icon

Čo robiť, keď sa Tinder účet zablokuje?

30. aug 2025

No baby poďte do mňa 🤣 Idem sa s Vami poradiť. Bola som na tinderi, ale moje fotky neboli moje, nehľadala som si vzťah, sex, nič, len mi bolo smutno a chcela som si s niekým písať. Za to mi tu asi naložíte, však modrý konik nič neodpúšťa 😆
No a co čert nechcel, našla som tam chalana, s ktorým som si veľmi dobre rozumela a mali sme toho extrémne veľa spoločného. Avšak Tinder mi zrazu blokol účet, že sa mám overiť 😀 čo reálne som nemohla, keďže som to nebola ja.
Tak som si teda založila môj Tinder ako reálna ja. Avšak tento mi nedal like späť.
No takže smutná som z toho. Avšak dal mi svoje telefónne číslo a ja rozmýšľam, mám mu napísať a priznať sa, alebo to bude trapas? Alebo ísť znova na Tinder a čakať že ma lajkne? 🤣
Ja ani nie že súrne ho chcem, ale kamarátiť by som sa s ním chcela aspoň. Ešte napíšem, že je z druhého konca Slovenska, takže nerátam naozaj s ním nič. Obcas príde pracovne sem kde bývam ja. Nepíšte mi, že mu ide o sex, lebo citila som to tak, že nejde. A ak aj áno, tak nie iba o to ako väčšine tam.
No len rozmýšľam, že ten profil sa mi zakladať nechce znovu a jemu napísať priamo, no bojim sa odmietnutia, nebudem klamať. Čo by ste vy akú stratégiu zvolili? 🤣

billy_jean
30. aug 2025

Ak ti dal číslo, tak mu napíš. Ty si mu nechcela povedať, že na tých fotkách nie si ty?

janai1
30. aug 2025

tak ak neplatí premium tak nevidí kto mu dal like a keď momentálne nie je v tom meste kde chodí pracovne tak mu ťa ani neukáže v návrhoch

autor
30. aug 2025
@janai1

tak ak neplatí premium tak nevidí kto mu dal like a keď momentálne nie je v tom meste kde chodí pracovne tak mu ťa ani neukáže v návrhoch

@janai1 aha to je pravda že môj like vidieť nemusí a lajkovat 1000 zien, to asi nerobí, lebo sú muži čo dajú like každej. Len sa bojim popravde ukázať, že čo ak sa nebude chcieť baviť…

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
30. aug 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka tak on sem chodieva, žije týždeň na východe a týždeň na západe, ale sám nevie ako dlho sa tu zdrží na tom západe. Aj sa trochu bojim, že ešte sa zamilujem 🤣

mimikarol
30. aug 2025

Trapas. Už to nechaj tak a ber to ako ponaučenie do budúcna.
Keby si tak ja píšem s chlapom čo má fake fotky a potom mi napíše že mal fake profil tak ho rovno bloknem. Príde mi úchylné vydávať sa za niekoho iného

autor
30. aug 2025
@mimikarol

Trapas. Už to nechaj tak a ber to ako ponaučenie do budúcna.
Keby si tak ja píšem s chlapom čo má fake fotky a potom mi napíše že mal fake profil tak ho rovno bloknem. Príde mi úchylné vydávať sa za niekoho iného

@mimikarol však aj to je pravda. To si tiež uvedomujem

januska12323
30. aug 2025

Za vyskúšanie nič nedáš, prinajhoršom už neodpíše. Ale nemôžeš sa na to uraziť, reálne si ho klamala.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
30. aug 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka asi hej bude to ok, však prinajhoršom ho už neuvidím 🤣 čo vlastne aj teraz tak je

laurinka27
30. aug 2025

Už by som ho nekontaktovala, bolo by mi to blbé (obzvlášť ak si tam dala fotky nejakej krásavice, ktorá vyzerá lepšie ako ty 🤣). Radšej si si mala spraviť profil bez fotiek, než s cudzími, ale to už si si asi uvedomila.

anonym_4d120b
30. aug 2025

@anonym_autor
A mozno sa mu ako realna nebudes pacit.Zapacila sa mu ta fake fotka.A keby mi toto urobil chlap, ze od zaciatku klame a vydava sa za ineho cloveka, nechcem s nim byt ani kamaratka.Uz to nechaj tak.

billy_jean
30. aug 2025
@anonym_autor

@malinkajozka tak on sem chodieva, žije týždeň na východe a týždeň na západe, ale sám nevie ako dlho sa tu zdrží na tom západe. Aj sa trochu bojim, že ešte sa zamilujem 🤣

@anonym_autor inak medailu týmto chlapom. Poznám pár takých, týždeň sú na východe, kde majú partnerku a týždeň potom na západe, kde majú priateľku, ak nie manželku. Jeden známy žil takto 10 rokov, na jednej strane krajiny žena s dvomi jeho deťmi na druhej žena s jedným jeho dieťaťom. Na parádu.

sisska96
30. aug 2025

Nechaj už tak

autor
30. aug 2025
@billy_jean

@anonym_autor inak medailu týmto chlapom. Poznám pár takých, týždeň sú na východe, kde majú partnerku a týždeň potom na západe, kde majú priateľku, ak nie manželku. Jeden známy žil takto 10 rokov, na jednej strane krajiny žena s dvomi jeho deťmi na druhej žena s jedným jeho dieťaťom. Na parádu.

