icon

Anonymné pôsobenie na OnlyFans

18. máj 2025

Ako funguje anonymne of?
Da sa nieco s
Z toho vymacknut ak nebudrm absolutnr nikde propagovať svoje fotky ucet nic.
Da sa zarobit
A co sa pise do zivnosti haha
Mam seriozny zaujem.. Fotky iba aleebo videa bez tvare a bez sk publika.
Tam to funguje vez hashtagy alebo ako si ma klient najde?
Musim pisat. S tymi muzmi ci nemusim? Ako to vlastne cele funguje. Chcem sa primarne zamerat na fetis huge ass ktlry mam vacsnou iba fotky chcwm predavat lenze mam muza nechcem proste aby to vedel. Rozviedol by sa. Dakujem

autor
18. máj 2025

Ucty platit treba a momentalne len na 4 hodiny robim
Tak treba navyse daco zarobit.
Rozmyslala som je mozne aj proste neronit to ofiko ale len tak predavat svoje fotky iba cisto
Za par eur? Bez nejakych oficialit a pod? Dakujem

nicoletta98
19. máj 2025

Každá druha tu ma OFko, hneď ti poradia. Prečo si nenájdeš niečo full-time? To ti stojí za tých pár €, aby tvoje fotky kolovali po internete a klamať mužovi?

tinqua
19. máj 2025

Podľa môjho skromného názoru je tam oveľa viac ľudí čo nezarobia ani cent ako tých čo áno....OF nie je zlatá studnička, je to sociálna sieť...ak máš státisíce followerov na ig, tak možno sa tam nájde niekto koho zaujíma aj čo máš pod šatami, ale inak si z výnosov OF nezaplatíš ani telefón

gubcikova
19. máj 2025

Skús sa nakontaktovať na Michaelu z Ruže pre nevestu, pre ňu je to banalita 😄

justxme
19. máj 2025

Pozri, v roku 2025 je tak veľa bezplatného obsahu všade na internete, že ak chceš na OF niečo reálne zarobiť, musíš mať fakt dobrý obsah, prísť s niečím novým, dobre komunikovať s followermi... Ideálne spĺňať všetky tieto veci. A aj tak nemáš žiadnu istotu, že ti to aspoň ako tak pokryje ten čas, ktorý do toho dáš. Ak chceš dávať iba fotky bez tváre, tak to budeš mať ešte ťažšie.
Čo sa anonymity týka, pri zakladaní profilu musíš overiť totožnosť - poslať foto občianskeho, čiže ak sa na to dáš, vždy to bude 'niekde' zaznamenané a spojené s tvojou osobou. Neviem inak ako by si chcela robiť ten obsah, aby ťa nemohol nikto spoznať napríklad na základe prostredia v ktorom sú fotene. Ak dáš takéto fotky ako platený obsah a budeš v tom, že však ťa nesleduje nikto z tvojho okolia, veľmi jednoducho sa tie fotky môžu objaviť na iných častiach internetu, kde sú bezplatné dostupné celému svetu. Ak chceš do toho ísť, kľudne choď a skús, ale nemajú od toho veľké očakávania. Každá druhá si myslí, že tam zarobí jednoducho veľké peniaze, ale to už dávno nie je pravda.

kiki68
19. máj 2025

Ako ked chces bez tvare, tak to najskor kategoria heavy rubber. Ale inak tam hadam vsetky tie dievcence predvadzaju tvare. Ta konkurencia tam je obrovska

kiki68
19. máj 2025

Inak vacsina tych bab predava videa priamo na zakazky, cize strasne prasaciny. Za to sa plati

really8
19. máj 2025

Casto tu otravuje nejaky janko. Vyhladaj si ho a mozte si pomahat navzajom

procrastique
19. máj 2025

Bez ksichtu tam nezarobíš ani euro. Tí ľudia tam platia za to, že sa nejakej konkrétnej osobe dostanú " do intímneho súkromia" a že si s tebou budú vypisovať intímnosti a následne posielať nejaké fotky.
Im je nejaká tučná riť ukradnutá, tých je plný internet.

autor
19. máj 2025
@kiki68

Ako ked chces bez tvare, tak to najskor kategoria heavy rubber. Ale inak tam hadam vsetky tie dievcence predvadzaju tvare. Ta konkurencia tam je obrovska

@procrastique
@really8
@really8
@kiki68

Hm tak to je nanic. Bez tvare to musi byt iba.
S tvarou nehrozi. Som vydata.
Neexistuje nejaka platforma, kde sa da robit tireto veci a predavat fotky anonymne za prachy? Ja to mam rada.. Rada fotim. Akty. Len muz by to nezniesol

autor
19. máj 2025
@kiki68

Inak vacsina tych bab predava videa priamo na zakazky, cize strasne prasaciny. Za to sa plati

@kiki68 ake prasaciny tam robia vo videachm

To aj slovenky robia?

autor
19. máj 2025
@kiki68

@kiki68 mas nejake linky kde sa to da pozriet? Prosim ta.
Ako si ja napr mozem. Pozriet po registracii tskyto content bez toho aby som. Platila?
Chcem sa inspirovat

kiki68
19. máj 2025

Bez platenia si ziadny seriozny content nepozries, o tom to predsa je

kiki68
19. máj 2025

Co ja viem, poznam par bab, tak museli vsetko mozne robit, na zakazku, piss, shit, vomit, cely technicolor by som povedala, ako pozri si na roznych inych strankach veci, ale ak si niekto mysli, ze staci nejaky bezny footfetish, tak to tazko. Plus casto musis mat partnera na tie videa, cize jedine pouzit manzela 😀🙈 Ako nie sme v roku 2005 ked stacilo o dost menej na vacsiu karieru. Ale mozes to skusit, ved co. Prinajhorsom nix nezarobis. Kup si pozadie, nech nikto nevie kde presne si