icon

Čo ak sa Facebook a messenger naozaj zrušia?

stelly652
22. okt 2025

Ahojte ľudia neviem či je to pravda alebo nie,ale včera som sa dopočul,že končia sociálne siete pravde podobne chcú nám to úplne zrušiť neviem či to tak bude alebo len strašia ľudí,ale chcem sa vás opýtať keby ste nemali Facebook,Messenger,whatshop ako bi ste sa spojili so známymi??...sms-kamy?...telefonicky ako kedy si..? si vezmite aké bi boli problémy keby sme to mali zrušene

Strana
z3
anonym_d55db2
22. okt 2025

meta rusi desktopovu verziu mesenger ak mi teda rozumies, cize len to....

janai1
22. okt 2025

@stelly652 😂 a prečítať si niečo k tomu viac by ťa bolelo? Vypnú iba desktopové verzie

biba_18
22. okt 2025

čože? budeš písať listy…

selenka7
22. okt 2025

@stelly652 odporucam namiesto socialnych sieti a komunikacnych appiek dostudovat gramatiku 🙈

biba_18
22. okt 2025

nemám ani fb, ani messenger, a žijem… kks…

stelly652
autor
22. okt 2025
@anonym_d55db2

@anonym_d55db2 tak trochu som pochopil

stelly652
autor
22. okt 2025
@biba_18

čože? budeš písať listy…

@biba_18 šak tak sa aj robilo písali sa listy,pohľadnice

biba_18
22. okt 2025

@stelly652 vážne? 😲

stelly652
autor
22. okt 2025
@biba_18

nemám ani fb, ani messenger, a žijem… kks…

@biba_18 ani mne nechýba Facebook ani messenger

viestta
22. okt 2025

@stelly652 nemala by som ani ten najmensi problem kontaktovat tych co potrebujem kontaktovat aj keby to zrusili, co sa zrusit nechystaju. Ty by si mal?

anonym_af9427
22. okt 2025
@anonym_d55db2

@anonym_d55db2 messenger prepojený cez FB stále ostáva

stelly652
autor
22. okt 2025
@viestta

@stelly652 nemala by som ani ten najmensi problem kontaktovat tych co potrebujem kontaktovat aj keby to zrusili, co sa zrusit nechystaju. Ty by si mal?

@viestta mne neje zapotreby mať Facebook a mesenger je mi to zbytočne mať stačí ak mam Gmail

anonym_d55db2
22. okt 2025
@viestta

@viestta horsie keby sa mal zrusit modry konik 😂

nattyond
22. okt 2025

Tak bez “Whatshopu” prežijem 🤣

dskjhfdlkdjhl
22. okt 2025

@stelly652 to su starosti. Mozno nebudes verit, ale pred tymito soc. sietami ludia uplne normalne zili a ani mobily nemali a zvladli to. Mas mobil, mozes zavolat, napisat sms. Ale hlavne, evidentne mas pristup na internet a nevies si dohladat, ze ako to naozaj bude? Obzvlast, ked Ta to tak vydesilo. Uplne normalne staci pouzit google a najst si nieco o tom a potom citat a premyslat.

stelly652
autor
22. okt 2025
@anonym_d55db2

@anonym_d55db2 ale ne tu potrebujem zas potrebujem od ľudí aby mi v niečom pomohli a poradili

stelly652
autor
22. okt 2025
@dskjhfdlkdjhl

@stelly652 to su starosti. Mozno nebudes verit, ale pred tymito soc. sietami ludia uplne normalne zili a ani mobily nemali a zvladli to. Mas mobil, mozes zavolat, napisat sms. Ale hlavne, evidentne mas pristup na internet a nevies si dohladat, ze ako to naozaj bude? Obzvlast, ked Ta to tak vydesilo. Uplne normalne staci pouzit google a najst si nieco o tom a potom citat a premyslat.

