Čo sa oplatí nakupovať z Temu?
Baby rieši sa tu dnes téma nákupov z Temu a mne napadlo čo vy tam nakupujete vlastne, čo sa oplatí? S čím máte dobré skúsenosti? Lebo ja som sa už dávnejšie dala nalákať na také jednorazové čiapky na vlasy ale došli mi také.nalicke že viac som odtiaľ nič neobjednavala.
Ja tam nekupujem nič.Veci plne olova a karcinogenych látok.Dakujem,neprosim
Tie iste veci kupite u nas od obchodnikov, xkrat drahsie... :D ci myslite, ze specialne su tie veci testovane, kym vam daju nejaku plastovu serepeticku domov? nie... kolko (nie len) eshopov na tom zije a tesia sa, ze kupuju z ciny lacne veci a tu to predavaju jedna radost... :D a nie len.. staci vbehnut do sevtu, sinsay a inych fast fashion obchodov kde su aj kadejake doplnky.. ale napr. aj mobilove predajne = vsetko objednavaju z tade, len neobjednaju cez temu/express ale napr. alibabu, alebo priamo uz od nejakeho cinana...
@pikachu999 Ahoj, presne toto by sme potrebovali. Môžem ťa poprosiť o link?
@monica14 https://share.temu.com/2yJ9ikNYKxA páči sa 😊
No dobre dievčatá objednala som teda aj ja
Baby a platite klasicky kartou ? Neobavate sa že vam strhnu peniaze ???
@hanastaruchova vygenerujem si jednorazovú kartu v banke,po zaplatení zanikne..Inak by som sa asi bála..Ale poznám aj takých čo kvoli objednávaniu z takych stránok majú ďalší účet na ktorý si presunú len sumu na zaplatenie
Tie iste veci kupite u nas od obchodnikov, xkrat drahsie... :D ci myslite, ze specialne su tie veci testovane, kym vam daju nejaku plastovu serepeticku domov? nie... kolko (nie len) eshopov na tom zije a tesia sa, ze kupuju z ciny lacne veci a tu to predavaju jedna radost... :D a nie len.. staci vbehnut do sevtu, sinsay a inych fast fashion obchodov kde su aj kadejake doplnky.. ale napr. aj mobilove predajne = vsetko objednavaju z tade, len neobjednaju cez temu/express ale napr. alibabu, alebo priamo uz od nejakeho cinana...
@simca06022011 áno pokiaľ niekto kupuje v týchto obchodoch co píšeš tak samozrejme ze je to viacmenej to iste. Odporúčam babám vypočuť si pár dielov podcastu https://podmaz.sk/podcast/fashion-session . Aby vedeli čo na sebe nosia. Za mna veľmi zaujímavé informácie.
a este sacky do vysavaca :DD miele zase dvihlo cenu, tak som sa na to vykaslala a objednala za par eur z temu
@simca06022011 je to super keď tam človek nájde lacnejšiu alternatívu ja tak beriem hlavy na mop 😂 originál stojí 6e a na temu alebo Shein mám za tu cenu hneď tri
Ja som tam našim objednala dvierka pre kury na kurin majú ich 3 mesiace a fungujú perfektne .také čo namontujes a oni sa samé otvoria a zavrú v čase ktorý nastavis 😀
@pikachu999 tiez mam tie dvierka uz druhý rok a idu paradne 🙂
ja kupujem pravidelne...veci do domacnosti, veci do zahrady, oblečenie ..napr hodvabne obliečky na vankuš, krajač na zeleninu a ovocie, obrovske anticke kvetinačne (tam šla doprava po zemi tak to trvalo mesiac a pol), bižuteriu, "ponožky" do lodičiek, podprsenky (top), plavky, prehozy na plavky, solarne svetla do zahrady, viazanie na popinave rastliny, naradie do zahrady, kôš na vratné flaše, dozy na tekute mydlo....a ozaj so všetkym som spokojna a vsetko funguje
@pikachu999 tiez mam tie dvierka uz druhý rok a idu paradne 🙂
@sherynkamalinka to ma teší 🤗 oco s tým prišiel že to našiel na temu za 30e a inde na nete za 40/,50/80 tak sme skúsili a fakt celkom fajn vecička 😊
ja kupujem pravidelne...veci do domacnosti, veci do zahrady, oblečenie ..napr hodvabne obliečky na vankuš, krajač na zeleninu a ovocie, obrovske anticke kvetinačne (tam šla doprava po zemi tak to trvalo mesiac a pol), bižuteriu, "ponožky" do lodičiek, podprsenky (top), plavky, prehozy na plavky, solarne svetla do zahrady, viazanie na popinave rastliny, naradie do zahrady, kôš na vratné flaše, dozy na tekute mydlo....a ozaj so všetkym som spokojna a vsetko funguje
@sherynkamalinka teraz ťa tu pôjdu zożrat že ako môžeš také veci objednávať čo idú na kožu a do styku s potravinami 😂
@sherynkamalinka to ma teší 🤗 oco s tým prišiel že to našiel na temu za 30e a inde na nete za 40/,50/80 tak sme skúsili a fakt celkom fajn vecička 😊
@pikachu999 ja mam za 15 E 🙂
a mna nazor ostatnych nezaujima. Nech si kazdy kupuje co chce a kde chce 🙂
@pikachu999 ja mam za 15 E 🙂
a mna nazor ostatnych nezaujima. Nech si kazdy kupuje co chce a kde chce 🙂
@sherynkamalinka presne 😉
@sherynkamalinka presne 😉
@pikachu999
@pikachu999 ale to je so vsetkym takto, ci je to obyc. Jogurt, niekto dokaze okomentovat aj to preco si kupujes danu firmu a nie tu. Avivaze,oleje do prania, proste so vsetkym sa stretnes ze nieco je nepochopitelne pre toho druheho. Proste neobjednavas? Nekupujes? Ved v poriadku kazdeho volba ale naco sa tu ideme hrat a natahovat o tom ci si JA nieco kupim a dam na seba alebo nie? 😳
Minimálne. Hlavne nie veci na telo. Ale kúpila som napr obraz, neoriginal lego, čalenku. Fakt par veci cez kamošku.
