Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
Ďakujem za rady. Počkám tých 40 dní a skúsim podať.
Ahojte ja som si tiez takto objednala dve veci kym to prislo presiel mesiac… tie peniaze ma tak nemrzia ako to, ze to bol aliexpres keby slm to vedela objednam si z neho sama alw potrebovala som tie veci skor a myslela som si, ze cez sk stranku to pride do tyzdna… ani si nedali námahu to prebalit original mi to prislo v aiexpresovych sackoch s čínskymi znakmi.
@alexandra_8 no presne,aj mne to tak prišlo.Skoro ma vyrútilo od nervov, keď som to videla.Ja som im do mailu napísala svoje,keď mi odpísali,že reklamácia nie je možná,že funguji pouze jako zprostredkovatele 😡 kebyže viem,že takto fungujú a je to z Číny,tak to ani neobjednavam predsa.Ja som podala ten podnet na ČOI a včera mi poslala odtiaľ mail nejaká pani Gizela,že sa idú venovať mojej reklamácii..no silno o tom pochybujem,ale dobre
Pripájam sa aj k oklamaným na stránke Suprisimo. 63 ecok v nedohladne. Ak sa niekto pokusi podat spoločnu žalobu podporím. Vie uy o to ŠOI_
@mijuri aj ja sa pridám k tomu ak niekto poda žalobu ja som prišla o 50 e
Mne tam nastastie nestojí až toľko peňazí, ale ide mi o princíp! Ako môže takýto obchod vobec fungovať!? Keby som vedela, tak si to objednám z ali za mensie peniaze a už to mám za ten cas doma! Pani "Gizela" sice pisala aj mne(dokola to isté), ale vysledok žiaden. V maili som ich upozornila ze to budem riešiť. Prešlo už par dni a pani Gizela sa neozvala. Viete poradiť prosim postum ako kontaktovať COI? Velmi zvažujem aj zapojenie televizie🤷♀️ vtedy sa väčšinou veci pohnú, lebo nikto neche zlu reklamu.
@ivka710 ja si odtial objednavan vacsinou eurove veci a volám to macka vo vreci🙈sama viem ze bud to pride alebo nie a ak, tak je prekvapenie ze v akom stave. No ale na tekejto stránke by som to necakala(priznavam ze to je moja chyba ked som si neprecitala obchodné podmienky, ale nikdy by ma nenapadlo ze okrem sukromnych predajcov na socialnych sietach na tom moze niekto zarabat aj priamo na vlastnej internetovej stránke.) Idem to teda pozrieť. Ďakujem 👍
Aj ja pridám moju skúsenosť. Objednala som cez Suprisimo 17.05 tovar došiel dnes cez kuriéra Remax, nevedela som, že s týmto obchodom je preblém až keď som si prečítala komentáre tu na stránke a nasla upozornenie na stránke SOI. Tak už som mala obavu, co bude s mojou objednávkou, ale prišla a tovar zodpoveda obrázkom z webu ale vidno ze je to Čína, ja som síce nečakala neviem akú kvalitu. Boli to aj tak len také drobnosti do domácnosti. Držím všetkým palce, čo ešte čakajú na svoj tovar, či peniaze. 🙏
@mijuri Neviem, ci s tym obch. inspekcia nieco urobi. Ja som uz kontaktovala svoju banku a pokusim sa o charterback alebo ako sa to vola. Banka stiahne späť platbu. Len treba podat podnet do banky a dolozit mailovu komunikaciu. Ja to mam trochu komplikovane, lebo som v zahranici a nemam moznost ist osobne do banky. Ale aj moj pripad sa da riesit cez internet banking.
Dobrý večer. Prosím vrátili niekomu aj reálne peniaze? Ja nemám ani peniaze ani tovar. Od objednávky je už 90 dní...
tak dnes mi boli vrátené peniaze za nedodaný tovar od "Super" spol. Suprisimo. Boj od februára...denné e-maily, aj výhražné, podnet na SOI a ČOI, media...držím Vám všetkým palce, nevzávajte sa, bojujte
Takže takto. Uz asi 3 krát som začala písať na Coi, ale cez mobil a zakonite ma vzdy nieco vyrusilo tak som to ani raz nedoklepla do konca🤷♀️v piatok mi prisla sms zo zasielkovne. Dnes som tam sla, že to bude nejaky omyl, že som si tam nic neobjednavala(viem to, lebo ja si objednavam na ine miesto). Ale meno na balicku bolo moje a balik z Číny 🤣 hned mi doslo co to je. Ano!! Od 24.4.2021 mi presne 2.6.2021 prišiel balík zo suprisima. Asi pomohlo ze som im pisala o mojich dalsich krokoch, lebo na posledny mail mi uz odpoved ani neprisla.
Kašlem už na nich. Dúfam že už ale nebudú dlho "na trhu" a vám prajem skore doriešenie vašich objednávok ❤️
@barbora0308 Dobrý deň vrátili vám napokon peniaze ? Ja čakám už 3 mesiace nemám ani tovar ani peniaze a keď som s nimi písala ,takže tovar sa nedá vrátiť ,tak kam ste im spätne tovar vrátili ak sa môžem opýtať ,ďakujem
Ja som prave pisala do banky, aby mi nestiahli platbu kartou, ktoru som na tej stranke urobila vcera za potahy na gauc, jednak nemozem cakat 40 dni na dodanie, jednak sa obavam o kvalitu po zisteni, ze tovar je z Ciny (co som si tiez nevsimla, kedze stranka uvadzala, ze maju sidlo na SK a tovar je skladom) anajma, co sa Vas chcem opytat, uz ste niekto platili pri preberani tovaru na poste alebo inde (zasilkovna, kurier) aj CLO???? Toho sa obavam asi najviac, lebo som platila vyse 70 eur.... Mala som co docinenia so Slovenskou postou minuly rok pri cle a nebola to mala ciastka a to islo len o 30 - 40 eurovy balik.
@lucifuk_77 ja som platila clo,lebo som na tú diskusiu trafila až dnes
@suzannwega Kolko bola hodnota balika a kolko si platila?
Tovar prišiel po vyše mesiaci (prežijem), horšie na tom bolo to, že tovar nespĺňal deklarované kvality. Vzhľadom na nespokojnosť som chcela od zmluvy odstúpiť, bolo mi mailom (už spomínaná Gizela) odpovedané, aby som vyplnila reklamáciu a ďalej môžete vidieť pokračovanie komunikácie. Poučenie? Veľká chyba, nabudúce si prebehnem lepšie recenzie. Je to veľká hanba, že podvodníci vedia takýmto spôsobom "podnikať" načierno, bez faktúry a podobne. Odporúčanie? Neurobte rovnakú chybu a nikdy si z tade neobjednávajte.
@petra222222 sú to hajzli 😡
@lucifuk_77 30€ a clo bolo 4,50€

@kukullka podnet treba podat na Cesku obchodnu inspekciu, je to ceska firma