Čo hovoríte na Meghan&Harry doku na Neflixe?
Caute, uz ste ho videli? Mne sa zatial velmi apaci aje mi lito, ako sa k nim chova media. Doteraz mi Meghan vadila, ale nevedela som povedat preco, proste, ze sa na nieco hraje. V tomto dokumente je ale taka prirodzena.
Cudujem sa len, ze tak vela zo seba teraz ukazali.
Ak H a M odoberu tituly vojvodstva, barona, atd., jednoducho vsetky udelene, co H dostal,
stale ostane princ. Lebo sa nim narodil. To mu (myslim) odobrat nemozu.
Takze on bude stale mat oslovenie princ Henry a jeho zena tiez. Bude Princezna Henry. Pretoze uz nebude mat ako ziskat nejaky titul od manzela, ktory ziaden nebude mat. A sama ziaden nezdedila, nenarodila sa tak.
Je rozdiel medzi princom - napr. princ z Walesu, co je dany titul, nie je nim automaticky ako najstarsi syn noveho krala, musi ho najprv dostat od krala a nemusi ho dostat vobec - a princom, ak sa jednoducho narodil synovi/dcere aktualne vladnuceho panovnika/panovnicky. Princezna Anna napriklad tento automaticky titul, alebo skor pridomok pre svoje deti odmietla pouzivat, princ Eduar tiez. Keby sa v dospelosti rozhodli ho same zacat pouzivat, tak mozu (aspon tak som niekde citala). Inak by tiez boli princovia a princezne ako ostatne deti z ich okruhu - Beatrice, Eugenie, William, Harry.
Co bol istu dobu aj dovod velkych staznosti od M a H, ze preco ich deti nie su princ/princezna, ked deti W a C ano. To bolo vtedy rozhodnutie kralovnej dat im ten titul vopred, aj ked nan este nemali narok. Rozhodla sa tak, lebo patrili do priamej nastupnickej linie.
Teraz aj ich deti v podstate uz ziskali narok na tieto tituly, lebo uz su priamymi vnukmi vladnuceho panovnika. Ci budu H a M mat odvahu pripominat, ze o ten titul stali, tazko povedat. Vo svetle ich kritiky rodiny by to vyzeralo velmi cudne. Asi tuto temu nechaju uz spat.
@marca12... No rasisti, asi preto ich je v Londýne 2/3🕳️
tak snad sa nemusime bavit o tom aki su briti rasisti. To je o nich dlhe roky zname oni priamo neznasaju imigrantov,su tym preslaveni dlhe roky

@aurora33 🤣...že aj kráľovnine psy na ňu zazerali🤣👍