Čo hovoríte na Meghan&Harry doku na Neflixe?
Caute, uz ste ho videli? Mne sa zatial velmi apaci aje mi lito, ako sa k nim chova media. Doteraz mi Meghan vadila, ale nevedela som povedat preco, proste, ze sa na nieco hraje. V tomto dokumente je ale taka prirodzena.
Cudujem sa len, ze tak vela zo seba teraz ukazali.
Pre mňa strata času pozeraním, nechápem o čo im ide, však paparazzi sú všade, pokiaľ je niekto známa osobnosť. A tie niektoré prešľapy čo dávala z jej rodiny, trápne 🤦♀️
Ja som bola na to zvedavá ale sklamalo ma to. Robia zo seba chudence, aj Harry nebude 2x normálny. A to s tým rasizmom a otrokarstvom bolo až trápne
Videla som a len sa ukázala, aká je to herečka.Ona veľmi dobre vedela,koho si chytila.A teraz z tretotriednej herečky je celebrita.Teraz hrá najväčšiu rolu svojho života.Oni spolu veruze nezostarnu
Mohol radšej zostať s tou Cressidou Bonas, tá bola krásna aj išla ku nemu.Otca mala lorda tuším.Mohol sa vzdať povinností a mohli ostať v Anglicku.Ona sa mohla venovať tomu, čomu chcela.Vyberal, až prebral.Markle nevedela prekusit, že Kate bude stále jednotka.Aspon , že tá sa im vydarila
@aurora33 ešte si z Kate robil srandu, že waity katie, ale Kate si išla za svojim, chcela Viliama.Ale na tej Kate aj vidno, že je vychovaná, studovana... má graciu.Ma aj také zvláštne vyžarovanie Kate ale v dobrom.No Meghan to nemá,z nej ide vychcanost.Esteze sa Charlesovi vydarila aspoň jedna nevesta
Nestačí už len to, že "nevedela" kto je " H"?..
Naozaj ? Je o 4 r.staršia ako ja,a ja teda pamätám kráĺovskú rodinu, Dianu, jej synov..
Kto "normálny" si robí "nonstop" fotky z každého prdu ?
Ja teda nemám foto o tom ako ma muž požiadal o ruku,ani video.
A ani nenátáčam náš bežný deň.
Chápem, že mala svoju stránku, zdieľala na soc.siete..
Ale ....sú momenty kedy "normálny" človek chce len byť...
Nie držať mobil v ruke..
A ona ten mobil držala v ruke koĺko?prečo?
Podľa mňa dobre vedela čo robí, a čo z toho môže kvapnúť.
@maca1984 ona v tom dokumente popisuje myslim, ze vedela kto je. Aj to rande naslepo bolo vlastne vymtslene, vobec to tak nebolo. On jej napisal na instagrame a ona z toho bola ze woow.
Musim povedat, ze ako bola to miestami velmi silna kava, ale ako nezatracovala by som ich tak, ze len oni su ti zli. Zivot v kralovskej rodine isto nie je len tak med lizat. Vezmite si ako dopadla diana
@niky2020 vo všeobecnosti nemusím ľudí, ktorí niečo o sebe tvrdia a konajú úplný opak. Presne ako Meg, čiže to nie je bezdôvodny hejt. Vlastne nemám rada pokrytcov a oni dvaja su chodiace pokrytectvo. Kráľovská rodina je mi absolútne ukradnutá, ale títo dvaja plackovia sa tak všade tlačia, že či človek chce či nie, vie o nich. Čo je tiež v rozpore s ich túžbou po súkromí. Čiže ano, nemám rada Megeru ani Harryho lebo su pokrytci.
@queen_mary firma nerovna sa kralovska rodina..
@niky2020 prosim ta, to su veci čo zdieľajú oni samy, alebo majú prejavy. Či ako nazves konanie, keď ma Harry prejav ako treba chrániť planétu, lebo ju mame len jednu (až mi slzička vyšla) a pomaly na druhý deň si ide Megera na baby shower do Ameriky sukromnym tryskáčom? Čo to je ak nie pokerytectvo? Či ich lietadla idú na dúhu z jednorozcov?
@queen_mary briti nie su rasisti...len dokym im nedonesies niekoho takeho do vlastneho domu (a duplom to plati o kralovskej rodine). Az tak, ze sa "oplatilo" zabit dianu, aby nahodou buduci britsky kral nemal nevlastneho surodenca arabskeho povodu. A myslim, ze prave preto sa obavaju obaja a opravnene.
@vevesh 😀😀
@aurora33 podla mna megan bola velmi prevelmi naivna. Isla do toho "na americky styl" , ze sa kralovska rodina trochu zmodernizuje a zreformuje (na styl danskej princeznej) a ups, narazila kosa na kamen, lebo tam nie je ani zaujem, ani vola. O tom potom,ze ma maniere (lebo kate s camilou nemaju ziadne...jasne🙃), ale je jedna vec, ked ta media hejtuju, lebo si si dovolila otvorit usta na nieco, co je v anglicku najposvatnejsie, a tak si zgustnu na kazdom jej s prepacenim prde -a to prezentuju media v plnej miere, len aby kralovska koruna (monarchia) ostala zachovana a aby sa ludia neodvazili vyjadrovat sa priamo proti nej...
Ja som sa stretla s dosť ľuďmi, čo nadávajú na Megan, že je to druhá Yoko Ono a že rozbila rodinu a zmanipulovala Harryho. Ľudia asi zabudli, že aj Harry je problematický a že vždy bol v tieni svojho staršieho brata a trpel komplexmi z toho. Mal ako maškarný kostým náckovskú uniformu, holý sa kúpal vo Vegas alebo označoval ľudí rasistickými nadávkami. Tak ako je toto Meganina životná úloha, to isté platí aj pre neho. Ja im neverím ani nos medzi očami, ich PR je tak priehľadná až sa čudujem.
@vevesh ona nebola ani nie je naivná, ona je skôr vychcana :D čakala že sa každý pototo z toho, že prišla veľká herečka Američanka do GB a keď sa tak nestalo tak urobila presne to, čo vedia Američania: hodiť sa o zem, namosurene kopkat nožičkami a kričať o razizme a diskriminácii. Podľa mňa to ináč ani nemohlo skončiť.
@janulik2008 pozri si to a pochopíš... Ja som pochopila po pár minútach
@acrobaleno jejda, každý človek spravil v živote takú strašnú nekorektnu trápnosť ako tu uniformu, veď sa za to tisíc krát ospravedlnil, že chyba jeho života. A kúpať sa nahý, je tam už toho, to snáď robila väčšina ľudí vrátane mňa, ibaže to nikoho nezaujíma lebo mi chýba ten titul 😉 si na neho moc prísna
Tiez mi to cele pripada ako jedno divadlo a urcite im za to Netflix kralovsky zaplatil.
@bluka2 no ja neviem, ale ja som si náckovskú uniformu teda neobliekla a mám toľko rozumu, že by som to ani nespravila.
@acrobaleno No ved oni dvaja sa nasli. Sprosty a vychcana. Pomahaju si navzajom 🤣

@marca12 briti? Rasisti? Porovnatelni az mensi ako v usa. Urcite mensi ako na slovensku 😀😀 tu mame 1 taborcek v kutoch a ludia sa idu z toho zblaznit. Pozri sa ako vyzera londyn, a ludia to tam nejako extra neprezivaju 😀 (zila som tam).