icon

Čo sa stalo s Ijembucou na Instagrame?

10. júl 2025

Ahojte baby, určite poznáte ijembucu na ig a dnes dala toto. Neviete náhodou čo sa prihodilo? Vdaka

Čo sa stalo s Ijembucou na Instagrame?
Strana
z2
anonym_881b54
10. júl 2025

@anonym_autor Nesuvisi to s tym, ze jej pisal dnes niekto, aby nezdielala vahu? Kazdopadne je to skoda

nyphadora
10. júl 2025

@anonym_autor tak ona davala skoro cely den na ig 🙈

autor
10. júl 2025
@nyphadora

@anonym_autor tak ona davala skoro cely den na ig 🙈

@anonym_881b54 práveže neviem ale ako každý si bude postovať na svoju stránku čo chce nie? A ked to niekomu vadí tak nech ju nepozera 🤷‍♀️ ako toto už chorý svet čo vsetko ľuďom vadí a čo všetko dokážu závidieť 🙈
@nyphadora

anonym_a6ed5d
10. júl 2025

Tiež si myslím, že ju dostal ten komentár ohľadom váhy. Aj keď nič také hrozné jej zas nenapísala. Ale asi toho bolo viac, keď takto začala rozmýšľať. No bola by to škoda

autor
10. júl 2025
@anonym_a6ed5d

Tiež si myslím, že ju dostal ten komentár ohľadom váhy. Aj keď nič také hrozné jej zas nenapísala. Ale asi toho bolo viac, keď takto začala rozmýšľať. No bola by to škoda

@anonym_a6ed5d jasne ze by to bola škoda ok ako influencerka musí prijať aj kritiku a nie brat to tak vážne resp osobne ale aj tak. Mňa zaujíma ako sa pekne vyvíja a rastie ich dcérka, ako na tom on je... Ja jej váhu napr absolútne neriešim

anonym_8ce870
11. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_a6ed5d jasne ze by to bola škoda ok ako influencerka musí prijať aj kritiku a nie brat to tak vážne resp osobne ale aj tak. Mňa zaujíma ako sa pekne vyvíja a rastie ich dcérka, ako na tom on je... Ja jej váhu napr absolútne neriešim

@anonym_autor len jej to prospeje. Na to, ako sa vkuse stazuje na nedostatok spanku a casu, je najlepsie vypnut socialne siete a pustit z ruky telefon, hned bude viac casu na vsetko, aj spanok bude lepsi. Ale myslim, ze jej to dlho nevydrzi, ona potrebuje pozornost.

nyphadora
11. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_881b54 práveže neviem ale ako každý si bude postovať na svoju stránku čo chce nie? A ked to niekomu vadí tak nech ju nepozera 🤷‍♀️ ako toto už chorý svet čo vsetko ľuďom vadí a čo všetko dokážu závidieť 🙈
@nyphadora

@anonym_autor mna skor prekvapilo, ze ju tak rozhodila negat sprava k tej vahe 😂, pozrela som aj tie jej dlhe story akonsa k tomu vyjadruje, na to že je sama na dieťa ma veľa času .

anonym_b0db5a
11. júl 2025

Ja ju nesledujem ale toto som čítala na discorde kde ju riešia. Má to ťažké ale mňa hrozne irituje ako osoba.

iwesska
11. júl 2025

Ja ju uplne chapem.Starat sa o babatko a 24/7 o tazko choreho muza vyzaduje nejaky ventil. A ten ma ona na soc.sietach. Kolke z nas sa sem chodia odreagovat,ked mame uz deti/muzov vyse hlavy? Je to utek od reality. Ona nema velmi kam utiect,tak to riesi takto. Ja ju nesledujem denne,obcas pozriem,ako sa im dari. Ale aby ma rozhodilo,ze sa niecim pochvali??? A s kym ma zdielat radost,ked muz jej tolko obdivu ako zdravy nedokaze dat? Hlavne,ze jej vycitaju,co vsetko dava na IG,ale tie,co maju doma zdrave deti a muzov o tom vsetkom vedia. Pytam sa odkial,kedze 24/7 sa venuju len svojim detom a muzom?!? Och tolka povrchnost.

anonym_881b54
11. júl 2025
@anonym_b0db5a

Ja ju nesledujem ale toto som čítala na discorde kde ju riešia. Má to ťažké ale mňa hrozne irituje ako osoba.

