icon

Dali by ste zlé hodnotenie predávajúcej na Modrom koníku?

25. nov 2025

Ahojte chcela som kúpiť od jednej predávajúcej na modrom m koníku jednu vec
Čakala som na odpoveď 5dni a nakoniec odpísala že ju nemôže predať lebo dcéra zistila že "ide preč z domu"(čo som chcela kúpiť)
Predávajúca má dobré hodnotenia....ale teraz ma sklamala
Môj názor prečo potom inzerovala tú "vec"na predaj ak.vedela že ju dcéra ešte bude chcieť... aký je váš názor
Dali by ste "zlé"hodnotenie?

anonym_2a9e29
25. nov 2025

Nie. Možno netušila, že dcéra sa tak vyjadrí. Nikdy nevieš kedy sa to stane tebe. Na druhej strane ale môžeš, očividne sa ťa to dotklo. Ja osobne ak by som videla zle hodnotenie kvôli tomuto, tak by som tomu veľkú váhu nepripisovala, povedala by som si, že ten človek čo dal hodnotenie asi dupe nozickou

martinka17
25. nov 2025

Prepáč, ale to by bolo tak zbytočné hodnotenie. Kľudne ho daj, ale nik ho nebude brať vážne. A úprimne, buď rada, že ti vôbec odpovedala, väčšina žien v takomto prípade nereaguje alebo rovno zmaže inzerát.

rachel36a
25. nov 2025

Nie nedala..moze sa stať....ja som tiež predavala vec s ktorou sa syn nehral a tak som usúdila ze ju už nechce. a keď na to prišiel bol smutný. Len už bola preč...keby to vedel skôr, tiež obchod zruším.

biba_18
25. nov 2025

tiež by som nedala zlé hodnotenie. a asi by ma takéto hodnotenie ani neodradilo osloviť predávajúcu - ako tu už baby písali - aspoň ti dala vysvetlenie…

anonym_44df2d
25. nov 2025

Ja by som tú predávajúcu hneď nezatracovala.. Zrejme nevedela dopredu, aké bude mať jej dcéra plány. To sú veci, ktoré sa v živote môžu stať každému.

anonym_ca6041
25. nov 2025

A mozno to ani nebol pravy dovod. Mozno tu vec nevie najst, mozno ju pozrela a nasla poskodenie. Podala vysvetlenie, ktore by malo obmakcit srdce zeny - matky, ktora urcite pochopi, ze dieta by bolo smutne.
Zle hodnotenie by som dala, ak by dosiel tovar poskodeny a nebola by ochota to riesit. Ak by dosla ina velkost, farba - proste ine ako bolo popisane. Alebo by nedosiel vobec.

anonym_29d99f
25. nov 2025

Nemas dovod davat zle hodnotenie, tebe sa ziadna skoda nestala. Vies, kolkokrat sa mi podobna situacia stala z druhej strany? Ze som cely den merala, odpovedala na milion otazok a kupujuca sa nakoniec uz neozvala?

muchotrafka298
25. nov 2025

Nemyslim si, ze je treba davat zle hodnotenia. Ja by som dala len ak by mi vec neprisla po zaplateni, bola poskodena a pod. To, ze Ti vec nepredala a slusne vysvetlila je za mna OK.

olimuc
25. nov 2025

Dala by si zle hodnotenie e-shopu, ktory vypreda tvoju velkost a napise ti, ze uz dany tovar mat nebudu? Nie. Obchod neprebehol, neposkodila. Si sklamana … to je pochopitelne, ale co chces napisat - pani mi nepredala tovar, co som chcela? Vacsina, co by si precitala tKe hodnotenie by ho ignorovala. Daj si kavu a skus hladat aj v inych bazaroch napr v …. a najdes danu vec znova

anonym_a1e431
25. nov 2025

Ja by som dala. Nemala Ta tahat za nos. Ja tymto vyhovorkam neverim. Jednoducho predala inemu. Ja tu mam tiez viac zlych skusenosti, ako dobrych. Vsetci sa stazuju, ze nepredavaju a ked sa dopytujem na 10 veci, sotva 2 odpovede pridu. Jedna vcas a ta druha aj po 2 tyzdnoch a to je este milostiva urazena, ze som nebodaj inde kupila a ona drala klavesnicu. Uz kaslem na to, objednavam inde a neberiem ohlad na "zachranu planety", kupim nove, niekedy je to lacnejsie, ako tu na bazare.

anonym_29d99f
25. nov 2025
@anonym_a1e431

Ja by som dala. Nemala Ta tahat za nos. Ja tymto vyhovorkam neverim. Jednoducho predala inemu. Ja tu mam tiez viac zlych skusenosti, ako dobrych. Vsetci sa stazuju, ze nepredavaju a ked sa dopytujem na 10 veci, sotva 2 odpovede pridu. Jedna vcas a ta druha aj po 2 tyzdnoch a to je este milostiva urazena, ze som nebodaj inde kupila a ona drala klavesnicu. Uz kaslem na to, objednavam inde a neberiem ohlad na "zachranu planety", kupim nove, niekedy je to lacnejsie, ako tu na bazare.

