Alex Wortex na Instagrame
Ahojte, sledujete Alex Wortex na Instagrame? Pozrela som si pre zaujimavost jej prispevky a celkom som bola v soku z nazorov, ako za vsetko na svete moze strava, lekari su zlo, kozmetika je zlo, SPFka sposobuju rakovinu... 🙄
@aylinn ak si dobre pamatám, vyjadrovala sa k očkovaniu detí na základe toho, že jej samej to ublížilo (neviem konkretizovať, ale často poukazuje na jazvu cez hrudník). Tým pádom- áno, vyjadruje sa k niečomu, čo zažila. Samozrejme, je len jedna z mála ktorá mala vedľajšie účinky. Ale je aj jedna z mála, ktorá má o tom právo verejne hovoriť.
@dahlia25 a kde je dokaz o tom,ze to ma z ockovania?
@janulik2008 teraz pôjdem mimo témy, ale áno, aj to, čo jeme má priamy vplyv na to, či dostaneme rakovinu… (výnimka potvrdzuje pravidlo). A aj to, čo jeme v tehotenstve, priamo ovplyvňuje plod. Tak to skrátka je 🤷🏻♀️V týchto debatách je ona dosť necitlivá, podáva to bez empatie, zjednodušene, pragmaticky a je jasné, že to potom pôsobí tak, ako pôsobí. Ale v tomto zas teplú vodu neobjavila 😂
@dahlia25 ono ako kedy asi. Mám kamošku čo celé tehotenstvo jedla zdravo, stravovala sa podľa kníh a aj tak mala ťažký pôrod. Rodila tuším 2 dni nie som si istá. Ale zasa s tým súhlasím, že koľkokrát sa pôrod spustí a v nemocnici sa zastavi a možno naozaj je to tým, že plno ľudí okolo. Ktovie či by z očí do očí niekto povedal matke postihnutého dieťaťa že je postihnuté lebo v tehotenstve jedla "hlúposti". Ja som inak na ňu aj zabudla až táto diskusia mi ju pripomenula 😀 ale páči sa mi že je sama sebou že jej je u pr.ele čo si myslia ľudia napr o tom že sa neholi atď
@rebekamarcusko nuž, zdravotnú kartu som si nepýtala 😂 áno, môžme to spochybniť. Ale spochybniť v tom prípade môžme všetko, vlastne celú existenciu Alex, alebo kohokoľvek iného na internete, koho osobne nepoznáme 😂 pokiaľ niekto chce klamať o svojom živote na soc.sieťach, ťažko to overiť. Zároveň, ona môže hovoriť pravdu, obhajovať sa, ale nikto jej to nemusí veriť.
Ak klame, je to jej vizitka.
Každopádne, v tomto jej osobne celkom verím.
Ano sledujem.
Stotoznujem sa s kopou jej nazorov aj ked sa holim, obliekam nevystredne a som ,,len,, peskotarian, nie vitarian.
Myslim ze ma vo vela veciach pravdu, s ockovanim som s nou maximalne suhlasila, aj s jej nazorom na Slovakov uz bohuzial.
Ze by to robila pre nejake reklamy alebo propagaciu… a coho? Maximalne svojho vlastneho biznisu s raw jedlom - s priatelom su to podla mna sikovni, mladi ludia co sa namakaju.
Takze moj nazor na nu je pozitivny🙂
Nesledujem, ale viem o koho ide vďaka nejakým článkom čo som čítala... Mne príde hrozne smutné, že ľudia dnes prerazia tým že si o všetkom niečo nutne myslia a všetkým to musia dať najavo ako najväčšiu, neomylnu pravdu sveta a myslia si že sú tak super že každý je zvedavý na ich chlpy v rozkroku.. ako hrdinstvo berú to, že vedia mudrovat, pourazat a to, že ukážu chlpaté paže.. takéto prejavy považujem za vrchol nudy, keď človek nevie do čoho by pichol tak aspoň na seba upozorní takýmto spôsobom..
Ğb
Pre mňa je red flag to, že ona chce aby ju každý rešpektoval lebo je tak "iná" ako ostatní a nedokáže rešpektovať ostatnych. K tomu, že niektoré matere sú počas tehotenstva vegankami a takto kŕmia aj svoje deti, ako zdravotník radšej pomlcim...však som len debilný štátny zamestnanec a nič o Tom neviem 😐 kedysi som ju sledovala, bavili ma jej excesy, lebo mám rada vystrednych ľudí, ale toto je už aj na mňa privela

@aylinn vieš, ja som čítala citát že nikto by sa nemal hanbiť za to aký je. Že každý je svojim spôsobom šialený 🤪, ale písať že za to že žena porodi postihnuté dieťa môže to že čo jedla z tehotenstve alebo že dostane rakovinu ...