icon

Alex Wortex na Instagrame

31. aug 2022

Ahojte, sledujete Alex Wortex na Instagrame? Pozrela som si pre zaujimavost jej prispevky a celkom som bola v soku z nazorov, ako za vsetko na svete moze strava, lekari su zlo, kozmetika je zlo, SPFka sposobuju rakovinu... 🙄

galganka
31. aug 2022

Pozdravujem na instagram, konečne ma niekto "známy" prezdieľal... hádam mi aj lajk pribudne. A hej, niekto, kto je oblečený ako štetka je podľa mňa vulgárny. 🤷‍♀️ a na záver dodávam, že niekto asi nebude až také slniečko ako sa prezentuje, keďže si takto pripúšťa a zameriava sa iba na kakaný hejt. 🙈

hlavun22
Autor odpoveď zmazal
galganka
31. aug 2022

@hlavun22 na koníku od 8/22... ktorý z jej followerov k nám práve zavítal vďaka storýčkam? Tu moc vášne nerozdúchaš... 🤗

sonia_wiener
31. aug 2022

@zdenulkam ja ju občas sledujem . V niečom ma podla mna pravdu, v niečom s nou nesúhlasím , ale to je v živote normálne . Určite by som ale radšej sledovala jej profil než napr. Plackovej, cibulkovej a pod.....

hlavun22
Autor odpoveď zmazal
nyusika
31. aug 2022

@hlavun22 si super.
Budeš môj vzor 👍

monika_mon
31. aug 2022

Áno, sledujem. 🙂 A myslím, ze má vo veľa veciach recht 🙂

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
31. aug 2022

Nesledujem. Pre mňa taký profil nieje zaujímavý, nepobaví ma, neinšpiruje ani nezaujme fotkami 🤷‍♀️

evaachesa
31. aug 2022

Vôbec netuším kto to je. 😃💁

nyusika
31. aug 2022

@evaachesa prírodná žena s pestovaným bobrom, odborník na umelé mlieko, výživu, gynekológiu a otužovanie.

evaachesa
31. aug 2022

@nyusika ježkove oči 😆

janezz
31. aug 2022

@evaachesa tiež som práve 1x čítala, že taká osoba existuje a čo je zač. Čo už, nemôžem každého poznať. Až taká slávna zasa nie je 😂

janulik2008
31. aug 2022

@galganka konečne aj my budeme známe 😀

janulik2008
31. aug 2022

Už má súkromný IG 😀

drahomirrra
31. aug 2022

@nyusika Pestovanym bobrom 😂😂 Ja sa pocuram 😁

aylinn
31. aug 2022

@janulik2008 bozeee ona nech si žiadne tutoriály nepozerá ona nech sa nemnoži radšej… lebo to chuďa dieťa dopadne tak ako to čo nedávno zomrelo kvôli prepnutej vegánskej materi ktorá ho vyhladovela. To dievča muselo byť šikanované na škole alebo týrané doma tak sa rozhodla normalizovať a viest ľudí k tolerancii zvrátenosti. Mne sa tiež páči keď si žije každý svoj život a nikto sa nestará do nikoho , ale nech sa nevyjadruje k veciam o ktorých vie hovno, lebo podľa jej slov kojene dieťa po tom ako matka skonzumuje rezeň prijma olej namiesto mlieka. Nech sa odsťahuje do lesa a prijma lásku a energiu z obijmania stromov. A hlavne nech si nerobí z huby riť!! Lebo na jednej strane sú ženy pokakané z pôrodu a tehotenstva ale na druhej strane už je zle keď žena je čo chce a nechrume len skorocel a rukolu a nezapija to paradajkovym dzusom! Lebo dieťa dostane rakovinu…
Diagnoza

drahomirrra
31. aug 2022

@aylinn Mna by zaujimalo, co konzumovala jej mamka pocas tehotenstva a dojcenia, ze z toho vyrastlo toto cudo 😁😁

drahomirrra
31. aug 2022

@hlavun22 Zlaticko, ak si v produktivnom veku, tak ockovana si, to len tak pomimo. 🙃🙃

aylinn
31. aug 2022

@drahomirrra Metanfetamín 😃

drahomirrra
31. aug 2022

@aylinn To by vysvetlovalo tych jej 34 kg a to aj s tymi Dita Von Teese lodickami, co vazia 8kg.

dahlia25
31. aug 2022

Sledujem. Páči sa mi, že si ide v niektorých témach svoje (napr. holenie nôh a iných častí tela 😂). Je super, že na nete takto môžme vidieť aj opak toho, čo je vkuse tlačené a propagované. Prináša to trocha rovnováhy. Ak niekoho poburuje ochlpenie, tak nech.
Osobne (polo)nahotu na soc.sietach všeobecne odcudzujem a myšlienka jej prezentácie mi asi unikla. Nechápem, ale ok.