@anonym_b0db5a Na akom diskorde ju riesia? Kto?

bonboniera
11. júl 2025
@iwesska

Ja ju uplne chapem.Starat sa o babatko a 24/7 o tazko choreho muza vyzaduje nejaky ventil. A ten ma ona na soc.sietach. Kolke z nas sa sem chodia odreagovat,ked mame uz deti/muzov vyse hlavy? Je to utek od reality. Ona nema velmi kam utiect,tak to riesi takto. Ja ju nesledujem denne,obcas pozriem,ako sa im dari. Ale aby ma rozhodilo,ze sa niecim pochvali??? A s kym ma zdielat radost,ked muz jej tolko obdivu ako zdravy nedokaze dat? Hlavne,ze jej vycitaju,co vsetko dava na IG,ale tie,co maju doma zdrave deti a muzov o tom vsetkom vedia. Pytam sa odkial,kedze 24/7 sa venuju len svojim detom a muzom?!? Och tolka povrchnost.

@iwesska presne, dať storku na Instagram je neuveritelny žrút času a určite sa nevenuje dostatočne dcére ale nonstop sledovať všetky tie storky a zapájať sa do každej diskusie na MK je úplne v poriadku a produktívne strávený čas … kydať na zenu ktorá žije život ktorý si nikto z nás nechce ani len predstaviť nieto ešte zažiť je fakt úbohosť.

anonym_8c3704
11. júl 2025

Ja som ju prestala sledovat, uz dlhsie mi obsah nevyhovoval, ja osobne si napr neviem predstavit davat screenshoty sukromnych konverzacii s mojim muzom na IG, aj ked su hlboke a pekne…maju ostat hlboko v srdci, nie na IG storke. Svojho casu otvorene robila reklamu na sex. pomocky, potom zas trenovala na triatlon…pre mna osobne velmi messy obsah. Ma prijemny podcastovy hlas, jej podcasty som mala rada ale IG nie.
Ma tazky zivot, urcite ano, no nie je sama, ma rodinu, ma pomocnicku co jej postrazi malu, ked potrebuje cas pre seba..
Na margo vahy, je z toho citit nespokojnost, fotky jedla, potom zas ako nestiha jest, potom kinder cokoladky, potom ze chudne aj ked nechce, potom ma za chvilu zase sirsie boky…to neni ok 🙂

zobaka
11. júl 2025

uz nema nervy na to ako treba davat pozor aby si to neprecitala nejaka tazsia zena a nezrutila sa z toho, ze ona dokazala svojou vytrvalostou sa dostat na povodnych 59 kg, je drze od tych zien jej vobec vypisovat ako si ona dovoluje na svojom ucte s tym pochvalit, ked maju sebavedomie na bode mrazu nech navstevuju profily vacsich zien a tam budu spokojne

autor
11. júl 2025
@zobaka

uz nema nervy na to ako treba davat pozor aby si to neprecitala nejaka tazsia zena a nezrutila sa z toho, ze ona dokazala svojou vytrvalostou sa dostat na povodnych 59 kg, je drze od tych zien jej vobec vypisovat ako si ona dovoluje na svojom ucte s tym pochvalit, ked maju sebavedomie na bode mrazu nech navstevuju profily vacsich zien a tam budu spokojne

@zobaka prense moje slová, ak im to vadi tak prečo ju každý deň pozerajú na ig? Veď nie sú do toho nútené tak si to len robia sami pre seba

autor
11. júl 2025
@anonym_8c3704

Ja som ju prestala sledovat, uz dlhsie mi obsah nevyhovoval, ja osobne si napr neviem predstavit davat screenshoty sukromnych konverzacii s mojim muzom na IG, aj ked su hlboke a pekne…maju ostat hlboko v srdci, nie na IG storke. Svojho casu otvorene robila reklamu na sex. pomocky, potom zas trenovala na triatlon…pre mna osobne velmi messy obsah. Ma prijemny podcastovy hlas, jej podcasty som mala rada ale IG nie.
Ma tazky zivot, urcite ano, no nie je sama, ma rodinu, ma pomocnicku co jej postrazi malu, ked potrebuje cas pre seba..
Na margo vahy, je z toho citit nespokojnost, fotky jedla, potom zas ako nestiha jest, potom kinder cokoladky, potom ze chudne aj ked nechce, potom ma za chvilu zase sirsie boky…to neni ok 🙂

