Diskutujeme o posielaní nahých fotiek detí rodine?
Ahojte chcem sa opýtať či posielate v chate / súkromne napríklad rodine / aj hole fotky deti ? …. Povedzme keď ste na dovolenke atd ?
@bielasovicka nie, nahe dieta som nikdy nefotila- ako naco takato fotka, pre koho? Ani nepoznam nikoho v okoli, kto by taketo dieta fotil🤔🤔🤫 a ano, fotila som pri kupani-dieta bolo zabalene v plienke....🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Ano,vypustila a neupozornovala. Nastastie maju dost rozumu,aby si to nechali pre seba
@autorka áno, presne toto si myslím aj ja, preháňajú tu s tou nahotou. Preboha ved je to úplne normálna vec ze si fotíme bábätká. Aj nahé. A co je na tom? Véd tu nehovoríme o 10 ročných deťoch ale o bábätká. A mimochodom ja som ešte nikdy nepočula ze by niekto zneužil tie fotky, sú to len vymysli tejto novej doby a niektorých "čudných" mamiciek, ktoré veľa čítajú soc. siete 🤦🏼♀️
@bielasovicka ja si zas nemyslim,ze su to vymysli,treba davat pozor. A mnohe vyfotia a uverejnia aj starsie deti. Aj tu na mk to bolo nie raz
@bielasovicka Internet je plný dostupných fake-ových videí celebrít, čo boli zneužité napr. na reklamu. Objavujú sa podvody, kedy dospelé dieťa zavolá rodičom a "vlastným" hlasom ich požiada o pomoc, aby poslali desaťtisíc na ten a ten účet. Ale my budeme predpokladať, že nahaté fotky malých detí nikto zneužívať nebude... a to v dobe nastupujúcej a rýchlo sa vyvíjajúcej umelej inteligencie. Ak by sme sa už nebavili o pedofiloch, nestačí ti, že takéto fotky sú perfektnou potravou pre šikanovanie? Kyberšikana je reálna vec, ktorá sa deje už nejaký ten piatok, a ak si nestihla postrehnúť, množia sa prípady detí, ktoré vyrástli a zažalovali vlastných rodičov za to, že im rozposielanie nahých fotiek prišlo v pohode. Lebo už nežijeme v dobe, keď si moji rodičia nahé fotky vyvolali doma v kúpeľni a jeden výtlačok založili do rodinného fotoalbumu. Autorka našťastie fotky priamo nezverejnila, ale ak sa naučí neposielať ich kanálmi, ktoré nemá osobne zabezpečené, bude mať oveľa väčšiu istotu, že sa to nedostane tam, kam si neželala.
@bielasovicka ty si ešte nepočula o pedofilii? Tak to máš šťastný život. Nie, nie je normálne fotiť a posielať hocikoho bez oblečenia. Nikdy nevieš kam sa tá fotka dostane a kto ju uvidí.
@januska12323 predstav si, počula som. A ani som nepovedala, že fotíme hocikoho.rec je o bábätkách keď ich matka kúpe, a fotí pri tom. A samozrejme ze tie fotky neposiela kade tade hocikomu. Hovorila som o matke, a svokre. Čiže babkam. A natom nie je nič. Mala si prečítať všetko čo som písala. A nemudrovat o tom, co som ani nehovorila.
@annm81 ja o tomto všetko viem. Nie som neandertalec. Len si myslím ze by sa nemalo tak preháňať a zvelicovat. Ale vidím, že sa tu niektorým nedá nič vysvetliť, aj tak si idete to svoje.
@bielasovicka Ty si doslova napísala, že také fotky ešte neboli zneužité - takže zjavne nevieš, že boli.

@petulda333 čiže ste to vypustili z hlavy ? A aj ste rodinu upozornila ? Či vôbec ?