Aplikácia Pošta - kde nájdem podacie číslo?

24. apr 2023

Dobrý deň, dnes som prvý krát podávala dobierku. Vyplnila som si formulár dopredu cez apku posty, zásielku som bola na poštu odniesť, čiarový kod si pani postarka oskenovala, všetko ok. V apke mi zásielka svieti ako podaná, ale nemam tam ziadne podacie cislo, ktoré by som mohla poslať pani kupujucej, aby si mohla zásielku sledovať. Na pošte som bola ráno, je možné že to podacie číslo sa mi v apke objaví neskor? Lebo okrem cisla harku nemam ziadne ine cislo a to ked dam do sledovania zasielok, vypíše ze neexistuje 🤷

chillibubble
24. apr 2023

je to len podane. zobrazi sa tam, ked to bude odoslane.

autor
24. apr 2023

@chillibubble a to znamena prosim co? Ze to posta posunie dalej? Lebo ked by som išla normalne s vypísanym papierikom, tak to podacie číslo mi daju hned..

kiwi3
24. apr 2023

ak si si to aj tlacila, uz si to mala na liste uvedene. tu sa to zobrazi neskor.

chillibubble
24. apr 2023

neviem aky maju system. ale asi to musia nejako v nom potvrdit ze je to naozaj odoslane a potom sa to tam ukaze. ked ti to daju s listockom, tak v tom case este balik nie je realne odoslany.

autor
24. apr 2023

@kiwi3 netlacila som nic. Epka mi vygenerovala ciarovy kod, postarka ho oskenovala priamo z mobilu. V apke potom zasvietilo ze podane, ale podacie cislo nemam..okrem tohoto screenu z apky vlastne nemám nič..🤷 tak snad sa to tam zobrazi, lebo pošta u nas uz dnes zavreta

sweet20
24. apr 2023

Ja to používam stále keď niečo posielam a zobrazí sa mi to neskôr, musíš iba vydržať

maranco
24. apr 2023

Zásielky podávam cez web eph.posta.sk nie aplikáciu, ale ak si generujem adresné štítky na tlač tak už dostanú podacie číslo. Ak nie tak ho pridelia na pošte.
A večer keď zatvárajú pobočku pošty príde potvrdenie k EPH hárku, ktorý pracovník prevzal zásielku aj koľko stálo poštovné.
Takže počkaj do zatváracej doby svojej pošty, potom by to už moholo byť.