Nepotrebné, nekvalitné somariny?
Autorka. A čo si si objednala? Pototm napíš či si spokojná 😊
Minimálne. Hlavne nie veci na telo. Ale kúpila som napr obraz, neoriginal lego, čalenku. Fakt par veci cez kamošku.
@cecilia29 aj moj otec cez priateľku si uz objednal par serepeticiek do záhrady. Ale som mu uz vysvetľovala aby to ostalo len pri takýchto veciach 🙂.
@cecilia29 aj moj otec cez priateľku si uz objednal par serepeticiek do záhrady. Ale som mu uz vysvetľovala aby to ostalo len pri takýchto veciach 🙂.
@gerrwie_girl lebo väčšinou keď to objednávaš na SK , tak je to len drahšia verzia činy. Myslím ze pri všetkom aj treba uvažovať ekologicky. Ci danú vec potrebujem, aj keď je lacná, či ju využijem alebo za krátky čas prispeje k tej hore odpadu ktorú vytvárame.
@monica14 https://share.temu.com/2yJ9ikNYKxA páči sa 😊
@pikachu999 Ďakujem pekne 🙂 Takže funguje? Ako dlho ho máte?
@pikachu999 Ďakujem pekne 🙂 Takže funguje? Ako dlho ho máte?
@monica14 3 mesiace cca..áno funguje aj jedna pani tu ešte písala že majú nejaký za 15 a tiež je spokojná 😄
Autorka. A čo si si objednala? Pototm napíš či si spokojná 😊
@pikachu999 objednala som si veci na vlasy, také rôzne sponky, šatku a sadu na farbenie vlasov, náušnice štyri páry, stetce na tvár a hubky na mekaup. Potom opory na rastliny a jeden krásny mladý crepnik čo vyzerá ako sediaci človiečik. Zatiaľ zásielka nedorazila. Stálo ma to 15 eur.
Super 😀 potom keď ti príde hod info ako si spokojná 😊
Super 😀 potom keď ti príde hod info ako si spokojná 😊
@pikachu999 jasné sama som zvedavá lebo som si len kvôli tomu urobila.paypal. a ešte som si objednala tie také žlté lepiace veci čo sa dávajú do crepnikov a lepia sa na ne.male mušky. Toto fakt potrebujem ale nemienim za to vyhadzovať niekde v bauhause päť eur. A malé darčekové tašky, do ktorých balím deckam darčeky. U nás sú tiez v papiernictvach strašne predražené. Jedna taštička pomaly tri eurá?
Hej ja tiež niekedy nechápem čo za sumy pýtajú za tie veci
Kvoli temu si si nemusela robiť PayPal 😉 nemám ani aplikáciu, nakupujem priamo na stránke, platím kartou a zásadne nedám uložiť údaje o karte.
Kvoli temu si si nemusela robiť PayPal 😉 nemám ani aplikáciu, nakupujem priamo na stránke, platím kartou a zásadne nedám uložiť údaje o karte.
@aandrea9 nemám s tým žiadne skúsenosti bála som sa o kartu a keďže plánujem minimálne veci do záhrady kupovať pravidelne lebo recenzie sú tam na to veľmi dobré, tak som išla radšej na istotu. 🙂
Ooój recenzie ber prosím s rezervou. Pozri najskôr všetky tie negatívne. A potom fotky. Lebo mam skúsenosť z posledných 2 nákupov ze recenzie nič neznamenajú 😂 vracala som kopu tovaru... ale keď som potom čítala znovu recenzie práve tie negatívne mali pravdu 😇
Ooój recenzie ber prosím s rezervou. Pozri najskôr všetky tie negatívne. A potom fotky. Lebo mam skúsenosť z posledných 2 nákupov ze recenzie nič neznamenajú 😂 vracala som kopu tovaru... ale keď som potom čítala znovu recenzie práve tie negatívne mali pravdu 😇
@simca06022011 áno to som presne urobila vždy som si všade prešla negatívne recenzie a potom som sa rozhodovala. Všímala som si aj účet predaných veci od predajcu. Dúfam teda že bude všetko ok. Som zvedavá. Ale lákalo ma to už dlho vyskúšať lebo brat mi raz odtiaľ kúpil náušnice už dávnejšie sú to možno dva roky a nosím ich doteraz sú výborné.

Nic,mezaregistrovala by som sa,precitajte si clanky o tom ako im vserko povolite,to nie je bezna aplikacia kde vas "tel pocuva ampodsuva reklamy" oni si môžu stiahnut uplne všetko a poslat do ciny
Okrem toho výrobky nekvalitné a podporujete tým otrokárstvo vonfsbrikach