V rámci stravy má veľkú pravdu. Sama mám jedálniček síce úplne odlišný, ale počula som aj názory gastro lekárov, ktorí ten jej výsostne kvitujú. Neviem, odkiaľ kto nabral, že príjma málo potravy 😂 či s ňou žijete alebo tak 😂 takto sa šíria nepodložené info.
Čo sa týka starania sa o zdravie všeobecne, fakt je ten že zrejme za ňou zaostáva 99% tu komentujúcich žien (vrátane mňa, bohužiaľ.)

K téme materstva sa nevyjadrujem, nemám skúsenosť. Pravdou ostávajú ale prúsery z minulosti ohľadom náhrad mliek, tuším Nestlé. Tak či onak, nikdy sa náhrada nevyrovná materskému mlieku, nie je to možné. Chápem, že to niektoré ženy môže mrziet, a zabolí, keď ženy odchované na “chrumkavých” reklamách na Nutrilon počujú niečo také. Nuž, realita.

Aj tak si myslím, že vďaka k*rone si ju väčsinou každý zapamätal ako “dezolé”. Škoda, že celá táto téma sa tak spolitizovala. Nestotožňujem sa s ňou na 100%. Ale do istej miery fakt hovorí k veci. Jeden jej názor na jednu veľmi úzku tému pre mňa nie je smerodajný, aby som na základe toho odsúdila človeka a aj jeho pridanú hodnotu.

Toť môj názor. 😂

nyusika
31. aug 2022

@drahomirrra skorocel a rukolu

nyusika
31. aug 2022

@dahlia25 ochlpenie neirituje nikoho.

althejka
31. aug 2022

Nesledujem, pre mna tato slecna nema vypovednu hodnotu .

drahomirrra
31. aug 2022

@nyusika V 1990, ci kedy tato megastar vykukla lotosovym namaste porodom na tento svet uz ficala rukola? Really? Skorocel este pochopim… ten je dobry na kasel…

mplevjakova
31. aug 2022

Ja ju sledujem a obľúbila som si ju, vždy sa nasmejem keď dáva príhody s priateľom 😂. Ako sa oblieka a stravuje mi je jedno. Nikomu tým neubližuje 😊. Ži a nechaj žiť.

loliki
31. aug 2022

Potrebujem to k životu? Nemám inú robotu? Načo je dobré sledovať, či niečie názory sa zhodujú s mojimi? Nerobím to.

dahlia25
31. aug 2022

@nyusika možno by si bola prekvapená, koľkých áno 😂 ale rozumiem, čo myslíš. Použila som to ako príklad.

aylinn
31. aug 2022

@dahlia25 podľa mna by sa človek mal vyjadrovať s úmyslom poučenia druhých len k tomu čo on sám zažil alebo niekto jemu blízky nie že si pozriem 4 videá na YouTube a tvarim sa že som múdrejšia ako ľudia čo študujú medicínu cely život , tvrdiť že deti sú choré z očkovania , z materského mlieka a podobne to je fakt cez. Nech si hovorí kto chce čo chce o vakcinach vždy budú dva tábory. Keby jej dieťa dostalo jednu z vážnych chorôb proti ktorej sa očkuju deti a nedajbože by malo zlý priebeh chcela by som vidieť ako by mu pomohla bez pomoci lekárov samozrejme, lebo veď “lekári vedia hovno”
Ju ta korona tak pomiatla že podľa nej nás obyčajných ľudí chcú všetci zabiť vyhubiť , od iluminatov , cez doktorov až po ľudí v potravinárskom priemysle. Niekomu pride inteligentná , mne príde ako by jej nejaká sekta vymyla mozog 😃
K štýlu ani ochlpeniu sa nevyjadrujem to mi je úplne šumafuk nech si dá aj penis medzi oči naoperovať.