Aplikácia Stocard skončila. Aké sú alternatívy?
Cau, asi poznate mnoho tuto appku, kde sa dali ponahravat svoje vernostne karty a potom lovek na pokladni pipol danu kartu a mal bonus. Stocard skoncilo a namiesto neho je dajaka klarna, ci kija chmara.
Lenze ta klarna stoji za 💩. A tak hladam nejaku inu appku, takú, kde si tie karty viem dat jak widget na plochu. Viete odporucit?
@skorpionka1971 jedného pekného dňa skončí aj tebe
@tetapetra mne este ide. Ale zobrazilo sa tam, konecne, ze preneste si karty do Klarna. Akurat, ze ja ich mam manualne prenesene uz niekolko mesiacov 🙈
@simsalabim mňa to už nepustilo. Skoro ma drblo, akurát som bola v Yves rocher.
Manželovi skončilo niekedy v novembri, mne až teraz, asi týždeň dozadu. Prehodili sme karty do Klarny a bežíme ďalej 🤷🏻♀️
@kittykat22 je to tam,hneď na začiatku 😉
@kittykat22 appka supercards
@kittykat22 Presne tak...
Mne tá Klarna blbne. Pravidelne keď ju potrebujem v obchode, žiada prihlásenie a niekedy mi ju neotvorí ani doma, ale doma väčšinou karty nabehnú. A najväčšia hlúposť je, že je to naviazané na pripojenie na internet. Stocard fungovala aj offline. Chcem prejsť na niečo iné, lebo Klarna mi je takto nanič, keď ju nemôžem pouzit keď potrebujem. Super Card je teda spoľahlivá? Potrebuje pripojenie na internet, keď chcete zobraziť kartu? Vďaka.
Mne stocard funguje stale.
@mk1111111111 aj mne este stale, aj ked sa mi klarna stale vyhraza, ze stocard konci a mam si to presunut. No túdle, nic nebudem presúvať.
@janinka007 jedného dňa sa už do stocardu nedostaneš.
@ibrunova mam scriny kariet uložené
@janinka007 aj mne stale funguje. Ale uz mam aj Supercards.
Mne skončila. Dala som klarnu a v pohode aplikácia
mne ešte stále funguje našťastie 😅

@kittykat22 no nemala som na výber. Celé zlé