Deagostiny Disney audio rozprávky
Ahojte mate niektora objednane tieto nove knizky s audio figurkami?
My cakame kazdym dnom ze pridu.objednali sme predplatne ale hlavne islo o prve cislo lebo mame levi kral maniu zvazujem ci ma vyznam zbierat vsetkych 80 alebo po case zrusit predplatne?Napiste sem ktore ich mate svoje postrehy
Plusy?minusy?spokojne? Nespokojne?chytili sa na to deti zatial?
Ahojte, ako su balicky dorucovane ? Nejaka kurierska spolocnost, ci postou ?
@clementine171 prinesie kuriér domov..ku nam zatiaľ vzdy 20teho v mesiaci prišiel..len odovzdá balíček..
@saxana000 ahoj, prosím ťa už ti prišiel ten vyreklamovaný reproduktor? Nám tiež prestal ísť z ničoho nič, posielala som im aj video, že to posunuli na reklamačné oddelenie a odvtedy nič😀 Kedy sa ti ozvali, že teda ti ju uznávajú? Neviem teraz čo robiť, už skoro mesiac čakám že pošlú nový, predávajú ho aj v stánkoch?
@peeetruuuskaaa aj vypredaný je dozaista. V stredu už majú dostať nové cislo
@peeetruuuskaaa ahoj stale cakam uz je to 7 tyzdnov pislala som im a odpoved bola ze mam cakat ze proste pride..podla mna vam odisla karta tak ako nam...da sa to nakopirovat aj ked je sifrovana je na to program ktory ju naklonuje hoci aj ten klon bude zas sifrovany len musis mat k dispozicii tu originalku funkcnu od nejakej kamosky napriklad pretiahnes to na inu sd kartu zo stareho fotaku trebars alebo si kupis novu v elektre.ale musi byt max 8gb vacsiu reprak neprehra ak chces napis mi poradim ti ako sa to robi lebo cakat dva mesiace na novy reprak je ciste zufalstvo..ja som este jeden kupila novy v stanku minuly tyzden.skus obehat trafiky Tabak press mozno sa ti podari.budes mat do zalohy
baby, ktorá rozprávka bola zatiaľ v stánku posledná? tuším 17.11. mala byť, Nemo alebo Dumbo?
3. bola Kniha dzungli, 4. bola Nemo - kupili sme 18.11., na obale bolo napísané, že ďalšie bude Dumbo, teda 5 diel bude Dumbo, vyjde cca 1.-2. decembra
@saxana000 a to sú aké čísla
@janulienka91
7 a 8
Teraz zaciatkom mesiaca cakam 9 a 10 krasku a zviera a auta
@saxana000 ahoj, a nemas nahodou zoznam ake este rozpravky budu a v akom poradi?
Bol k tomu letak tam boli vypisane musim pohladat
Nam včera došlo č. 5 a č. 6 Dumbo a Aladin + darček hrnček 101 dalmatincov
@catherine_and_pete
https://www.facebook.com/groups/731780471065673...
Tu je zoznam ako vychadzaju v cechach.u nas su trosku poprehadzovane cisla od 8 do 25 ostatne sedi rovnako.
Mam navyše číslo 1 a 2 ak by mal niekto zaujem
@mikescha18 ahojik cislo 2 mas za aku cenu a 2 aj s repracikom? mal by som zaujem 🙂
@mikescha18 staviam sa do radu zaujemcov, ak by ste sa s catherine_and_pete nedohodli
@clementine171 dobre, mam navyše leví kráľ, snehulienka a dumbo
Mala by som zaujem o Aladina ak niekto predava, dakujem.

@saxana000 ďakujem.
@alexk12 väčšinou v novinových stankoch alebo trafikach