icon

Dokonalé fotky na Instagrame

23. aug 2025

Ako to niektore robia, ze vyzeraju na insta tak dobre? Je to retus, nejake upravy? Ja nech sa snazim ako chcem, tak taku foto urobit neviem.

Ani ma to netrapi/netazi, aj horsie problemy su na svete, to vsetko viem 🙂

Strana
z2
anonym_d303e2
23. aug 2025

Ja nemám sice insta a robím si fotky len také rodinné ale tiez na mobile si dám tu retus aby nebolo az tak vidieť vrásky ale nie ze na maximum .. a rozdiel robí aj ci je žena namalovana a možno zo 100 fotiek je schopná jedna....aspon ja to tak mám 😅 a to sa fotim pre seba do rodinného albumu😅 ale ok mne sa nechce použiť make up čo by co to zakryl..ja viem výhovorka
A to zeny na sociálnych sietach používajú všetky vymyslí len aby vyzerali lepšie az niekedy priam ze je to niekto iný-je to extrém ale asi im to stačí vo virtuálnom svete byť za fesandu a v realite uz toľko lajkov nieje i ked a čo-nemozu byť všetky cez kopirák

sissy27
23. aug 2025

@anonym_autor je to kombinacia viacerych faktorov - zacni tym, ze sa naucis pozovat a tvarit, dalej vela spravi svetlo a kvalitny fotak. Samozrejme makeup, vlasy a outfit tak, aby ti zvyraznili prednosti a skryli nedokonalosti. Potom mozes pridat rozne upravy - ci uz len drobnost ako doladit farby, alebo rozne filtre na upravy, az po photoshop a komplet retus. A aby som nezabudla, tak to nie je ze nastavim sa, cvakne fotak a je to, na jeden pekny zaber pripadaju desiatky nepodarenych.
Uplny extrem je v tomto jeden fotograf - instahviezdy ho miluju, ale ja to nedokazem pochopit, ved musia vidiet, ze im odovzdava fotky uplne inych ludi. Zrazu minus 30kg, huste vlasy, plne pery, macacie oci, proste bohyne a zo zrkadla sa na to pozera adeptka do relacie farmar hlada zenu. A oni si to vycapia na net a tam im vsetky kamosky vypisuju komentare, ako fantasticky vyzera, pritom vedia, aka je realita. A ja len pozeram a stale nechapem 😂

miselka257
23. aug 2025
@sissy27

@anonym_autor je to kombinacia viacerych faktorov - zacni tym, ze sa naucis pozovat a tvarit, dalej vela spravi svetlo a kvalitny fotak. Samozrejme makeup, vlasy a outfit tak, aby ti zvyraznili prednosti a skryli nedokonalosti. Potom mozes pridat rozne upravy - ci uz len drobnost ako doladit farby, alebo rozne filtre na upravy, az po photoshop a komplet retus. A aby som nezabudla, tak to nie je ze nastavim sa, cvakne fotak a je to, na jeden pekny zaber pripadaju desiatky nepodarenych.
Uplny extrem je v tomto jeden fotograf - instahviezdy ho miluju, ale ja to nedokazem pochopit, ved musia vidiet, ze im odovzdava fotky uplne inych ludi. Zrazu minus 30kg, huste vlasy, plne pery, macacie oci, proste bohyne a zo zrkadla sa na to pozera adeptka do relacie farmar hlada zenu. A oni si to vycapia na net a tam im vsetky kamosky vypisuju komentare, ako fantasticky vyzera, pritom vedia, aka je realita. A ja len pozeram a stale nechapem 😂

@sissy27 presne toto mám rada, tie komentáre pod fotkou aká je krásna a bla bla a ja len čo do prdelky? 😂 ale možno je pre nich naozaj krásna, lebo ako vieme, krása je subjektívna 🤔

sissy27
23. aug 2025
@miselka257

@sissy27 presne toto mám rada, tie komentáre pod fotkou aká je krásna a bla bla a ja len čo do prdelky? 😂 ale možno je pre nich naozaj krásna, lebo ako vieme, krása je subjektívna 🤔

@miselka257 krasa je subjektivna, ale tak nebudem nikomu pisat lichotky pod fotku o ktorej viem, ze okolo reality ani len nesla, to je sproste klamstvo. Ale tak tym instahviezdam to asi staci ku stastiu, bohvie.
Mam jednu taku znamu, ma sa rada ako nikto iny, tolko selficok nevidis ani u pubertacky, a ja jej neberiem, ze sa sama sebe paci, to je v absolutnom poriadku. Ale potom sa da nafotit od tohto “profika” a na fotkach je nejaka jej vzdialena pribuzna o xx rokov mladsia a xy kg lahsia a ona je nadsena. Viem, ze by tak chcela vyzerat, ale proste nevyzera 😂 ale “kamky” lajkuju, pisu pekne komentiky, odpadavaju, tak je spokojna asi alebo ja neviem.

