icon

Bučkovci - čo majú nové?

13. nov 2019

Ahojte, je tu niekto zo Sihly a vedel by niečo nové o nich?Dlho neboli v telke a na internete som sa nic nedocitala. Dakujem

Strana
z4
zabiatko30
18. aug 2024

@miki_r možno sa Klara vrátila ku Jozovi to by bolo len dobre pre tie ich deti

tretiedieta
10. okt 2024

Bola som u veterinára pred pár rokmi v Podbrezovej a v čakárni bola so mnou jedna pani so psíkom-pozerám na ňu,pozerám a vravím jej,že ju od niekiaľ poznam,ale neviem si spomenúť odkiaľ,v tej chvíli mi došlo a vravím,vy ste boli v telke-Bučkovci.Tak sa usmiala,že hej,že je to ona-mama Anka.Už si nepamatam,čo bolo so psíkom,prečo s ním bola u veterinára.Svet je malý a je o náhodách 🙂

petulda333
10. okt 2024

@zabiatko30 oni su spolu.

sim_mi
11. okt 2024

@zabiatko30 su spolu, maju tretie dieta 6mesacne

tatiana1410
14. okt 2024

@sim_mi a babka ešte žije prosím vás

sluchatka
14. okt 2024

@tatiana1410 babka zomrela niekolko rokov dozadu

petulda333
14. okt 2024

Staci ist na tiktok. Mnr to cez vikend vyskocilo. Anka mala oslavu 60-tky. Za mna hruza a des. Jozko s Klarou odisli z oslavy,pohadali sa s Janou kvoli Erike. Erika tehotna,ozrata tam tancovala a svagor Tomas ju obchytkaval. Za prsia,medzi nohy,vsade. Mali tam aj kamosa,co ozraty hadzal flase po ludoch. No otras.

sim_mi
14. okt 2024

@tatiana1410 babka zomrela v 2020
Jano je este s Erikou, ta vyzera ako bosorka a tak sa aj sprava, na oslave Anickinej 60tky boli s Janom pod obraz bozi. Mali tam so sebou do rana i najmladsie dieta, dvojrocne chuda. Na zaver ich riesila policia 😂 ale neviem preco. Na oslave sa Jano a Jozo povadili ako sa patri, tak jozo s klarou na druhy den odisli do Ciech. No a Tomas bud fetuje alebo pije prvu ligu, lebo vyzera ako troska. Len by ma zaujimalo z coho zije, lebo ma novy dom a vozovy park pred nim. Mozno nam to tu niekto objasni, lebo Klara vravela, ze Tomas robi v lese 😂 mimochodom, vobec ich osobne nepoznam, stacilo jedno vysielanie na tiktoku v sobotu 😂

petulda333
14. okt 2024

@sim_mi presne,aj ja som pozrela a mala som dost. Ta erika uplne tupa,tehotna a opita ako prasa. A tomas vkuse na nej. Grc. A ano,vyzera hrozne ten chlapec

sim_mi
14. okt 2024

@petulda333 s tym tehotenstvom asi klamu, vravela to Sofia, janova dcera, ze nie je erika tehotna. Uvidime, lebo polovica veci, co Jano vypusti z ust, je vymysel 😂 a ozaj ma ten Tomas zaujima, ze co sa mu to stalo. strasny je, strasny, hotovy stamgast miestnej krcmy.

maickamf
14. okt 2024

@petulda333 kde sa to da pozriet?

sim_mi
14. okt 2024

@maickamf Jozo vysielal oslavu na tiktoku a sem tam sa mi tam objavi i nejake video z oslavy, ale neviem, kto to pridal. Inak akoze super, mama ma 60tku a dookola nej tam stali jak dementi s tymi mobilami a vysielali, i Jano i Jozo i ten Ivan z extremnych rodin 😂

sim_mi
14. okt 2024

joj a este aj nejaky ich ,,fanusik,, co tam dosiel, tiez stream zapnuty, otras. Keby sa tam aspon nespili jak posledny alkoholici, nevadili sa a nelietali pohare 😂😂😂

petulda333
14. okt 2024

@sim_mi to vravela klara s jozom,ze je v 3-4.m

petulda333
14. okt 2024

@sim_mi myslis toho gaya? Stareho?

petulda333
14. okt 2024

@maickamf mne to vyskocilo na tiktoku,ale bolo to live

sim_mi
14. okt 2024

@maickamf pozerala som, i teraz vysielaju obaja 😂 Pepa tam je ako josef.buko4 a Jano ako renekakodova 😂 a zas sa ohovaraju a vadia

sim_mi
14. okt 2024

@petulda333 jj klara s jozom potom hovorili, ze uz ani oni nevedia, lebo ze Sofia vravela, ze nie je 🤷‍♀️ a ano, toho gaya, co bol s tym Petom

petulda333
14. okt 2024

@sim_mi ja som videla len ako Sofia vravela,ze sa treba spytat eriky. V podstate mi je to jedno,lebo hamba tak ci tak. Opita ako prasa,dieta ani nevedela kde ma a svagor ju chyta kde sa da. Otras.

tatiana1410
15. okt 2024

@sim_mi a babka vraj zomrela už ,to bola mama Anky alebo svokra,lebo teraz je Anka v relácii Bez servítky spomínala mamu že zomrela

petulda333
15. okt 2024

@tatiana1410 ta babka co s nimi zila a zomrela,je jej mama.

petulda333
15. okt 2024

@petulda333 *hanba 🙆

sluchatka
15. okt 2024

A na instagrame niesu? Tiktok nemam 😀

tatiana1410
15. okt 2024

@petulda333 ďakujem vždy som si myslela že svokra to je

zabiatko30
16. okt 2024

@sluchatka niesu

bonavoxa
10. feb 2025

Dávají to teď znova po xté v televizi a jelikož jsem na MD, občas kouknu. Teda, já jsem taky z vesnice původně, ale tohle je na mne trochu příliš ,, temperamentní ", ačkoliv netvrdím, že to nejsou třeba hodní lidé. Ani jeden syn není prototyp muže do života. Takový big red flag.
A plno žen a dětí. Jsem se v tom úplně ztratila.
Je vidět, že zestárli a ten stereotyp občas rozbije záblesk zašlé ,,slávy".
Překvapením je pro mne, že žije farmář Stevo, ten musí mít místo jater diamanty.

blizenci
30. aug 2025
@zabiatko30

Ahojte. Jožko a Klára už niesu spolu od januára nechala ho a našla si iného.

@zabiatko30 to vážne?

zabiatko30
30. aug 2025
@blizenci

@zabiatko30 to vážne?

@blizenci su spolu stale. To bola zla informacia 🙂

Strana
z4