@dskjhfdlkdjhl ale si vezmi naši starý rodičia nepoznali čo to sú mobil a už nehovorím internet boli len pevne linky aj to nemal každý

kp7333
22. okt 2025

nemam facebook, ani messenger, ani desktop, takze som v klidku

januska12323
22. okt 2025

Aj keby ich kompletne zrušili nič extra sa nestane. Naučíš sa používať inú aplikáciu alebo prejdeš do offline sveta. Listy tiež môžeš posielať.

stelly652
autor
22. okt 2025
@januska12323

Aj keby ich kompletne zrušili nič extra sa nestane. Naučíš sa používať inú aplikáciu alebo prejdeš do offline sveta. Listy tiež môžeš posielať.

@januska12323 a s napísaným listom v obálke zaniesť na najbližšiu poštu stačí len pero a papier

viestta
22. okt 2025
@anonym_d55db2

@anonym_d55db2 to by nastala celoslovenska katastrofa nedoziernych rozmerov, bezradne zeny (a aj niekolko desiatok muzov) by sa bezprizorne tulali po uliciach a ich zufalstvo by bolo bezhranicne, ich nemohocost nekonecna

anonym_d55db2
22. okt 2025

podla mna nerozumie co je to desktopova verzia

anonym_e38e65
22. okt 2025

Čo potrebujem si vytelefonujem a v prípade potreby napíšem sms. FB a msng nepoužívam, nemám ani telegrram, ani signal, ani viber. Whatsapp mam, ale vyzijem ho 2x do roka. A necitim sa mimo komunikácie. Práve naopak.

viestta
22. okt 2025
@kp7333

nemam facebook, ani messenger, ani desktop, takze som v klidku

@kp7333 desktop je stolovy pocitac alebo notebook a pre nich sa tvoria aplikacie inac ako pre mobilne telefony. A teraz sa rusi verzia messangera prave pre stolove pocitace a notebooky, mobilna verzia ostava

anonym_e38e65
22. okt 2025
@stelly652

@dskjhfdlkdjhl ale si vezmi naši starý rodičia nepoznali čo to sú mobil a už nehovorím internet boli len pevne linky aj to nemal každý

@stelly652 wrf? Stari rodicia nepoznali? Ja mám 44 rokov, neradím sa medzi starých rodičov. Do svojich 18tich som sa ani ja nemala mobil, internet sme mali v škole alebo v kaviarni a hrala som sa hadíky na Nokii. Tebe asi nič nehovorí slovo Razr a vyklápačka. Mega som si uživala svoju mladosť a detstvo kámo, bro/sis či čo si to.

stelly652
autor
22. okt 2025
@anonym_e38e65

@stelly652 wrf? Stari rodicia nepoznali? Ja mám 44 rokov, neradím sa medzi starých rodičov. Do svojich 18tich som sa ani ja nemala mobil, internet sme mali v škole alebo v kaviarni a hrala som sa hadíky na Nokii. Tebe asi nič nehovorí slovo Razr a vyklápačka. Mega som si uživala svoju mladosť a detstvo kámo, bro/sis či čo si to.

@anonym_e38e65 ja som to tiež hral na Nokii tie hadiki a prezváňali sme si neustále na Nokii my internet na základnej škole sme mali len v jedenej počítačovej triede v ostatných triedach už internet nešiel

anonym_e38e65
22. okt 2025
@stelly652

@anonym_e38e65 ja som to tiež hral na Nokii tie hadiki a prezváňali sme si neustále na Nokii my internet na základnej škole sme mali len v jedenej počítačovej triede v ostatných triedach už internet nešiel

@stelly652 no a teda vyrastal si s FB? Msng? A prežil si to? To naozaj, keby kľakli sociálne siete, tak nie si schopný zavolať a napísať? Prečo máš ženského avatara, keď píšeš v mužskom rode?

dskjhfdlkdjhl
22. okt 2025
@stelly652

@stelly652 Ale mozno vedeli lepsie pravopis, tak nebud horsi😉

katica06
22. okt 2025

Bude koniec sveta....

stelly652
autor
22. okt 2025
@anonym_e38e65

@stelly652 no a teda vyrastal si s FB? Msng? A prežil si to? To naozaj, keby kľakli sociálne siete, tak nie si schopný zavolať a napísať? Prečo máš ženského avatara, keď píšeš v mužskom rode?

@anonym_e38e65 tak lebo som nevedel akú prezývku si dať tak ma to napadlo žen.rode mne to neprekáža že je tam žen.rod napísaný

Strana
z3