icon

Eshop suprisimo.sk

fbibiana123
27. feb 2021

Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.

kapri1
15. jún 2021

@sahara876 dakujem za radu 🙂

saiffffa
15. jún 2021

@sahara876 ako sa podava podnet? Nechcem tých hajzlov nechať tak

sahara876
16. jún 2021

@saiffffa ja som podala podnet na českú obchodnú inšpekciu cez e-podateľnu a oni presmerovali moju sťažnosť Európskemu spotrebiteľskému centru v ČR. V podstate tam to zatiaľ skončilo, ale myslím že preverovať jeho podnikanie určite budú. A čím bude sťažností viac tým lepšie.

kapri1
16. jún 2021

@sahara876 aj ja sa urcite pridam k staznosti.
inak som si vsimla, ze uz sme asi viaceri nahlasili stranku, lebo ked si ju date cez google a potom chcete otvorit, tak Vas upozorni, ze je to stranka s pochybnym alebo podvodnym obsahom... tak aspon nieco

kapri1
16. jún 2021

hotovo
+ som podala reklamaciu ( nie je to zas az taky zlozity proces, nevzdavajte sa 😉)
a poslala som im aj mail, lebo z toho podnetu ziadne potvrdenie neprislo.
tovar som dnes prebrala, klasika balenie aliexpressu, na pohlad su saty krasne, ale material otras + prisli neskoro

kapri1
16. jún 2021

prepacte, ze to tu spamujem, len aby ste mali info, ako postupuju - tak mi odpisali na mail, ze tovar vratit nemam... som teda zvedava, co s peniazmi. K tomu sa nijak nevyjadrili. Ale bola tam podpisana nejaka zena - nie automat, ako minule, co len preposielal dookola tu istu odpoved

sill123
17. jún 2021

asi tá najhoršia skúsenost s týmto eshopom , v 01/21 som si objednala tovar, ok nejednalo sa o velkú sumu , ak som im písala že chcem zrušiť objednávku nebolo to možné , najskôr som mala čakť 40 dní, ked ani potom tovar neprichádzal, tak som musela čakať dalších 30 dní na to kým to pošlú na reklamačné oddelenie . Nikdy viac si cez nich objednávať nebudem . Peniaze mi dlhom boji vrátili pred pár dnami a to máme jún .

vlasta19
17. jún 2021

@kapri1 Mne napisali to iste, ze tovar nemam posielat. Vybavenie reklamacie trvalo 28 dni a prisla mi odpoved ze reklamacia bola zamietnuta. Tak som im napisala ze v podmienkach maju moznost odstupenia od zmluvy a vratenie tovaru. Na to mi poslali adresu so Ciny, kam mam ten tovar zaslat spät. Napisala som im, ze ja som si objednavala z imternetoveho obchodu, ktory ma sidlo na prazskej adrese a na tu adresu aj tovar poslem spät. Aj som to tam poslala. Mam podaci listok. Moja objednavka stala 51€ a toto im nemienim len tak nechat. Zatial sa mi peniaze nevratili, tak im budem zasa pisat. Je to o nervy!

kapri1
17. jún 2021

@vlasta19 ja som to uz riesila s bankou a ak mi budu robit problemy, tak banka mi posle spat peniaze- chargeback alebo tak nejak sa to vola. skus ich oslovit😉
moja stala nad 40, to tiez tak nenecham

evita860
17. jún 2021

@kapri1 aj mne banka povedala že ak prejde lehota a nebudú mi tovar chcieť vziať spat mám posla mailovú komunikáciu atd a budú to riešiť ... to je asi najschodnejšia cesta

ratkoska
18. jún 2021

Je to to až z Číny, z Aliexpresu, preto to toľko trvá. My sme objednali blutut rádio, prišlo po 2 mesiacoch nefunkčné, nedalo sa ani zapnúť. Ubehli 2 mesiace a neviem sa dovolať ukončenia reklamácie..... Cele zle! Neobjednávat odtiaľ v žiadnom prípade!!!!!

vlasta19
18. jún 2021

@vlasta19 Teraz som si dala vysledovat ten balik a zistila som ze po druhom meuspesnom pokuse o dorucenie je ulozeny na poste takze po troch tyzdnoch sa mi vrati spat.

vlasta19
19. jún 2021

@kapri1 Ako sa v takomto pripade postupuje?

dedda
20. jún 2021

Zlodeji neskutoční!!! Neobjednávať. Zakáznická podpora nulová. Tovar síce prišiel, ale katastrofa za takmer 50 eur a reklamáciu neuznali samozrejme , tá im trvala 40 dní!!!! Tak som im napísala pekný mail a ak mi nevrátia prachy, tak podávam tresné oznámenie a podnet na SOI...