miselka257
23. aug 2025
@sissy27

@miselka257 krasa je subjektivna, ale tak nebudem nikomu pisat lichotky pod fotku o ktorej viem, ze okolo reality ani len nesla, to je sproste klamstvo. Ale tak tym instahviezdam to asi staci ku stastiu, bohvie.
Mam jednu taku znamu, ma sa rada ako nikto iny, tolko selficok nevidis ani u pubertacky, a ja jej neberiem, ze sa sama sebe paci, to je v absolutnom poriadku. Ale potom sa da nafotit od tohto “profika” a na fotkach je nejaka jej vzdialena pribuzna o xx rokov mladsia a xy kg lahsia a ona je nadsena. Viem, ze by tak chcela vyzerat, ale proste nevyzera 😂 ale “kamky” lajkuju, pisu pekne komentiky, odpadavaju, tak je spokojna asi alebo ja neviem.

@sissy27 niekomu stačí, že mu napíšeš aký je krásny a žije z toho ďalší pol rok 😂

natalka13
23. aug 2025

Jasne ze vsetko ide cez filtre - Holywood apka a ides.
Aj tu vidno kto ma foto cez filter k tomu 500 foto lebo treba sa denne fotit na kona.

autor
23. aug 2025

Takto som videla istu insta hviezdu, na svojom profile kocka nebeska a potom ju niekto fotil, nic netusiacu na oslave nejakej inej "hviezdy" a uplne iny clovek, pribrata, ine vlasy, v tvari ina.. asi je to vsetko loz.

biba_18
23. aug 2025

mala som spolužiačku na gympli - absolutne nezaujímavá žena, fakt - a na fotkách jak modelka - taká bola fotogenická…
a aj marilyn monroe vraj bola taká - kamery neskutočne vedeli zachytiť to niečo čo v sebe mala…

anonym_d303e2
23. aug 2025

Ale to je fenomen tejto doby , ľudia sú pohodlní a je jednoduchšie pracovať na tom ako clovek vyzerá alebo ponastavovat filtre miesto toho aby pracoval na tom aký je a tým zaujať alebo osloviť vzbudiť vášne alebo neviem ani o čo ide na tom fotonete😁

miselka257
23. aug 2025
@anonym_d303e2

Ale to je fenomen tejto doby , ľudia sú pohodlní a je jednoduchšie pracovať na tom ako clovek vyzerá alebo ponastavovat filtre miesto toho aby pracoval na tom aký je a tým zaujať alebo osloviť vzbudiť vášne alebo neviem ani o čo ide na tom fotonete😁

@anonym_d303e2 no ale vieš, ak niekto nevyzerá podľa merítka tejto doby, nikdy na tom nebude vedieť zapracovať a môže robiť čo len chce a takto je to jednoduchšie. 😂

laurinka27
23. aug 2025
@miselka257

@anonym_autor Photoshop je ideálny, ale treva vedieť v tom robiť 😀

@miselka257 Bezne pipky z instagramu urcite nevedia robit s takym (pre ich mentalnu uroven) zlozitym programom ako je Photoshop. 😂 Max nejaky faceapp a podobne appky, ig filtre…

natalka13
23. aug 2025
@laurinka27

@miselka257 Bezne pipky z instagramu urcite nevedia robit s takym (pre ich mentalnu uroven) zlozitym programom ako je Photoshop. 😂 Max nejaky faceapp a podobne appky, ig filtre…

@laurinka27 ved to potom aj vidno na licnych kostiach rukach stehnach😂

anonym_d303e2
23. aug 2025

Realita je nuda a plná chýb ale kto povedal ze je to zle,chlapi?za to ze sú vizualne stvorenia?

miselka257
23. aug 2025
@anonym_d303e2

Realita je nuda a plná chýb ale kto povedal ze je to zle,chlapi?za to ze sú vizualne stvorenia?

