Bučkovci - čo majú nové?
Ahojte, je tu niekto zo Sihly a vedel by niečo nové o nich?Dlho neboli v telke a na internete som sa nic nedocitala. Dakujem
@mykeila Pokiaľ viem, Lucia už pár rokov žije s iným mužom, aj Aničku má pri sebe. A tuším som na FB zachytila (ale na 100% istá si nie som) že už aj s tým "novým" má dieťa.
Stará téma, ale napíšem. Jano ma s Erikou dcéru 2rocnu,Tomas kúpil a prerobil dom. Lucia je ani neviem kde, ale Ashlie, čiže Anicku, premenovala ju, tak ju má pri sebe, je to už veľká slečna 6rocna. Klára je stále s Jozom v Čechách a majú dvoch synov Filipa a Matka. Babka ide mat tohto roku 90ku už.
@sluchatka Áno zhorel im pred rokom na Silvestra, ale určite sa už z toho dostali, škoda zvierat. Anka akoby ani nestala, napriek tomu co zažila a zažíva je to silná žena, nech si vraví kto chce, čo chce ma môj obdiv. Veľa žien by si znej mohlo vziať príklad. Takú svokru by som brala😉
jej Anky tej mi je aj po pravde ľúto. vyzeraá to byť skvelá a hlavne teda aj obetavá žienka. tí chlapci to bol aj v telke des. nuž ale tak hádam aspoň jej sa darí dobre. no v telke mi nejakosi nechýbajú
Mohli by natočiť ďalšiu sériu
Hmm tomu ako nepochopim, no nevieme ako to tam vlastne mala. Tazko to preto aj nejakosi sudit
@mischelin999 asi to nemala ľahké, keďže Jano ju vraj bil a stále hľadal niekoho na nete. Ale je to aj jej chyba, keď ešte bol Farmár hľadá ženu, ako sa mu vyhrážal, že ak sa k nej nevráti, tak mu nechá všetky deti, čo nakoniec aj urobila. Véd tam ostala dva mesiace a ušla. Potom spavala stým Lukášom s ktorým aj utiekla druhý krát.
a pozrite začnu ich reprízovať https://www.topky.sk/cl/100313/1898247/Lucia-z-...
@nikolka1986 mozme napisat do jojky ci sa nechystaju ked dostanu viac mailov od ludi tak mozno zacnu rozmyslat
A teraz co nove? Zas to opakuju na jojke
Kks som si az teraz vsimla aka stara diskusia,nic to nemeni na tom ,ze ti ludia ...akoze vazne stoja za diskusiu? a vyssi level ,ze sa k nim vazne ludia natrepali domov ich poobzerat 🙄no trapne
kto este vobec, ale vobec netusi, o kom je rec?
@taskataska co ta do toho staraj sa o seba je každého vec co robi
@tri
Anka je " fajn" žienka
https://topstar.noviny.sk/showbiznis/126798-ank...
😜😂👍🙈
Vraj starka zomrela 😲
@nikolka1986 z domu oproti nich. Ale nikde o tom nic nebolo 🤔 ....
tak ale ta uz mala pozehnany vek. no ked si tak spomeniem na ten serial s nimi, zakazdym som sa na tom zasmiala. sa velmi cudujem, ze sa im oplatilo ist do telky. ved ta hanba sa bude s nimi tiahnut podla mna uz naveky

A tá Lucia s malou anickou sú u nich doma?