icon

Binance aplikácia

domibed
19. aug 2022

Ahojte ženy prosím máte skúsenosť s Binance aplikáciou na kryptomeny? Nič by mi nevadilo ale prečo treba pre overenie tak citlivý údaj ako fotografiu občianskeho preukazu?
Nie je to nejaký podvod? Alebo? Nemáte s tým skúsenosť?

doriiis
19. aug 2022

Mam skusenost....nie je to podvod.Vyuzivam pravidelne binance

buberova
20. aug 2022

Nie je to podvod, je to najväčšia krypto burza...

rado02
20. aug 2022

@domibed Je to takzvana podmienka "poznaj svojho zakaznika"
Banky a ine institucie musia zbierat identifikacne udaje o svojich zakaznikoch. Keby to nesplnili, hrozili by im rozne pokuty zo strany statu, az dokonca zakazanie ich cinnosti.
Musia to robit a nie je to podvod

engynka
23. aug 2022

@domibed nie je to podvod. Praveze Binance je dobry vyber burzy, bezpecna

binance
1. sep 2022

Je to podvod

binance
1. sep 2022
doriiis
1. sep 2022

@binance ...preco?

binance
2. sep 2022

@doriiis lebo ja som prišiel o peniaze, a to len za jeden deň, ty podvodníci nemajú zľutovanie nad nikým.Ak Vám môžem dať radu, ruky preč od toho, a povedzte to aj svojim priateľom

buberova
2. sep 2022

@binance čo si obchodoval na páku? Alebo si nakúpil Lunu? Alebo iný stablecoin ktorý padol?

rado02
2. sep 2022

@binance ako presne vas podviedli?

binance
3. sep 2022

@doriiis
@rado02 tu môžte vidieť vklad,a tam kde som presúval peniaze, na druhý deň už bol účet zablokovaný,,

binance
3. sep 2022

@rado02
@doriiis ešte jednu foto vám pošlem ako to bolo keď som tam mal peniaze

binance
3. sep 2022

@binance
@engynka kľudne tam môžte vkladať, keď si myslite že nie je to podvod,, ma s tým už niekto skúsenosť, že vložil tam peniaze a potom urobil výber????? Asi nie

buberova
3. sep 2022

@binance to globalttt prihlásenie určite nie je na binance.. kto vie kde si sa poprihlasoval.. na ich prihlasovacej stránke sa žiadne obrázky hôr nekonajú 🙂 najprv si over kde dávaš peniaze a kde sa registruješ

doriiis
3. sep 2022

@binance ..hento neni binance

kasandra999
17. nov 2022

@doriiis Dobry den, prosim vas viete mi poradit ohladne binance? potrebovala by som zrusit transakciu vklad z jednej spolocnosti na binance… dakujem