icon

Bučkovci - čo majú nové?

13. nov 2019

Ahojte, je tu niekto zo Sihly a vedel by niečo nové o nich?Dlho neboli v telke a na internete som sa nic nedocitala. Dakujem

mykeila
16. nov 2019

A tá Lucia s malou anickou sú u nich doma?

marienka1989
18. nov 2019

@mykeila Pokiaľ viem, Lucia už pár rokov žije s iným mužom, aj Aničku má pri sebe. A tuším som na FB zachytila (ale na 100% istá si nie som) že už aj s tým "novým" má dieťa.

elizeenka
21. apr 2020

Stará téma, ale napíšem. Jano ma s Erikou dcéru 2rocnu,Tomas kúpil a prerobil dom. Lucia je ani neviem kde, ale Ashlie, čiže Anicku, premenovala ju, tak ju má pri sebe, je to už veľká slečna 6rocna. Klára je stále s Jozom v Čechách a majú dvoch synov Filipa a Matka. Babka ide mat tohto roku 90ku už.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
sluchatka
21. apr 2020

@elizeenka a ako sa dari mame Anke? Im zhorel nejsky statok , davnejsie

elizeenka
22. apr 2020

@ptmt1011 no Luca není s nimi, sú s Janom a Erikou, ale kým je Anka tak majú všetko to co by pri Lucii nemali. Ja som povedala, že sa môže hanbit zato co urobila. Ale ze ich navštevuje, aj Anička chodí na prázdniny k nim.

elizeenka
22. apr 2020

@sluchatka Áno zhorel im pred rokom na Silvestra, ale určite sa už z toho dostali, škoda zvierat. Anka akoby ani nestala, napriek tomu co zažila a zažíva je to silná žena, nech si vraví kto chce, čo chce ma môj obdiv. Veľa žien by si znej mohlo vziať príklad. Takú svokru by som brala😉

rucka77
22. apr 2020

jej Anky tej mi je aj po pravde ľúto. vyzeraá to byť skvelá a hlavne teda aj obetavá žienka. tí chlapci to bol aj v telke des. nuž ale tak hádam aspoň jej sa darí dobre. no v telke mi nejakosi nechýbajú

sluchatka
22. apr 2020

@elizeenka anka bola aj mne velmi sympaticka. Zlata zena. Ja som sa rada pozerala na nich, srandovni a na nic sa nehrali

lapersefona
22. apr 2020

Mohli by natočiť ďalšiu sériu

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
mischelin999
24. apr 2020

Hmm tomu ako nepochopim, no nevieme ako to tam vlastne mala. Tazko to preto aj nejakosi sudit

elizeenka
25. apr 2020

@mischelin999 asi to nemala ľahké, keďže Jano ju vraj bil a stále hľadal niekoho na nete. Ale je to aj jej chyba, keď ešte bol Farmár hľadá ženu, ako sa mu vyhrážal, že ak sa k nej nevráti, tak mu nechá všetky deti, čo nakoniec aj urobila. Véd tam ostala dva mesiace a ušla. Potom spavala stým Lukášom s ktorým aj utiekla druhý krát.

lapersefona
6. máj 2020

a pozrite začnu ich reprízovať https://www.topky.sk/cl/100313/1898247/Lucia-z-...

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
lapersefona
22. sep 2020

@nikolka1986 mozme napisat do jojky ci sa nechystaju ked dostanu viac mailov od ludi tak mozno zacnu rozmyslat

bazarik1010
7. apr 2021

A teraz co nove? Zas to opakuju na jojke

gazpalm
Autor odpoveď zmazal
gazpalm
7. apr 2021

Kks som si az teraz vsimla aka stara diskusia,nic to nemeni na tom ,ze ti ludia ...akoze vazne stoja za diskusiu? a vyssi level ,ze sa k nim vazne ludia natrepali domov ich poobzerat 🙄no trapne

mirage
7. apr 2021

kto este vobec, ale vobec netusi, o kom je rec?

gazpalm
7. apr 2021

@mirage bud rada ,ze netusis,toto poznanie ti k zivotu urcite nechyba 😁

lieoska
9. apr 2021

@taskataska co ta do toho staraj sa o seba je každého vec co robi

mondolina
9. apr 2021

@tri
Anka je " fajn" žienka
https://topstar.noviny.sk/showbiznis/126798-ank...
😜😂👍🙈

tri
9. apr 2021

@mondolina poznas suvislosti? Alebo len citas co niekto napíše do clanku?.... nesud...

mondolina
10. apr 2021

@tri
hej vycucali si z prstu, že ich vyšetrovateľ obvinil z prečinu. aj vyčíslenie škody....👍

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
ivana2123
18. okt 2021

Vraj starka zomrela 😲

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
ivana2123
26. okt 2021

@nikolka1986 z domu oproti nich. Ale nikde o tom nic nebolo 🤔 ....

beatta7
26. okt 2021

tak ale ta uz mala pozehnany vek. no ked si tak spomeniem na ten serial s nimi, zakazdym som sa na tom zasmiala. sa velmi cudujem, ze sa im oplatilo ist do telky. ved ta hanba sa bude s nimi tiahnut podla mna uz naveky