icon

Čo hovoríte na nový podtitul Modrého koníka?

5. sep 2025

Čo hovoríte na nový podtitul Modrého koníka?
Predtým to bolo niečo ako sprievodca tehotenstvom a materstvom, po novom je to:
Modrý koník – Skutoční ľudia. Skutočný život. Reálne skúsenosti.

anonym_758666
5. sep 2025

@anonym_autor kde je to napísané?

janai1
5. sep 2025

Tak to bola asi tak jediná normálna veta ktorú v tom hlasovaní mali, takže celkom OK

janai1
5. sep 2025
@anonym_758666

@anonym_autor kde je to napísané?

@anonym_758666 stačí si dať do google modry konik a nájde ti to. Teraz je to s ľuďmi a predtým bolo to o materstve

balerina2025
5. sep 2025
@janai1

@anonym_758666 stačí si dať do google modry konik a nájde ti to. Teraz je to s ľuďmi a predtým bolo to o materstve

@janai1 uz davno to naozaj o materstve nie je. zacali tazit z toho ze tu ludia pisu o svojich roznych problemoch. zarobky musia mat ozaj pekne.

anonym_170ea2
5. sep 2025

Pride mi to ako slogan pre rodinne alebo susedske pripady

anonym_d7570b
5. sep 2025

Kedysi to bolo o materstve, teraz je to o politike a sexe.

anonym_28e215
5. sep 2025

@modry_konik meta popisy v google treba tiež upraviť, keď je to o “reálnych ľuďoch” a nie o matkách 😅

viestta
5. sep 2025

MK je uz o zivote, nielen o materstve a veciach s nim suvisiacich. Ano, posunul sa Konik, pretoze aj jeho uzivatelia sa niekde vo svojich zivotoch posunuli. Uz ta nie su len mlade neskusene mamicky, pre ktorych sa pred rokmi odclenila nova sekcia z webu Moja svadba. Z MK sa stal fenomen

anonym_d7570b
5. sep 2025

Mohli by aj ten názov webu potom zmeniť, modrý koník znie dosť infantilne...

bloger
5. sep 2025

Podľa mňa dobrý slogan.

anonym_86594a
5. sep 2025

😃

reela
5. sep 2025
@anonym_86594a

😃

@anonym_86594a ten bol dobry :D ale tak povedzme si, v niektorych pripadoch ten studeny odchov na zakladatelov diskusie treba

jana_eyre_2
5. sep 2025

No určite je to viac vystihnute ako len o materstve a tehotenstve, lebo tak to vôbec nie je a zbytočne to skatulkuje..

A skutočne to naozaj je, fakt sa vedia tak ženy skutočne hádať 🤪

natalka13
5. sep 2025

Maju to zle - anonymni ludia - fejkove temy tam ma byt

pink_lady
5. sep 2025

Modry konik. Povodne stranka o tehotenstve a rodicovsvte. Súčasťou sú vymyslene pribehy. Vymyslene postavy. Politicke diskusie. Ak si chceš zdvihnúť tlak, tak príd.

to by mi viac sedelo 😂

tibor79
9. sep 2025

Ale preboha,...."skutoční ľudia", v tomto anonymnom, virtuálnom svete.

liusa82
9. sep 2025

že už sa nemôžu tolko vyhovárať že je to tu iba pre matky s deťmi a načo sme tu my bezdetné😁 síce aj tak si to ludia riadne nečítajú čo je tam v popise napísané.Stále to bude akoby stránka hlavne pre matky s deťmi lebo tak majú koňa odjakživa zakodovaného aj keď sa tu prejednáva mix iných tém každý deň