Zásielka podaná cez poštu

24. júl 2023

Ahojte, vracala som balik do zalando cez postu, a ked si pozriem cislo zasielky tak mi na stranke posty vypise, ze nebola podana odosielatelom. Podavala som ju este v sobotu, tak neviem co sa mohlo stat, potvrdenie som si nevypytala, lebo ved ta zasielka ma svoje cislo. Ma niekto podobne skusenosti? Dakujem

vesimelonimarsista
24. júl 2023

Nemam, lebo listok si vzdy beriem, ale bez potvrdenky nemas dokaz, ze si zasielku skutocne odoslala. Uz ti zostava len dufat, ze sa ta zasielka nejak dostane do systemu alebo bude dorucena.

diaalex
24. júl 2023

Mne napr v sobotu poslali balík a pošta ešte vždy píše, že v preprave 🤷🏻‍♀️

magduska2
24. júl 2023

Vždy ked vraciam Zalando vypisujem pod.listok,lebo ved ona tu zasielku posiela uz pod inym číslom a ty ak teda nemas to potvrdenie tak nevies to číslo tej zasielky.A teraz uz to ťažko zistis.
Ale nestresuj od soboty je skoro aby uz ti zalando vrátilo peniaze.

misana84
24. júl 2023

Vždy sa vypĺňa podací lístok, aj na pošte si to žiadali…a aké číslo zásielky pozeráte keď nemate podací lístok?

muchotrafka298
24. júl 2023

Su posty, kde sobotne/nedelne zasielky odchadzaju az v pondelok.

autor
24. júl 2023

@misana84 To co je na vratke od zalando - ked vam zalando posle balik, je tam aj formular na vratenie a predvyplnena vratka s cislom zasielky zacinajuca YB…. Mysoim ze v minulosti som tak balik sledovala, podla tohto cisla

autor
24. júl 2023

Vzdy si davam potvrdit listok, na dvoch postach kam chodim najcastejsie mi len vytlacia cisty podaci listok s cislom zasielky, vahou a datumom (neviem co este tam je) a odosielatela/prijemcu nemusim vyplnat. Tato pani na poste odmietla potvrdit taky podaci harok a teda ho nemam (zial nemala som cas ho vyplnat lebo mi revalo dieta a krabica bola velka ako svet, uz som ju nemohla trepat domov naspat)