Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
prihláste sa všetci, ktorí ste prišli o svoje peniaze aj na e-shope suprisimo.sk aj na bonky.sk, aj tí ktorí ste obdržali iný tovar ako bol na obrázku a poslali vám šmejdy. Napíšte na mail: Romana.Kazikova@minv.sk, pošlite p. Kazíkovej objednávky, aby mala dostatok dôkazov na podanie hromadného trestného oznámenia na tieto dve firmy čo podvádzajú svojich zákazníkov
@monika_ma už som jej poslala
aj ja jej napisem , aspon nejako sa to riesi
Mne nakoniec včera poslali peniaze naspäť. Po 4 mesiacoch, objednala som si od nich v marci, ale tovar mi nedodali.
@fbibiana123 aj by som rada vedela čo s nimi. Mne odmietajú vrátiť peniaze.
Ja som tiež naletel. Objednal som sonar v hodnote 108 eur. A už sú to 3 mesiace a stále nič, len samé výhovorky že covid a že mám byť trpezlivý.
Tak mne dnes balík došiel objednávka prebehla 6.6.21 čiže dodanie skôr ako je šibeničný termín ale teda to čo prišlo nezodpovedá obrázkom. Akože vôbec hračka je nekompletná 🤷🏻♀️ Balóny úplne iné a jedna sada balónov ešte neprišla. Za mna teda totálna nespokojnosť !!!!!! A neviem ako postupovať ďalej.???!!!
ako som sa (ne)posunula ja.
tovar mi prisiel - otrasne saty, umelina, smrdia a navyse prisli neskoro.
vypisala som tu ich reklamaciu, neuznali mi ju. Ze sa mam dohodnut s predajcom, ze oni nic nemozu robit. ( keby som sa aj dohodla s cinankom, ja som dala za saty 43e, cinanko by mi vratil 5?10? )
tak som im 3x ! pisala, ze ja neziadam reklamaciu /vypisala som ju len preto, lebo to maju ako postup / , ale odstupujem od zmluvy. odpisali mi, ze oni reklamaciu neuznavaju a toto iste, a potom uz ignoracia.
tak som pisala svojej banke, mam mBank ziadost o chargeback, celu komunikaciu nafotenu a vsetko co potrebovali. ze oni to postupili na reklamaciu dalej.
ale uz to nevidim ruzovo, pretoze podla odpovede, oni to posunuli na mastercard, a tam sa caka na vyjadrenie druhej strany. a az potom mi vedia tie peniaze vratit. Cize to, ze to je podvodna stranka asi nikoho nebude zaujimat a budu si moct beztrestne pokracovat v klamani a okradani ludi.
a este som napisala mail tej pani vysetrovatelke, ze teda aspon nejako nech sa to riesi.
Tiež čakám zásielku zo Suprisimo. Napísali mi, že žiadnu DPH ani clo platiť nebudem. Akú máte skúsenosť. Žiadali ho od Vás. Ja zásielku neprevezmem v tom prípade, ďalšie peniaze nevyhodím. Má mi prísť bunda za cenu cca 47 EUR. Ma porazí.
Zo Suprisimo mi poslali potvrdzujúci email, že clo ani DPH platiť nebudem. A aký poplatok sa dáva ešte pošte pri platení DPH a cla? Som čítala; že pošta žiada poplatok 9 EUR ale že momentálne v júli a auguste len 4 EUR alebo aj menej.
@michaela1107 nevratia.Ja cakám uz mesiac a pol a ziadne peniaze.Objednavaju z Číny a tovar nedodajú.Prašivci.Pisem im kazdy den
@fbibiana123 zdravím, ja podobne ako vy, po prečítaní ich obchodnych podmienok, kde je dlha čakacia doba, som pochopila, ze je to aliexpres. Ja som tak objednal v maji, prislo dnes, plus platit clo. Takže nikdy viac so suprissimo.
Dnes mi prišiel balík z 5.6., bunda, kvalita príšerná, veľkosť maličká. Ešte som doplácala DPH. Už nikdy nebudem objednávať z netu, radšej kúpim v obchode. Idem im ju vrátiť, ale pochybujem, že uvidím peniaze.
@fbibiana123 Cele zle! Objednala som oblek za 44Eur...prisli nieco co sa na oblek ledva podoba,tri cisla mensie.Ziadala som o vratenie,reklamacia...vsetko.Neozyvaju sa,peniaze nemam .V pondelok davam podnet na SOI,no tieto veci riesi uz len obciansko pravne...su to hajzlici,pozor na nich!Zrejme vedia,ze mnohi nechaju veci tak...
@pribulovica Je to čina.Ja som objednala a nedodali a peniaze nikde.Nereaguju ani na mail.Obycajne svine prasivé
Prosím Vás už nepíšte na mail: Romana.Kazikova@minv.sk, trestné oznámenie je už napísané a prípad je uzavretý
Dobry den.Ja som tiez objednala od nich tovar.Maju ho zaplateny.A pisu ze im peniaze este neprisli.Mam to riesit cez inspekciu?Ci ako ked je pripad uzavrety.Dakujem.
Dnes som poslala trestné oznámenie na okresnú prokuratúru do Nitry. Prípad je už v riešení. Tie, ktoré ste sa nestihli dostať do trestného oznámenia ako poškodené, obráťte sa na: Európske spotrebiteľské centrum v SR,
Ministerstvo hospod6rstva SR, Mlynské nivy 44/A 827 15, Bratislava 212 Slovenská
republika Tel.: +421 905 528 477, E-mail : ECCNET-SK@ec.europa. eu.

@lucifuk_77 dala som to rovno na obchodnú inšpekciu aj SK aj CZ,upozornila som ich na to,že som ich dala, a že majú lehotu sedem dní na vrátenie peňazí na účet,ak mi neprídu dávam to na políciu a že sa s nimi nebudem o tom ďalej baviť, ak mi tam povedia,že to dať ďalej na súd,dám...toľko zaplatím právničku a keď vyhrám,zaplatia mi aj to