@anonym_8c3704 ona ma toho urcite veľa, ok teraz je sama so dcérou lebo on je v CZ u maminky ak som to dobre pochopila. Ale aj to je zmena pre nu ze nie su spolu

parvinka0001
11. júl 2025
@iwesska

@iwesska ako sa stará o ťažko chorého manžela keď on je u svojej matky ?. Ok keď mu vybavuje niečo ale je iné ho mať doma a iné ísť raz za čas na víkend zanim

anonym_8c3704
11. júl 2025

v kazdom pripade, urcite sa o chvilu docitame ako ju uz riesia aj na modrom konikovi, i ked, pardon, ale je mam verejny profil, musim ratat aj s verejnou odozvou…podobne tu bola myslim rozoberqna aj matkadomaca, ktora si kvoli tomu pomaly rusila profil ;) hold influencerstvo ma aj odvratenu stranku, a nie jednu, treba s tym ratat

iwesska
11. júl 2025
@parvinka0001

@iwesska ako sa stará o ťažko chorého manžela keď on je u svojej matky ?. Ok keď mu vybavuje niečo ale je iné ho mať doma a iné ísť raz za čas na víkend zanim

@parvinka0001 Neviem,nesledujem ju kazdy den,ako som hovorila. Myslela som si,ze ho ma doma. Kazdopadne, nema to lahke,nema plnohodnotneho partnera,male babo,musi aj zarabat, naco prave IG vyuziva. Nech je aka chce,je to jej profil a moze si tam davat,co chce.

autor
11. júl 2025
@iwesska

@parvinka0001 Neviem,nesledujem ju kazdy den,ako som hovorila. Myslela som si,ze ho ma doma. Kazdopadne, nema to lahke,nema plnohodnotneho partnera,male babo,musi aj zarabat, naco prave IG vyuziva. Nech je aka chce,je to jej profil a moze si tam davat,co chce.

@iwesska ano s tym súhlasím aj ja, ved je to jej profil a nik jej nemôže zakazovať príkazovať čo si tam ma dávať a čo nie

autor
11. júl 2025
@anonym_8c3704

v kazdom pripade, urcite sa o chvilu docitame ako ju uz riesia aj na modrom konikovi, i ked, pardon, ale je mam verejny profil, musim ratat aj s verejnou odozvou…podobne tu bola myslim rozoberqna aj matkadomaca, ktora si kvoli tomu pomaly rusila profil ;) hold influencerstvo ma aj odvratenu stranku, a nie jednu, treba s tym ratat

@anonym_8c3704 ona si zrušila účet? Myslím matka domáca?

anonym_8c3704
11. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_8c3704 ona si zrušila účet? Myslím matka domáca?

@anonym_autor nie, ale toez mala take ostentativne vyhlasenia, ze odchadza z IG 🙂 zrazu vzdy precitnu tieto zeny, a zistia, ze soc siete potrebuju

anonym_3e85a1
11. júl 2025
@anonym_b0db5a

@anonym_b0db5a za mňa nič strašné jej tam nenapísali. Pride mi to,že dotyčná napísala len napísala svoj postreh a jej sa to až priveľmi dotklo. Ona však naozaj aj priveľmi rieši svoju váhu

nikaeli
11. júl 2025

Netuším kto to je 🤷🏻‍♀️ no ako čítam vaše komenty - ak má niekto potrebu denno.denno postovať svoj osobný život, musí počítať s tým, že nie každý ju bude obdivovať. Píše, že sa roky snaží niečo tvoriť - a teraz - zo dňa na deň všetko zahodí? pre nejaký post, ktorý ju skritizoval? to asi nebude iba tým, či? keď na niečom roky pracujem, nezahodím to len tak pre nejaký koment osoby, ktorú ani nepoznám 🤷🏻‍♀️