dedda
20. jún 2021

@kapri1
Prosím ťa a čo si povedala v banke? Ja to vidím ako najlepší nápad. Nech mi banka vráti platbu, lebo hento sú len zlodeji. Ďakujem za info 🙂

fetykovci
21. jún 2021

@fbibiana123 tak aj my sme odtiaľ objednali nabíjačku už 15.5. a stále nechodi a ze idem sa pozrieť na net a vidím toto 🤦‍♀️ písala som im email a toto mi odpísali.. Čiže počkám ešte tých 5 dní keď nepríde budem žiadať peniaze späť

ivka710
23. jún 2021

Ahojte,tak vyzerá to tak,že som tiež naletela.Objednala som si prechodnú bundu za skoro 40e.Cakala som skoro 2mesiace,kedy mi príde,no a prišla...farba síce sedela,ale strih tej bundy ani len neprešiel okolo tej fotky,čo bola uvedená na ich e-shope a bolo na nej roztrhané ľavé vrecko.V skutočnosti tá bunda má možno hodnotu 3e,taká handra to je.Pisala som im mail,že ako postupovať pri vrátení tovaru a niekto mi odpísal,že to nie je možné.No neskutočné nervy som chytila.To akože ochrana a práva spotrebiteľa im nič nehovoria?V každom prípade to chcem riešiť,len neviem ako?Kam ste vy posielali tie sťažnosti, môže mi prosím niekto poradiť, ako postupovať? Ďakujem pekne

sahara876
23. jún 2021

@ivka710 ja som podala podnet na českú obchodnú inšpekciu cez e-podateľnu a oni presmerovali moju sťažnosť Európskemu spotrebiteľskému centru v ČR.

ivka710
23. jún 2021

@sahara876 skúsim to teda aj ja tak, ďakujem

ivka710
23. jún 2021

@sahara876 tak som to poslala ČOI a teda budem čakať,ako budú ďalej postupovať

saiffffa
24. jún 2021

ahojte, mne tovar došiel...síce vyzerá otrasne ale došiel. 35e tusim v haji

sahara876
24. jún 2021

@ivka710 ked ti nic ine aspon ich trosku "prevetraju". Hrozne takyto podnikatelia.

ivka710
24. jún 2021

@sahara876 otras fakt😡vždy som sa tomu bránila platiť e-shopu vopred cez účet,všetko som si vždy dala na dobierku,ale tá bunda sa mi naozaj neskutočne páčila,tak si vravím,že to risknem..no a tú handru,čo mi poslali za skoro 40e.mozem rovno hodiť do koša,keď ju nemám ani kam poslať späť,ach jaj,no nevadí, nabudúce budem vedieť, prvý a posledný krát som to takto spravila.

zuzun
27. jún 2021

vyjadrenie SOI k môjmu podnetu šetrenia : V zmysle ust. § 1 ods. 1 písm. a) zákona č. 128/2002 Z. z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov je Slovenská obchodná inšpekcia orgánom štátnej kontroly predaja výrobkov a poskytovania služieb na vnútornom trhu.

S poukazom na sídlo uvedenej spoločnosti Slovenská obchodná inšpekcia nie je na základe zákonom stanovených kompetencií oprávnená vykonať preverenie predávajúceho.

Na základe vyššie uvedeného, Vám preto odporúčame obrátiť sa s Vaším podaním priamo na dozorný orgán v Číne (Consumer Protection Committee, Executive Yuan) a to prostredníctvom on-line formulára na uvedenom linku: http://appeal.cpc.ey.gov.tw/EN/step_three_2_en.....

sahara876
27. jún 2021

@zuzun podnet treba podat na Cesku obchodnu inspekciu

kukullka
28. jún 2021

Ahojte, tak ja tiež patrím do klubu. Podvodníci, prišla som o 60 eur. Idem písať na SOI, písal tam už niekto? Ak nie bolo by dobré, aby tam mali viac sťažností. Kľudne so všetkým pomôžem a budem Vás navigovať, ja som taká napálená, že aj súdiť sa budem. Toľko ľudí, čo už oklamali........

kukullka
28. jún 2021

Už som našla, že nikto nepochodil.... tak je takéto okrádanie ešte aj beztrestné. Super

kukullka
28. jún 2021

@vlasta19 nič Vám nevrátia.

buki1974
28. jún 2021

Zdravím, tak som sa asi dal aj ja oklamať. Objednal som si na stránke Suprisimo dňa 10.6.2021 cyklistický dres za cca. 18 euro, tak som zvedavý, či príde. Ešte som asi v ich "40 dňovej lehote".

mlk3
28. jún 2021

@michaela1107 dobrý deň. Vidím že prispevok od vás je už starší, no chcem sa opýtať ci ste už podali podnet na SOI nakoľko tovar nebol dodany ani mne a chystám sa to riešiť ďalej.