Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
prepacte, ze to tu spamujem, len aby ste mali info, ako postupuju - tak mi odpisali na mail, ze tovar vratit nemam... som teda zvedava, co s peniazmi. K tomu sa nijak nevyjadrili. Ale bola tam podpisana nejaka zena - nie automat, ako minule, co len preposielal dookola tu istu odpoved
asi tá najhoršia skúsenost s týmto eshopom , v 01/21 som si objednala tovar, ok nejednalo sa o velkú sumu , ak som im písala že chcem zrušiť objednávku nebolo to možné , najskôr som mala čakť 40 dní, ked ani potom tovar neprichádzal, tak som musela čakať dalších 30 dní na to kým to pošlú na reklamačné oddelenie . Nikdy viac si cez nich objednávať nebudem . Peniaze mi dlhom boji vrátili pred pár dnami a to máme jún .
@kapri1 Mne napisali to iste, ze tovar nemam posielat. Vybavenie reklamacie trvalo 28 dni a prisla mi odpoved ze reklamacia bola zamietnuta. Tak som im napisala ze v podmienkach maju moznost odstupenia od zmluvy a vratenie tovaru. Na to mi poslali adresu so Ciny, kam mam ten tovar zaslat spät. Napisala som im, ze ja som si objednavala z imternetoveho obchodu, ktory ma sidlo na prazskej adrese a na tu adresu aj tovar poslem spät. Aj som to tam poslala. Mam podaci listok. Moja objednavka stala 51€ a toto im nemienim len tak nechat. Zatial sa mi peniaze nevratili, tak im budem zasa pisat. Je to o nervy!
Je to to až z Číny, z Aliexpresu, preto to toľko trvá. My sme objednali blutut rádio, prišlo po 2 mesiacoch nefunkčné, nedalo sa ani zapnúť. Ubehli 2 mesiace a neviem sa dovolať ukončenia reklamácie..... Cele zle! Neobjednávat odtiaľ v žiadnom prípade!!!!!
Zlodeji neskutoční!!! Neobjednávať. Zakáznická podpora nulová. Tovar síce prišiel, ale katastrofa za takmer 50 eur a reklamáciu neuznali samozrejme , tá im trvala 40 dní!!!! Tak som im napísala pekný mail a ak mi nevrátia prachy, tak podávam tresné oznámenie a podnet na SOI...
@fbibiana123 tak aj my sme odtiaľ objednali nabíjačku už 15.5. a stále nechodi a ze idem sa pozrieť na net a vidím toto 🤦♀️ písala som im email a toto mi odpísali.. Čiže počkám ešte tých 5 dní keď nepríde budem žiadať peniaze späť
Ahojte,tak vyzerá to tak,že som tiež naletela.Objednala som si prechodnú bundu za skoro 40e.Cakala som skoro 2mesiace,kedy mi príde,no a prišla...farba síce sedela,ale strih tej bundy ani len neprešiel okolo tej fotky,čo bola uvedená na ich e-shope a bolo na nej roztrhané ľavé vrecko.V skutočnosti tá bunda má možno hodnotu 3e,taká handra to je.Pisala som im mail,že ako postupovať pri vrátení tovaru a niekto mi odpísal,že to nie je možné.No neskutočné nervy som chytila.To akože ochrana a práva spotrebiteľa im nič nehovoria?V každom prípade to chcem riešiť,len neviem ako?Kam ste vy posielali tie sťažnosti, môže mi prosím niekto poradiť, ako postupovať? Ďakujem pekne
ahojte, mne tovar došiel...síce vyzerá otrasne ale došiel. 35e tusim v haji
@sahara876 otras fakt😡vždy som sa tomu bránila platiť e-shopu vopred cez účet,všetko som si vždy dala na dobierku,ale tá bunda sa mi naozaj neskutočne páčila,tak si vravím,že to risknem..no a tú handru,čo mi poslali za skoro 40e.mozem rovno hodiť do koša,keď ju nemám ani kam poslať späť,ach jaj,no nevadí, nabudúce budem vedieť, prvý a posledný krát som to takto spravila.
vyjadrenie SOI k môjmu podnetu šetrenia : V zmysle ust. § 1 ods. 1 písm. a) zákona č. 128/2002 Z. z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov je Slovenská obchodná inšpekcia orgánom štátnej kontroly predaja výrobkov a poskytovania služieb na vnútornom trhu.
S poukazom na sídlo uvedenej spoločnosti Slovenská obchodná inšpekcia nie je na základe zákonom stanovených kompetencií oprávnená vykonať preverenie predávajúceho.
Na základe vyššie uvedeného, Vám preto odporúčame obrátiť sa s Vaším podaním priamo na dozorný orgán v Číne (Consumer Protection Committee, Executive Yuan) a to prostredníctvom on-line formulára na uvedenom linku: http://appeal.cpc.ey.gov.tw/EN/step_three_2_en.....
Ahojte, tak ja tiež patrím do klubu. Podvodníci, prišla som o 60 eur. Idem písať na SOI, písal tam už niekto? Ak nie bolo by dobré, aby tam mali viac sťažností. Kľudne so všetkým pomôžem a budem Vás navigovať, ja som taká napálená, že aj súdiť sa budem. Toľko ľudí, čo už oklamali........
Už som našla, že nikto nepochodil.... tak je takéto okrádanie ešte aj beztrestné. Super
Zdravím, tak som sa asi dal aj ja oklamať. Objednal som si na stránke Suprisimo dňa 10.6.2021 cyklistický dres za cca. 18 euro, tak som zvedavý, či príde. Ešte som asi v ich "40 dňovej lehote".
@michaela1107 dobrý deň. Vidím že prispevok od vás je už starší, no chcem sa opýtať ci ste už podali podnet na SOI nakoľko tovar nebol dodany ani mne a chystám sa to riešiť ďalej.

@sahara876 dakujem za radu 🙂