veku. Mne sa páčili aj Stranger Things (aj dabing), Bridgertons, Bodyguard, Kalifat ale číslo jedna zostáva: The Last Kingdom 🙂
End of the fucking world 🙂
Hlasy (ja som 2 dní nemohla spávať)🤭 a seriál Zahadny dom Bly
La casa de papel,lupin,black mirror
Takže so seriálov : Bridgertonovi, Stranger Things, Sabrina desiva dobrodružstvi, Umbrella Academy, krev a voda..
A filmy: veľmi sa mi páčil Eleonola Holmesova, Lovenie (hra tam naša Evelyn), vražda na jachte, penzión neviem akých sŕdc...
Snáď tá niečo z toho záujme.
@uglybetty1234 ak ťa chytil Breaking bad, určite si pozri aj Better call Saul 🙂
@queen_mary ani mna velmi nechytil, a presladly Bridgerton som vydrzala pozerat asi 10 minut
Kalifát u mňa topka, potom Queens gambit, Unorthodox, Emily in Paris (taká oddychovka pre baby), Dark, chystám sa na Bridgerton
A ešte sme s mužom pozerali po nociach Daybreak ale to je taká hovadina že až sme to museli dopozerať 🤣

Money Heist 🥰 Dalsie Kalifat, Orange is the new black, teraz pozeram Homeland. Pri The Crown zaspavam 🙂