@billy_jean áno ja viem, že to tak môže byt, a poznám taký prípad, sesternica mala taký vzťah, až neskôr zistila, že mal frajerku tam aj tam. Ja keby mám niečo s ním riešiť, tak by som isla reálne na východ sa pozrieť kde a ako žije, bola by menšia šanca že klame.

billy_jean
30. aug 2025
@anonym_autor

@billy_jean áno ja viem, že to tak môže byt, a poznám taký prípad, sesternica mala taký vzťah, až neskôr zistila, že mal frajerku tam aj tam. Ja keby mám niečo s ním riešiť, tak by som isla reálne na východ sa pozrieť kde a ako žije, bola by menšia šanca že klame.

@anonym_autor tak ťa vyvediem z omylu. To, že ti ukáže kde a ako žije neznamená nič. Kamoška chodila k nemu domov do BA, aj tam spolu reálne boli dva týždne, pokiaľ mala dovolenku a prišla s deťmi. On mal iné hniezdočko spolu s druhou partnerkou z BA. Dozvedela sa to po 10 rokoch. Odkiaľ je? Ak z KE, tak ho možno poznám.

autor
30. aug 2025
@billy_jean

@anonym_autor tak ťa vyvediem z omylu. To, že ti ukáže kde a ako žije neznamená nič. Kamoška chodila k nemu domov do BA, aj tam spolu reálne boli dva týždne, pokiaľ mala dovolenku a prišla s deťmi. On mal iné hniezdočko spolu s druhou partnerkou z BA. Dozvedela sa to po 10 rokoch. Odkiaľ je? Ak z KE, tak ho možno poznám.

@billy_jean Prešov

billy_jean
30. aug 2025
@anonym_autor

@billy_jean Prešov

@anonym_autor a čo robí? Keď chodí často na západ?

autor
30. aug 2025
@billy_jean

@anonym_autor a čo robí? Keď chodí často na západ?

@billy_jean nechcem to tu všetko rozoberať podrobne.

autor
31. aug 2025

Napísala som. V pohode, nebol to trapas. Ale napísal mi, že ma za ten čas priateľku, ale že moc to nevidí ružovo s nou, aj písal konkrétne veci v čom si s ňou nerozumie. Ale tak ja nejdem už nič vyvíjať, nech si to sám porieši.

anonym_5cbb08
31. aug 2025
@anonym_autor

Napísala som. V pohode, nebol to trapas. Ale napísal mi, že ma za ten čas priateľku, ale že moc to nevidí ružovo s nou, aj písal konkrétne veci v čom si s ňou nerozumie. Ale tak ja nejdem už nič vyvíjať, nech si to sám porieši.

@anonym_autor super, čiže má priateľku a bol na tindri a dával ti číslo. Čo som ti vravela... ja poznám tieto typy.

laurinka27
31. aug 2025

Nejak rychlo sa stihol dat dokopy s inou a znenazdajky zistit, ze si nerozumeju. Sounds like blbec 😌

autor
31. aug 2025
@laurinka27

Nejak rychlo sa stihol dat dokopy s inou a znenazdajky zistit, ze si nerozumeju. Sounds like blbec 😌

@laurinka27 mohol by byť s ňou tak 1,5 mesiaca aj to len polovicu z toho času, nakoľko žije každý týždeň inde. A za ten čas tvrdí, že údajne mu vyčítala veci, pričom on sa nestihol ešte ani zo zoznamky zmazať co si neuvedomil, ze je problém 😂 Nezdá sa mi to vôbec, ze by nová láska na muža kričala v priebehu pár týždňov.

anonym_5cbb08
31. aug 2025
@anonym_autor

@laurinka27 mohol by byť s ňou tak 1,5 mesiaca aj to len polovicu z toho času, nakoľko žije každý týždeň inde. A za ten čas tvrdí, že údajne mu vyčítala veci, pričom on sa nestihol ešte ani zo zoznamky zmazať co si neuvedomil, ze je problém 😂 Nezdá sa mi to vôbec, ze by nová láska na muža kričala v priebehu pár týždňov.

@anonym_autor no, od toho ruky preč. To sú tí týždeň som tam a týždeň tam. A mám začínajúci vzťah a píšem si na tindri ďalej.