Čo robiť, keď sa Tinder účet zablokuje?
No baby poďte do mňa 🤣 Idem sa s Vami poradiť. Bola som na tinderi, ale moje fotky neboli moje, nehľadala som si vzťah, sex, nič, len mi bolo smutno a chcela som si s niekým písať. Za to mi tu asi naložíte, však modrý konik nič neodpúšťa 😆
No a co čert nechcel, našla som tam chalana, s ktorým som si veľmi dobre rozumela a mali sme toho extrémne veľa spoločného. Avšak Tinder mi zrazu blokol účet, že sa mám overiť 😀 čo reálne som nemohla, keďže som to nebola ja.
Tak som si teda založila môj Tinder ako reálna ja. Avšak tento mi nedal like späť.
No takže smutná som z toho. Avšak dal mi svoje telefónne číslo a ja rozmýšľam, mám mu napísať a priznať sa, alebo to bude trapas? Alebo ísť znova na Tinder a čakať že ma lajkne? 🤣
Ja ani nie že súrne ho chcem, ale kamarátiť by som sa s ním chcela aspoň. Ešte napíšem, že je z druhého konca Slovenska, takže nerátam naozaj s ním nič. Obcas príde pracovne sem kde bývam ja. Nepíšte mi, že mu ide o sex, lebo citila som to tak, že nejde. A ak aj áno, tak nie iba o to ako väčšine tam.
No len rozmýšľam, že ten profil sa mi zakladať nechce znovu a jemu napísať priamo, no bojim sa odmietnutia, nebudem klamať. Čo by ste vy akú stratégiu zvolili? 🤣
tak ak neplatí premium tak nevidí kto mu dal like a keď momentálne nie je v tom meste kde chodí pracovne tak mu ťa ani neukáže v návrhoch
tak ak neplatí premium tak nevidí kto mu dal like a keď momentálne nie je v tom meste kde chodí pracovne tak mu ťa ani neukáže v návrhoch
@janai1 aha to je pravda že môj like vidieť nemusí a lajkovat 1000 zien, to asi nerobí, lebo sú muži čo dajú like každej. Len sa bojim popravde ukázať, že čo ak sa nebude chcieť baviť…
@malinkajozka tak on sem chodieva, žije týždeň na východe a týždeň na západe, ale sám nevie ako dlho sa tu zdrží na tom západe. Aj sa trochu bojim, že ešte sa zamilujem 🤣
Trapas. Už to nechaj tak a ber to ako ponaučenie do budúcna.
Keby si tak ja píšem s chlapom čo má fake fotky a potom mi napíše že mal fake profil tak ho rovno bloknem. Príde mi úchylné vydávať sa za niekoho iného
Trapas. Už to nechaj tak a ber to ako ponaučenie do budúcna.
Keby si tak ja píšem s chlapom čo má fake fotky a potom mi napíše že mal fake profil tak ho rovno bloknem. Príde mi úchylné vydávať sa za niekoho iného
@mimikarol však aj to je pravda. To si tiež uvedomujem
Za vyskúšanie nič nedáš, prinajhoršom už neodpíše. Ale nemôžeš sa na to uraziť, reálne si ho klamala.
@malinkajozka asi hej bude to ok, však prinajhoršom ho už neuvidím 🤣 čo vlastne aj teraz tak je
Už by som ho nekontaktovala, bolo by mi to blbé (obzvlášť ak si tam dala fotky nejakej krásavice, ktorá vyzerá lepšie ako ty 🤣). Radšej si si mala spraviť profil bez fotiek, než s cudzími, ale to už si si asi uvedomila.
@anonym_autor
A mozno sa mu ako realna nebudes pacit.Zapacila sa mu ta fake fotka.A keby mi toto urobil chlap, ze od zaciatku klame a vydava sa za ineho cloveka, nechcem s nim byt ani kamaratka.Uz to nechaj tak.
@malinkajozka tak on sem chodieva, žije týždeň na východe a týždeň na západe, ale sám nevie ako dlho sa tu zdrží na tom západe. Aj sa trochu bojim, že ešte sa zamilujem 🤣
@anonym_autor inak medailu týmto chlapom. Poznám pár takých, týždeň sú na východe, kde majú partnerku a týždeň potom na západe, kde majú priateľku, ak nie manželku. Jeden známy žil takto 10 rokov, na jednej strane krajiny žena s dvomi jeho deťmi na druhej žena s jedným jeho dieťaťom. Na parádu.