@anonym_a1e431 predavajuca ma pravo sa rozhodnut, komu preda tovar. Na inych forach sa hodnotenie ani neda pridat, kym obchod neprebehol. Napriklad ja. Tento tyzden som cely den odpovedala pani na otazky ohladom tovaru. Dohadovala sa najskor o kvalite tovaru, cenu, potom o rozmery, ci to prejde cez Packetu do boxu alebo nie, potom riesila postovne. A ked som jej na vsetko odpovedala, tak sa zacala opatovne pytat na veci, ktore sme uz riesili. Stratila som nervy a zablokovala ju. Lebo hrozilo, ze ked jej to predam, tak to bud nepreberie alebo bude spekulovat dalej. A takato pani mi ma dat zle hodnotenie, lebo som sa rozhodla jej tovar nepredat???

jana_eyre_2
25. nov 2025

akože za čo zle hodnotenie? že 5dni ? nie každý musí byť na koniku zavesený každú hodinu.. a že si to rozmyslela? no a? veď je to jej vec, kým si za ňu nezaplatila, nemá tá čo trápiť že ona ju predať nakoniec nechce.. nemala si žiadnu ujmu, ona komunikovala úprimne.. keby sa za toto dávali zle hodnotenia, tak by mi to prišlo riadne nespravodlivé!

anonym_13d40c
25. nov 2025

A čo ty máš predkupne právo na veci z inzeratov?
Každého predajcu je jeho vec komu to predá a či to predá
A dokonca mala aj námahu ti situáciu vysvetliť
Kks tolko zla v tebe, taka pochopitelna banalita ,no v tebe to vyvoláva také pocity a reakcie🫣
Ze sklamala....🫣🙈

domka222
25. nov 2025

Nie,nedala. Však žiadnu ujmu si neutrpela. To je presne,ako keď máš kopu inzerátov, no ale medzičasom sa vec stratí, daruje a na inzerát sa zabudne.

zuzacka16
25. nov 2025

neviem, ale tebe sa nič nestalo, akurát že si čakala 5 dní na odpoveď..koľké ktorým som napísala, ani neodpísali a vec rovno zmazali, takže asi toľko k tomu, keby sa mám ešte takýmito vecami zapodievať, tak by ma šľak trafil 😂

simca06022011
25. nov 2025

@anonym_autor nie nedala. Podla mna tu bazar velmi stagnuje a vela predavajucich to ledva kontroluje, potom treba este prehrabat "skklad" ci to este je a v akom stave :D preto dlha odpoved...

alickapusinka
25. nov 2025

Nie nedala neoklamala ťa ani o peniaze ani o nič.Možno nevedela chcela predať a dcéra povedal že nie tak si to rozmyslela.To sa stava.Prečo negatívne hodnotenie odpisala TI.Mne sa stalo že mi ani neodpísala a inzerát už nemala a vymazala.Takže nie nedala by som jej negatívne hodnotenie.Kúp inde a nezaťažuj sa nejakou ženou čo ťa neobrala o peniaze.

misicka31
25. nov 2025

Akože ako by vyzerala tá negatívna recenzia.Neodporúčam,lebo predávajuca má síce neokamala ale rozmyslela si,že tu vec nakoniec nepredá???Ja by som si svoje myslela o tebe,nie o nej.🤷

anonym_0b69ad
25. nov 2025

@anonym_autor môžeš dať to hodnotenie.

anonym_bdc405
25. nov 2025

@anonym_autor To absolútne nesúvisí úplne s predajom! Čim ťa poškodila?? Nerozumiem..🤔🤔
Udiať sa môže kadečo. Dnes to už ľudia tak neprežívajú pri tej cene poštovného a väčšina už predáva len cez Vinted.
A čo by si s toho mala? Dobrý pocit..? Lebo ja nie.

anonym_bdc405
25. nov 2025
@anonym_a1e431

@anonym_a1e431 To absolútne, ale ze absolútne nemá nič spoločné..udiať sa môže aj také a je to jej vec a tvoja smola keby to aj tak bolo.

irusa
26. nov 2025

hodnotenie sa udeľuje ak obchody prebehol,čo v tomto prípade sa nestalo
Stačí si prečítať podmienky bazára... píše sa to hneď v prvom bode

elbejo
27. nov 2025

@anonym_autor mne sa toto stalo teraz na inej platforme. Odpísala som hneď že dcéra zrazu tú vec chce a plače. Ale dva roky ju nechcela nosiť, zrazu ju chce a takto som to vysvetlila aj kupujúcej. Ospravedlnila som sa, povedala som pravdu, keby mi dala zle hodnotenie, tak je to moje prvé zle hodnotenie. Ale bolo by mi to jedno, hlavne že som neklesla v očiach dcéry. Ale ja by som preto mala pochopenie lebo sama mám deti, tak viem.