@anonym_d303e2 práveže to, že realita je plná chýb nie je nudné. 😀

vikisisi
23. aug 2025

Už sa dá všetko dokonca, že odstraniš iných ľudí v pozadí foto a vyzeráš ako by si celú pláž mala len pre seba

miselka257
23. aug 2025
@vikisisi

Už sa dá všetko dokonca, že odstraniš iných ľudí v pozadí foto a vyzeráš ako by si celú pláž mala len pre seba

@vikisisi to sa dá aj bez filtra, stačí dať dlhšiu expozíciu na fotáku 😁

anonym_434b98
23. aug 2025
@tim23

Ja som včera videla nejaký náhodný rozhovor s Biankou a neverila som tomu čo vidím. Mužské črty tváre, nepekná pleť.. Úplne iná Bianka ako na fotkách na svojom instagrame

@tim23 myslim ze ked som videla nejaky rozhovor teraz z nejakeho festivalu no az som bola zhrozena z tej rumanovej. Nemam vo zvyku takto hejtit ale normalne som bola v soku ako vyzera, plet biedna, bolo jej vidno strasne make up , nekvalitne bola namalovana, akasi opuchnuta, naliata, nos velky a to ked som sa o par dni dozvedela, ze ma len 30? Vyzera ako vyzita 40rocna zena
Cele zle, bola som fakt prekvapena a zhrozena ako naozaj vyzera
Inak s tym jovim sa k sebe ale ze absolutne k sebe nehodili, vyzerala ako jeho matka

liusa82
23. aug 2025

ja ani nie že by som sa na foto nepodobala na seba ale na každej fotke vyzerám inak.Nech robim čo robim To je sranda 😃 tiež filtre ani appky nepouživam na zmenu tváre.Maximálne také tie farebne.Neviem s tým ani ja robiť

anonym_fb663e
23. aug 2025

Aj tu zopar bab pouziva FaceApp, ci rozne filtre a teda riadne to bije do oci.Jednu som osobne videla, dava aj na MK fotky a teda nespoznala som ju, uplne iny clovek, iné crty tvare, vrasky, zostarnuta a na foto mladica😁A oni si myslia, ze to ludia nevidia, ze maju filter, trapas ked toho cloveka vidis v reale

karolinakr
23. aug 2025

radšej byť škaredy na fotkach a v realite príjemne prekvapiť ako naopak..Zuza Plačkova ma pravidelne pod prispevkami na fcb, ked robí rozhovory do telky komenty, že na IG vyzerá úplne inak

karolinakr
23. aug 2025

áno, tiež som zavidela jednej dievčinke, že široko daleko asi väčšia kočka nie je, aj som ju stretla na stanici, ale trošku inak vyzera. čiže použiva filter bez debaty

miselka257
23. aug 2025
@karolinakr

radšej byť škaredy na fotkach a v realite príjemne prekvapiť ako naopak..Zuza Plačkova ma pravidelne pod prispevkami na fcb, ked robí rozhovory do telky komenty, že na IG vyzerá úplne inak

@karolinakr lenže oni si myslia, že sú úžasní aj v realite 😂

tim23
24. aug 2025
@anonym_434b98

@tim23 myslim ze ked som videla nejaky rozhovor teraz z nejakeho festivalu no az som bola zhrozena z tej rumanovej. Nemam vo zvyku takto hejtit ale normalne som bola v soku ako vyzera, plet biedna, bolo jej vidno strasne make up , nekvalitne bola namalovana, akasi opuchnuta, naliata, nos velky a to ked som sa o par dni dozvedela, ze ma len 30? Vyzera ako vyzita 40rocna zena
Cele zle, bola som fakt prekvapena a zhrozena ako naozaj vyzera
Inak s tym jovim sa k sebe ale ze absolutne k sebe nehodili, vyzerala ako jeho matka

@anonym_434b98 tak asi máš na mysli to isté video čo ja, lebo tiež presne takto mi to prišlo ako tebe. A ten nos mi hneď udrel do očí. Celkom iná Bianka 🫣

anonym_434b98
24. aug 2025
@tim23

@anonym_434b98 tak asi máš na mysli to isté video čo ja, lebo tiež presne takto mi to prišlo ako tebe. A ten nos mi hneď udrel do očí. Celkom iná Bianka 🫣

@tim23 ano ano urcite
Bola som v soku koho to vidim

wayway
24. aug 2025
@tim23

@tim23 videla som bianku v auparku len nedavno a vyzerala praveze pekne a prirodzenejsie ako na fotkach z ig

wayway
24. aug 2025
@tim23

@anonym_434b98
@tim23 ale bianka nielenze pouziva filtre ale isto chodi aj na KH, co ju podla mna robi trosku starsou, rovnako vyrazny mejkap (na festivale sa jej mohol vselijako rozpit, rozmazat). za to pery ma vdaka KH vacsie. staci pozriet na jej mladsiu prirodzenejsiu, trosku nevyraznejsiu sestru

ankare
24. aug 2025

@anonym_autor Hlavne sa nefot s filtrami s neupravuj si fotky. Buď prirodzená, to je najviac. Radšej budem škaredá a prirodzená, ako umelá a smiešna.

Strana
z2