icon

Darí sa vám predávať veci cez bazár?

21. aug 2020

Baby, darí sa vám predať veci cez bazár na MK?

Strana
z2
tslobik
23. aug 2020

@zuzubb007 To sa mi nezdá. Lebo keď dám na naozaj pekné, nepoškodené veci minim. cenu tak si myslím, že ľudia si myslia, že tá vec je už k ničomu keď je taká lacná. A pritom sa jej len chcem čo najrýchlejšie zbaviť. Často sa mi zdá, že ja kúpim za lacné len naozaj vec nie v tip-top stave. Takže možno podľa seba súdim teba - možno tak myslia mnohé mamičky. Ešte skôr predám drahšiu vec ako keby som tú istú vec dala za menej. Čudné.

zuzubb007
23. aug 2020

@tslobik neviem ja som vždy predala všetko čo som dala za brutál cenu pôvodne niečo stalo 30 euro a predávala som to za 4-5 eur a akože recenzie som dostávala na všetko tým že tie veci boli možno dvakrát použité úplne ako nove

tslobik
23. aug 2020

@zuzubb007 Ja som to myslela tak, že v bazáre predám napr. nejakú vec skôr, keď jej cena je vyššia ako by som ju dala za nejaké 2-3€. Aspoň mne sa tak stáva. Lebo si možno myslia, že keď ju dám za 2-3€ je to už k ničomu obnosené a pod. A pritom tomu nič nie je. A napr. balíčky vecí skôr predám na bazoši a pod.

kikulienkadd
23. aug 2020

Ahoj,ani mne to tu nejako nejde. Ceny dávam vždy najnižšie v porovnaní s podobnými vecami. Stav píšem reálny, všetky nedostatky sú v popise + nafotené. Predával len na osobný odber,aby nedošlo k nedorozumeniam... Lepšiu odozvu mám na FB marketplace. Veci sa predajú rýchlejšie, vidí to viac ľudí v krátkom čase.

evinka3007
29. aug 2020

Ja predavam len cez MK, niekedy sa podari predat viac - niekedy menej, podla mna zaklad je mat veci dobre nafotene, byt ochotny a mat primerane ceny...a presne ako pisu vyssie aj dobre hodnotenia ale tie zavisia od spominaneho 😊 a rozdiel v predaji som pocitila aj po zaplateni Plus...drzim palce 😊

Strana
z2