Čo sa oplatí nakupovať z Temu?
Baby rieši sa tu dnes téma nákupov z Temu a mne napadlo čo vy tam nakupujete vlastne, čo sa oplatí? S čím máte dobré skúsenosti? Lebo ja som sa už dávnejšie dala nalákať na také jednorazové čiapky na vlasy ale došli mi také.nalicke že viac som odtiaľ nič neobjednavala.
Lesk na pery ,pomadu a zatiéňovač pórov.Zle som sa vyjadrila sú to skôr líčidlá.
Malému som kúpila Minecraft magnetický, super vecička👍
@danielahamar a kde je to.mohla by si poslať linku?
Kvoli temu si si nemusela robiť PayPal 😉 nemám ani aplikáciu, nakupujem priamo na stránke, platím kartou a zásadne nedám uložiť údaje o karte.
@aandrea9 inak ja nakupujem tiež cez stránku a platím na faktúru cez Klarnu, ale teda nežijem na SVK. Cez appku takú možnosť neponuka
@aandrea9 teda nenakupovat cez aplikaciu v telefone ?lepsie priamo na stranke ?
@hanastaruchova Ci je to lepšie to neviem, ja len nechcem ukladať údaje mojej karty nikam. Aj na stránke máš sledovanie zásielky a všetky info o dodávke, okrem teda mail informácií. Neviem, v čom je lepšia apka🤔
@danielahamar a kde je to.mohla by si poslať linku?
@pieksamaki napr. https://share.temu.com/fyY7KyD49VA ale je ich tam fakt vela
Dievčatá ja len že došiel mi balíček z Temu a som spokojná. Všetko funguje a všetko je super. Objednala som už aj ďalšie veci. Väčšinou ozdoby na vlasy, ozdobné taštičky, veci do záhrady, kvetináče....a hubky na mekaup pre všetky kolegyne, keďže jedna hubka v DM stojí už okolo 3 eur a to je fakt choré. Takto mám za pár centov celé vrecko. A to je len jediná vec.
Som rada ze si spokojna
posledne si moj manžel kupil za necelych 20e niečo na nafukanie kolies na auto a u nas že presne to iste videl za 55e, aj mi to ukázal, aj iné veci už pokupil o hodne lacnejšie ako to stojí u nás a aj ja kupujem prkotiny a vždy v pohode a pozerám recenzie ale len tie s fotkami, sú tam aj šmejdy ale aj dobré veci ale ved čo sa nevyrába v čine, ved pomaly všetko a tie, čo by ste nekupovali odtial, lebo chémia.....ved kupujte kde chcete a čo chcete, nie každý zarába krásne a má drahé autá, tak chodte do drahých butikov a čušte a nevyrývajte a nechválte sa tu ako vám je fajn a nekupovali by ste také nekvalitné veci.....a opovrhovaním na žienky, čo kalkujú trošku s financiami sa nad sebou zamyslíte, aby ste raz tiež nekalkulovali, nikdy nehovor nikdy, pretože v živote sa môže stať čokoľvek a potom vám aj činske obchody budú dobré, veľmi smutné ako tu niektoré reagujete.
Malému som kúpila Minecraft magnetický, super vecička👍
@danielahamar je to naozaj dobre? Oplatí sa? Minecraft tie take kocky si kupovala?
@danielahamar je to naozaj dobre? Oplatí sa? Minecraft tie take kocky si kupovala?
@monikaondrisova no môjho to bavilo možno až týždeň, radšej hra na Pc a tam si vytvára svety. Ale inak super vecička.
inak ja som akurat pred dvoma tyzdnami dostala typ od elektrikara na termostaty (na opdlahove kurenie), kedze u nas uz nevedia co za to pytat... kupila som za zlomok ceny :DDDD a je to total to iste co bezne sa da kupit tu...
inak ja som akurat pred dvoma tyzdnami dostala typ od elektrikara na termostaty (na opdlahove kurenie), kedze u nas uz nevedia co za to pytat... kupila som za zlomok ceny :DDDD a je to total to iste co bezne sa da kupit tu...
@simca06022011 presne tak, verim, moj manžel si takto tiež nakupuje a ovela lacnejšie a presne je to to isté, dokonca aj elektricke a funguje, oblečenie je väčšinou sama umelina, to sa musi podla recenzii s fotkami pozerať, lebo obrazky klamú, ale v tomto čo píšeš máš pravdu, odskúšaná nejedna vec
@simca06022011 termostaty sú super👍

Kvoli temu si si nemusela robiť PayPal 😉 nemám ani aplikáciu, nakupujem priamo na stránke, platím kartou a zásadne nedám uložiť údaje o karte.
@aandrea9 teda nenakupovat cez aplikaciu v telefone ?lepsie priamo na stranke ?