icon

Dá sa zablokovať užívateľ na Modrom koníku?

lentakyterapeut
4. jan 2026

Ahoj. Da sa tu zablokovat uzivatel? Niekedy mam chut bloknut muzov (minimalne uz jedneho) co furt fnuka a vsade pise Spamuje a nechcem ani upozornenia. Da sa to ? sa bojim aj zalozit temu ci prispevok.

Strana
z2
vroni
4. jan 2026
@lentakyterapeut

@vroni tento vnimam. Ine viem prehliadnut

@lentakyterapeut, keď ťa budú systematicky oblazovat hrdinski anonymi, vsimnes si aj ten 😇

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@vroni

@lentakyterapeut, keď ťa budú systematicky oblazovat hrdinski anonymi, vsimnes si aj ten 😇

@vroni muzov nikto neobtazuje. ;)

viestta
4. jan 2026
@anonym_bf44b9

No neplatí to, príspevok vidím aj keď som ho zablokovala.

@anonym_bf44b9 neuvidis jeho prispevky na stene, ale vsade kde komentuje ho uvidis, aj pod statusmi na stene aj v diskusiach

anonym_2fe4b0
4. jan 2026

@lentakyterapeut viem že myslíš unbeholfena. Ale on je autista, on nechápe tak ako my.

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@anonym_2fe4b0

@lentakyterapeut viem že myslíš unbeholfena. Ale on je autista, on nechápe tak ako my.

@anonym_2fe4b0 moze byt co chce jednoducho som oba nechcel vidiet ako vsade svieti

janulik2008
4. jan 2026

@lentakyterapeut len tak pýtam .... Toho dotyčného nick sa začína na písmeno "u" a končí na písmeno "n"? 😁

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@janulik2008

@lentakyterapeut len tak pýtam .... Toho dotyčného nick sa začína na písmeno "u" a končí na písmeno "n"? 😁

@janulik2008 ano ved je jasne o kom je rec

janulik2008
4. jan 2026
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut ja len tak 😁 či náhodou nie niekto iný. Jeho sa oplatí len ignorovať už ;)

anonym_c6f524
4. jan 2026
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut a mne napadol iný.

lentakyterapeut
autor
4. jan 2026
@anonym_c6f524

@lentakyterapeut a mne napadol iný.

@anonym_c6f524 uplne ok mohol ta napadnut ktokolvek.🙂

anonym_f1a35a
4. jan 2026

ho označ a povedz mu to narovinu @unbeholfen44

anonym_f1a35a
4. jan 2026
@doriiis

@anonym_f1a35a .. stačí ignorovať. 😘

@doriiis a striehne jak sup všade 😳😳

janulik2008
4. jan 2026
@anonym_f1a35a

ho označ a povedz mu to narovinu @unbeholfen44

@anonym_f1a35a zle si ho oznacila 🙂

doriiis
4. jan 2026
@anonym_f1a35a

@doriiis a striehne jak sup všade 😳😳

@anonym_f1a35a... Tak už keď si si ma zobrala do úst. Čo chces dnes? My zase vynadať, že tu trávim veľa casu?

anonym_f1a35a
4. jan 2026
@doriiis

@anonym_f1a35a... Tak už keď si si ma zobrala do úst. Čo chces dnes? My zase vynadať, že tu trávim veľa casu?

@doriiis snorí a ešte si aj domýšla 🙈 bola si niekde označená?kde?nerozvíjaj a hlavne si nedomyšľaj a nefandi

doriiis
4. jan 2026
@anonym_f1a35a

@doriiis snorí a ešte si aj domýšla 🙈 bola si niekde označená?kde?nerozvíjaj a hlavne si nedomyšľaj a nefandi

@anonym_f1a35a .. .. čítať viem. Chces niečo konkrétne, či len si potrebovala ma zase spomenúť?

anonym_f1a35a
4. jan 2026
@doriiis

@anonym_f1a35a .. .. čítať viem. Chces niečo konkrétne, či len si potrebovala ma zase spomenúť?

@doriiis bola si označená?nebola, nemôžem zato , že tu snoríš všade, stačilo ignorovať 😘a tváriť, že tu nie si😁 chápem že pre osobu čo tu snorí 24/7 aby jej niečo neušli to je ťažké ale tak posnažiť si sa mohla, aspoň trochu

doriiis
4. jan 2026
@anonym_f1a35a

@doriiis bola si označená?nebola, nemôžem zato , že tu snoríš všade, stačilo ignorovať 😘a tváriť, že tu nie si😁 chápem že pre osobu čo tu snorí 24/7 aby jej niečo neušli to je ťažké ale tak posnažiť si sa mohla, aspoň trochu

@anonym_f1a35a ... 🙄

anonym_f1a35a
4. jan 2026
@doriiis

@anonym_f1a35a ... 🙄

@doriiis ...🤔

vroni
4. jan 2026
@lentakyterapeut

@vroni muzov nikto neobtazuje. ;)

@lentakyterapeut, píšem oblazovat, nie obťažovať. Obtazovatela pošleš, kam slnko nesvieti. Ale čo s takými, čo len pre "tvoje dobro" nedajú pokoj a snažia sa vylepšiť tvoj image konštruktívnu kritikou? 🤣🤣🤣

sevrin
4. jan 2026

@unbeholfen spomínajú ťa 😅😅😅

unbeholfen
4. jan 2026

Vidím a čo ja s tým? To je ako v politike. Každému sa nedá vyhovieť. Vždy bude tábor ktorý ma nemá rád.

anonym_ffecc8
4. jan 2026
@sevrin

@unbeholfen spomínajú ťa 😅😅😅

@sevrin dávaj pozor. Dnes som videla diskusiu kde zasa riešil ženy

unbeholfen
4. jan 2026

Prečo Lenka žiarli na Alicu?

sevrin
4. jan 2026
@anonym_ffecc8

@sevrin dávaj pozor. Dnes som videla diskusiu kde zasa riešil ženy

@anonym_ffecc8 on ich "rieši" stále aj keď po 4824826527x napísal, že s nimi definitívne skončil.

Strana
z2