gregik66
11. júl 2025
@nikaeli

Netuším kto to je 🤷🏻‍♀️ no ako čítam vaše komenty - ak má niekto potrebu denno.denno postovať svoj osobný život, musí počítať s tým, že nie každý ju bude obdivovať. Píše, že sa roky snaží niečo tvoriť - a teraz - zo dňa na deň všetko zahodí? pre nejaký post, ktorý ju skritizoval? to asi nebude iba tým, či? keď na niečom roky pracujem, nezahodím to len tak pre nejaký koment osoby, ktorú ani nepoznám 🤷🏻‍♀️

@nikaeli ma manzela s als. A rocne dievcatko. Nema to lahke, za mna to nie je ziadna influhviezdicka

nikaeli
11. júl 2025
@gregik66

@nikaeli ma manzela s als. A rocne dievcatko. Nema to lahke, za mna to nie je ziadna influhviezdicka

@gregik66 to je v poriadku. Stále však platí, že ak niečo napíšem verejne, musím počítať s akoukoľvek reakciou. A ak na niečom roky pracujem, nezahodím to pre nejaký blbý koment 🤷🏻‍♀️

bonboniera
11. júl 2025

Ženy vy ste si aj prečítali tu jej storku co v nej píše či vôbec? Veď je tam explicitne napísané “co sa poslednú dobu deje / zo strany ľudí alebo firiem” tak nechápem preco sa tu furt rieši ze chce “zahodiť všetko kvôli blbemu komentu s váhou”.

anonym_3e85a1
11. júl 2025
@bonboniera

Ženy vy ste si aj prečítali tu jej storku co v nej píše či vôbec? Veď je tam explicitne napísané “co sa poslednú dobu deje / zo strany ľudí alebo firiem” tak nechápem preco sa tu furt rieši ze chce “zahodiť všetko kvôli blbemu komentu s váhou”.

@bonboniera si pozri čo hovorí v reel

sardinka32
11. júl 2025

Zeny, ktoré niečo nonstop postujú na IG sú od toho závislé, alebo je to ich obživa...čiže počítam, že nikam z IG neodíde 🙂

marca12
11. júl 2025

Ja ju sledujem dlho a casto a nedovolim si ju sudit. Posledny post nie je len o jednom prispevku. Dlhodobo ju ludia hejtuju,pisu nechutne spravy,sudia,pisu hnusne urazky. My si ani nevieme predstavit,co je to starat sa o cloveka s ALS chorobou. Donedavna ho mala doma,nonstop 24hodin,do toho malicke babatko. To sa naozaj neda zvladat a tie hyeny ju este idu odsudzovat. Kazdy zvlada smutok a emocie po svojom a kazdemu pomaha nejaky iny unik. Ona zvolila IG. To neznamena,ze ak zverejnuje svoje trapenie a kazdodenny zivot,ze su ludia opravneni jej pisat hnusne spravy. Tiez nie so vsetkym suhlasim,ale to ma neopravnuje sa vyjadrovat. Je neludske dovolit si byt tak neempaticky ako si k nej niektori dovoluju. Psychicka a fyzicka zataz narobi s clovekom hrozne veci. Tak ako si my zdravi ludia dovolujeme vyjadrovat sa k jej situacii.

marca12
11. júl 2025
@nikaeli

@nikaeli Nikto ju nemusi obdivovat a ona to ani necaka. Ale pisat nechutne spravy a sudit,to je naco dobre? Nech si obuju jej topanky a potom mozu sudit. Ja som strasne nahnevana za to. Mali sme v rodine choreho s ALS a to bolo nieco priserne zazivat taku beznadej a ta starostlivost. To si nikto nevie predstavit,ze sa nevyspis,lebo musis aj v noci polohovat,odsavat a ine veci robit. Mysel ti ani pocas spanku nevypne,nedokazes to. Umiera nielen chory,ale aj jeho okolie ktore sa onho stara.

Strana
z2