Nechaj už tak
@anonym_autor inak medailu týmto chlapom. Poznám pár takých, týždeň sú na východe, kde majú partnerku a týždeň potom na západe, kde majú priateľku, ak nie manželku. Jeden známy žil takto 10 rokov, na jednej strane krajiny žena s dvomi jeho deťmi na druhej žena s jedným jeho dieťaťom. Na parádu.
@billy_jean áno ja viem, že to tak môže byt, a poznám taký prípad, sesternica mala taký vzťah, až neskôr zistila, že mal frajerku tam aj tam. Ja keby mám niečo s ním riešiť, tak by som isla reálne na východ sa pozrieť kde a ako žije, bola by menšia šanca že klame.
@billy_jean áno ja viem, že to tak môže byt, a poznám taký prípad, sesternica mala taký vzťah, až neskôr zistila, že mal frajerku tam aj tam. Ja keby mám niečo s ním riešiť, tak by som isla reálne na východ sa pozrieť kde a ako žije, bola by menšia šanca že klame.
@anonym_autor tak ťa vyvediem z omylu. To, že ti ukáže kde a ako žije neznamená nič. Kamoška chodila k nemu domov do BA, aj tam spolu reálne boli dva týždne, pokiaľ mala dovolenku a prišla s deťmi. On mal iné hniezdočko spolu s druhou partnerkou z BA. Dozvedela sa to po 10 rokoch. Odkiaľ je? Ak z KE, tak ho možno poznám.
@anonym_autor tak ťa vyvediem z omylu. To, že ti ukáže kde a ako žije neznamená nič. Kamoška chodila k nemu domov do BA, aj tam spolu reálne boli dva týždne, pokiaľ mala dovolenku a prišla s deťmi. On mal iné hniezdočko spolu s druhou partnerkou z BA. Dozvedela sa to po 10 rokoch. Odkiaľ je? Ak z KE, tak ho možno poznám.
@billy_jean Prešov
@billy_jean Prešov
@anonym_autor a čo robí? Keď chodí často na západ?
@anonym_autor a čo robí? Keď chodí často na západ?
@billy_jean nechcem to tu všetko rozoberať podrobne.
Napísala som. V pohode, nebol to trapas. Ale napísal mi, že ma za ten čas priateľku, ale že moc to nevidí ružovo s nou, aj písal konkrétne veci v čom si s ňou nerozumie. Ale tak ja nejdem už nič vyvíjať, nech si to sám porieši.
Napísala som. V pohode, nebol to trapas. Ale napísal mi, že ma za ten čas priateľku, ale že moc to nevidí ružovo s nou, aj písal konkrétne veci v čom si s ňou nerozumie. Ale tak ja nejdem už nič vyvíjať, nech si to sám porieši.
@anonym_autor super, čiže má priateľku a bol na tindri a dával ti číslo. Čo som ti vravela... ja poznám tieto typy.
Nejak rychlo sa stihol dat dokopy s inou a znenazdajky zistit, ze si nerozumeju. Sounds like blbec 😌
Nejak rychlo sa stihol dat dokopy s inou a znenazdajky zistit, ze si nerozumeju. Sounds like blbec 😌
@laurinka27 mohol by byť s ňou tak 1,5 mesiaca aj to len polovicu z toho času, nakoľko žije každý týždeň inde. A za ten čas tvrdí, že údajne mu vyčítala veci, pričom on sa nestihol ešte ani zo zoznamky zmazať co si neuvedomil, ze je problém 😂 Nezdá sa mi to vôbec, ze by nová láska na muža kričala v priebehu pár týždňov.
@laurinka27 mohol by byť s ňou tak 1,5 mesiaca aj to len polovicu z toho času, nakoľko žije každý týždeň inde. A za ten čas tvrdí, že údajne mu vyčítala veci, pričom on sa nestihol ešte ani zo zoznamky zmazať co si neuvedomil, ze je problém 😂 Nezdá sa mi to vôbec, ze by nová láska na muža kričala v priebehu pár týždňov.
@anonym_autor no, od toho ruky preč. To sú tí týždeň som tam a týždeň tam. A mám začínajúci vzťah a píšem si na tindri ďalej.

Ak ti dal číslo, tak mu napíš. Ty si mu nechcela povedať, že na tých fotkách nie si ty?