Čo hovoríte na nový podtitul Modrého koníka?
Čo hovoríte na nový podtitul Modrého koníka?
Predtým to bolo niečo ako sprievodca tehotenstvom a materstvom, po novom je to:
Modrý koník – Skutoční ľudia. Skutočný život. Reálne skúsenosti.
Tak to bola asi tak jediná normálna veta ktorú v tom hlasovaní mali, takže celkom OK
@anonym_autor kde je to napísané?
@anonym_758666 stačí si dať do google modry konik a nájde ti to. Teraz je to s ľuďmi a predtým bolo to o materstve
@janai1 uz davno to naozaj o materstve nie je. zacali tazit z toho ze tu ludia pisu o svojich roznych problemoch. zarobky musia mat ozaj pekne.
Pride mi to ako slogan pre rodinne alebo susedske pripady
Kedysi to bolo o materstve, teraz je to o politike a sexe.
@modry_konik meta popisy v google treba tiež upraviť, keď je to o “reálnych ľuďoch” a nie o matkách 😅
MK je uz o zivote, nielen o materstve a veciach s nim suvisiacich. Ano, posunul sa Konik, pretoze aj jeho uzivatelia sa niekde vo svojich zivotoch posunuli. Uz ta nie su len mlade neskusene mamicky, pre ktorych sa pred rokmi odclenila nova sekcia z webu Moja svadba. Z MK sa stal fenomen
Mohli by aj ten názov webu potom zmeniť, modrý koník znie dosť infantilne...
Podľa mňa dobrý slogan.
😃
@anonym_86594a ten bol dobry :D ale tak povedzme si, v niektorych pripadoch ten studeny odchov na zakladatelov diskusie treba
No určite je to viac vystihnute ako len o materstve a tehotenstve, lebo tak to vôbec nie je a zbytočne to skatulkuje..
A skutočne to naozaj je, fakt sa vedia tak ženy skutočne hádať 🤪
Maju to zle - anonymni ludia - fejkove temy tam ma byt
Modry konik. Povodne stranka o tehotenstve a rodicovsvte. Súčasťou sú vymyslene pribehy. Vymyslene postavy. Politicke diskusie. Ak si chceš zdvihnúť tlak, tak príd.
to by mi viac sedelo 😂
Ale preboha,...."skutoční ľudia", v tomto anonymnom, virtuálnom svete.
že už sa nemôžu tolko vyhovárať že je to tu iba pre matky s deťmi a načo sme tu my bezdetné😁 síce aj tak si to ludia riadne nečítajú čo je tam v popise napísané.Stále to bude akoby stránka hlavne pre matky s deťmi lebo tak majú koňa odjakživa zakodovaného aj keď sa tu prejednáva mix iných tém každý deň

@anonym_autor kde je to napísané?