icon

Čínsky seriál The Wolf

interneta
20. mar 2022

Ahojte, asi je to hľadanie ihly v kope sena, no predsa skúsim. Nájde sa tu niekto, kto pozerá ázijske seriály (Južná Kórea, Čína)? Videl niekto konkrétne the Wolf?

Strana
z2
menoruze
1. apr 2022

@interneta the long b. som videla, je to fajn,ale dost vela bitiek a krvi, ale ma to nakoniec taky ok zaver, ale nie zas pre mnan uspokojivy po tolkom suzeni hl. postavy 🙂 ja som to pozerala, ako ho premierovali, takze som nevedela, ako to skonci a presne po wolfovi som si povedala, ze si urcite pozriem najskor zaver, podobne si aj v knihe pozriem pslednu stranu, a dokazem si vychutnat, ako sa k nej autor dopracuje 🙂 tak prijemne pozeranie, inak j akrvave sceny viac menej preskakujem

interneta
autor
2. apr 2022

@menoruze uvidim, co bude dalej, ale zatial ma vobec nezaujalo herecke obsadenie :( ..okrem druheho brata (herca nepoznam) a lei wu, kedze toho som videla v predchadzajucom breaks fights sphere. Ten si videla? Ja som si zaver zatial nepozrela ani pri jednom. Ani ho ako taky nechcem vidiet s tym, co konkretne sa udialo. Ide mi skor o to, ci je to sad alebo happyending. Je to dost tazke, kedze s he dost setria..Avsak ani to som nepozrela. Pri BFS by mi to bolo prd platne, kedze tam ma zas rozladilo, ze v dvojke maju byt uplne ini herci. Uz som dala odber na marcusa ;) ale este som sa nedostala k nijakemu videu.

menoruze
2. apr 2022

@interneta leo wu som 1.x videla prave v long ballad, potom ma nejaky novy serial s zhao lucy v hlavnych ulohch, neviem si spomenut, mozno kuknem neskor. Oni casto davaju v dalsej serii uplne novych hercov, takze presne, aj preto ma ten novoland 1 ani 3 nebavili, ale 2 s jeremy tsui ano 🙂

interneta
autor
2. apr 2022

@menoruze nechapem, ako im to divaci mozu zozrat. Ja by som druhu seriu fbs pozrela len preto, aby som vedela, ako to dopadne medzi hlavnymi postavami. Ale nemam zaujem vidiet ine tvare. Hlavne, ked som zzita s tvarami prvej serie a su mi navyse sympaticke..ale v long ballad by mi neprekazalo, ak by vymenili dilrabu :D

judar
2. apr 2022

Z tych cinskych serialov aj tak vedie postava Wei Wuxian 😂....stacilo mi len toho demonickeho kultivatora vidiet a mam dost zatial lebo tie mena to je hroza si zapamatat ale je to inak sranda ze za poslednych 20 rokov bolo tolkooo telenoviel z roznych krajin az nastala era azijskej produkcie co je uplnee ine aj iny styl romantiky deja atd vratane aj homosexualnej lasky

interneta
autor
2. apr 2022

@judar paradoxne pri untamed mi to nerobilo az taky problem. Pri word of honor som sa stracala a pri dalsich zrovna tak. Obcas rychlo googlim, o kom rozpravaju, lebo netusim. Za prve je tam kvantum klanov/siet a bohvie coho este, postavy maju rozne mena (rodne, zdvorilostne), do toho sa miesaju funkcie a este oznacenia ako poradie (prvy az stvrty brat alebo stryko). Mena (najma juhokorejske) sa skladaju z troch casti, ledva to stihnem precitat a nie este zapamatat, niektore su velmi podobne. Romantiku ani nespominaj. Europskemu ci americkemu divakovi to hned udrie do oci, vratane vsetkych klise naokolo. Aj desat veci by som vedela zfleku vymenovat. No pri vacsine bozkavacich scen vyslovene trpim, ked uz sa konecne nejaka takmer v zaverecnom diele objavi :D a dokonca niekedy nie je ze vobec. Aj mna prekvapilo nie az tak okrajove zobrazenie homosexualnej temy v azijskej kinematografii. Najma, ked sa v klasickom hetero vztahu divak ledva docka bozkavacej sceny.

menoruze
2. apr 2022

@interneta presne si to vystihla, ale mne sa paci taka naznakovost, to je krajsie , ako zapado amero-europska vulgarita

sticker
interneta
autor
2. apr 2022

@menoruze na moj vkus to drzia skratka az moc. Dotyk ruky je viac ako bozk, ale mna to nevie nadchnut. Ked si daju pusu, tak je to v 90 percentach nieco hrozne :D nieco tak staticke, nerealne, s vytrestenymi ocami. Keby okolo toho nebolo tolko klise a v kazdom jednom serialy doradu..vies co neviem zhltnut? Take to potlapkavacie aka utesujucr gesto. Robia ho tak, ze to v nasich koncinach vyznieva ironicky. Na to som ako divak alergicka. V jednom zo serialov, co som ti spominala - mr. Sunshine - nepadla pusa vobec. Nebudem sa tajit, cakala som na nu a bola som mierne sklamana, ze nic. Ale i tak bol vztah medzi hlavnymi postavami taky, ze som nesmutila az tak velmi.

judar
2. apr 2022

@interneta pusa a dotyky? :DDD skor u tych historickych romances to je vtipne stymi stuhami na chlapoch ako lan zhan wangji ze strhnut im to z cela je na urovni odpanenia ich ...proste maximalne pohorsenie 😂😂😂😂🤦 ...mi to pripomenulo nejaky divny americky film s podobnu ale futuristickou kravinou kde sa chlap a zena len chytili za ruky a bolo to znakom ze maju sex

interneta
autor
3. apr 2022

@judar samozrejme, nemyslela som to v pripade BL drama, kde mohli byt kvoli cenzorom len naznaky 🙂 no nerusilo by ma to ani v hocijakom inom fantasy. stuzka bola celkom pekna symbolika.

interneta
autor
6. apr 2022

Long ballad ma akosi stale nechyta (som na 15. epi) Dilraba je mi stale nesympaticka, takze feeling nula. No nie je to len preto. Normalne mi rozum stoji, ze to ma lepsie hodnotenia ako Wolf.

interneta
autor
4. okt 2022

Taaak mam rozpozerane dva (vlastne tri) Alchemy of souls a Love beetween fairy and devil..

Strana
z2