ChatGPT

25. dec 2024

Ahojte, aký máte názor na túto aplikáciu, vyskúšali ste ? Ja som teraz vyskúšala a dve hodiny som “chatovala” a vypytovala sa všetko možné aj nemožné . Ja som v nemom úžase . Za mňa super

rozculena
25. dec 2024

je to super.A keď nájdeš apky,kde sa môžeš rozprávať s rôznymi postavami,tak to len uvidíš,čo dokáže😂
To je ale nič,AI dokáže omnoho viac...

t1nusa
25. dec 2024

využívam podobnú appku v práci, fajn softvér pokiaľ potrebuješ nakopnúť čo sa týka kreativity, na súkromne účely som to však nepoužívala ☺

morpheuss
25. dec 2024

A keď zajtra objavíš Google, ťa úplne že porazí 😂

mamamasama
25. dec 2024

Hlavne sa na neho nespoliehaj. Veľakrát ma naštve svojimi nedostatkami a nepresnými informaciami.

trema
25. dec 2024

uplne odveci mi to pisalo 😀

rozculena
25. dec 2024

@trema a čo si chcela vedieť

liva92
25. dec 2024

prepáčte asi sa spýtam odveci, nemám skúsenosť ale píše to po slovensky?

huxy
25. dec 2024

Mne už neraz dal zlú odpoveď a veru nepomohol. Má veľa nedostatkov, takže za mňa nie

trema
25. dec 2024

@rozculena nieco o filmoch

tilly
25. dec 2024

Používam ho na prácu, aby mi menil texty na pútavé a viralne, ale keď som chcela odpovede na konkrétne otázky, občas napísal bludy, musela som si všetko overiť ešte cez Google, ale decká ho bežne používajú na projekty do školy

lucia13022023
25. dec 2024

Je to fajn, no nie je 100%

kabinka11
25. dec 2024

Používam často, aj na generovanie fotiek. Za mňa super, zatiaľ vždy poradil.

mojemenonikto
25. dec 2024

Nemusíš len chatovať, dokážeš sa aj porozprávať 😉

https://www.youtube.com/watch?v=eU7ZJF1mwtQ

A keď máš platenú verziu, tak dokáže generovať obrázky a videá:
https://openai.com/sora/
Je to super, len ako píšu viacerí, bol by som opatrný v akceptovaní výstupov. Nie všetko, čo sa dozvieš je aj pravda. Ale používam často, najmä ako zdokonalený Google.

rozculena
25. dec 2024

@mojemenonikto už je dokonca aj taký,že vidí...a môžeš s ním diskutovať o tom,čo vidíte

hnedovlaska1234
25. dec 2024

Ja ho zas nepoužívam na také tie “faktické” veci miesto google, pretože to viem, že zvykne písať blbosti. Čiže ak potrebujem nejaké informácie to si vždy vygooglim. Ja mu napríklad zvyknem poslať moje básne, že čo si o nich myslí 😂😂 alebo mi skôr pomáha ako inšpirácia na mnoho vecí…

mojemenonikto
25. dec 2024

@rozculena A vieš čo je najhoršie? Počkaj čoskoro tie podvody na dôchodcoch, keď im už nebude volať "kamarát" vnuka, ktorý mal nehodu, ale samotný "vnuk"... 🤨

midori123
25. dec 2024

@niekto2hy mne tam slovenčinu neponúka.

mojemenonikto
26. dec 2024

@midori123 Skús začať chatovať po Slovensky, automaticky by sa mal prepnúť. Jazyk sa tiež dá zvoliť aj v nastaveniach (ikona konta vpravo hore a položka nastavenia-setup).

midori123
26. dec 2024

@mojemenonikto tam som pozerala, ale slovenský jazyk som v ponuke nenašla.
V každom prípade ti ďakujem za odpoveď 🙂

brloh
26. dec 2024

@niekto2hy to co si poslal je nejaky klon, original je https://chatgpt.com/

mojemenonikto
26. dec 2024

@midori123 No, mne komunikuje slovensky a mám aj Slovenčinu v ponuke, viď obrázok. Ešte je možné, že si berie nastavenie jazyka z prehliadača. Ja mám prehliadač aj systém po slovensky. A okrem toho mám vytvorený ešte aj účet na openai.com. NIč iné, špeciálne, som nenastavoval.

niekto2hy
26. dec 2024
slovakboy
26. dec 2024

AI robí aj chyby. Minule som hľadal jeden odborný názor a napísal mi to tak isto blbo aký je názor väčśiny ľudí neodborníkov. Pomohol mi až starý dobrý google. Proste keď to AI kŕmiš blbosťami, bude to produkovať blbosti. Funguje to na učení sa. A to je aj najväčšie riziko AI. Kým ju učia seriózni vedci, dovtedy fajn. Keď ju ale pustia medzi pospolitý ľud, bude kopírovať ich názory aj konšpirácie a zlobu.

slovakboy
26. dec 2024

@mojemenonikto moj v práci funguje v každom jazyku a môžem ich aj miešať. Ja to najviac používam na preklady celých textov alebo na kontrolu svojej gramatiky a štylizácie viet v hocijakom jazyku ktorým píšem, aj slovenčiny. Ale pozor, niekedy tu štylistiku napíše tak dokonale, že to ani Nemec tak dobre nenapíše. Potom treba ho poprosiť zmeniť úroveň prekladu na B5 napríklad.

zmrzlinka2021
26. dec 2024

Je super, ale vždy informácie treba overovat

petsvk
26. dec 2024

Dá sa " porozprávať " aj s Gemini , len musíš vedieť položiť správne otázku

petsvk
26. dec 2024
katulienocka999
26. dec 2024

Jasne, používam bežné avšak treba sa naučiť používať prompty, dotazy,otázky ktoré mu davas. Stačí,že pozmenis slovosled, pridáš iné slovo a hneď môžeš mať inú odpoveď