Čo sa stalo s Ijembucou na Instagrame?
Ahojte baby, určite poznáte ijembucu na ig a dnes dala toto. Neviete náhodou čo sa prihodilo? Vdaka

Nesledujem ju už.. začali sa mi priečiť intímne konverzácie, ktoré pridávala, s prepáčením už každý prd + neustále rozoberanie váhy, ktoré sa rozporovalo koľkokrát s tým, čo povedala deň pred tým, ako tu už jedna písala.
Ona podľa mňa aj tak neodíde, momentálne ig potrebuje ako zdroj príjmu, keďže je samoživiteľka. Mňa jej váha a tréningy vôbec nezaujímali, len ma strašne irituje, aká je preafektovaná a ako stále rieši sex, sexuálne pomôcky, ukazuje sa polonahá, stále rieši prsia, zadok a pri tom ten neprirodzený, afektovaný výraz. Na takú dámu v rokoch je to už celom cez. Áno, má to teraz ťažké, Honza tu už zrejme dlho nebude, ale reálne sa teraz oňho starajú opatrovateľky a jeho mama.
Ona podľa mňa aj tak neodíde, momentálne ig potrebuje ako zdroj príjmu, keďže je samoživiteľka. Mňa jej váha a tréningy vôbec nezaujímali, len ma strašne irituje, aká je preafektovaná a ako stále rieši sex, sexuálne pomôcky, ukazuje sa polonahá, stále rieši prsia, zadok a pri tom ten neprirodzený, afektovaný výraz. Na takú dámu v rokoch je to už celom cez. Áno, má to teraz ťažké, Honza tu už zrejme dlho nebude, ale reálne sa teraz oňho starajú opatrovateľky a jeho mama.
@anonym_a6ed5d Myslim si,ze jej chyba obdiv od manzela,taka ta muzska/partnerska fyzicka zivocisnost. A preto si to kompenzuje takto. A ak ma pomocky ako platenu spolupracu,tak sa necudujem.

@nikaeli Nikto ju nemusi obdivovat a ona to ani necaka. Ale pisat nechutne spravy a sudit,to je naco dobre? Nech si obuju jej topanky a potom mozu sudit. Ja som strasne nahnevana za to. Mali sme v rodine choreho s ALS a to bolo nieco priserne zazivat taku beznadej a ta starostlivost. To si nikto nevie predstavit,ze sa nevyspis,lebo musis aj v noci polohovat,odsavat a ine veci robit. Mysel ti ani pocas spanku nevypne,nedokazes to. Umiera nielen chory,ale aj jeho okolie ktore sa onho stara.
@marca12 ale ľudia sú rôzni, majú rôzne názory - veď to vidíme často aj tu. A neovplyvníš to. Bez ohľadu na to, aký má osud, aký obetavý život žije. Niekto ju obdivuje, niekto ju pranieruje. A keď raz niečo zdieľa so svetom, tak sa tomu jednoducho nevyhne 🤷🏻♀️ ľudia si slobodu slova zamieňajú za 'môžem si povedať čo chcem' bez toho, aby sa zamysleli nad silou, ktorú slovo môže mať. A ona (a všetci milovníci sociálnych sietí, ktorí denne postujú ešte aj z wecka) s tým jednoducho musí počítať.