Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
@maja16 ahojky. Mne vôbec nič neprišlo. Žiadny balík od 22.3 tak som na začiatku júla vypísala reklamáciu a v tom protokole bola aj možnosť že neprišiel balík. A po 40 dňoch mi vrátili peniaze
@silvik81 mne poslali kedysi dve rovnaké čiapky tí dementi... a čakám stále ešte jednu čiapku a majú lrn výhovorky
@evicaf pridám sa aj ja ak sa nás viac nazbiera
@fbibiana123 no sibne ma 🤦♀️ keby som bola vedela, tak od nich neobjednam nic. Automaticky som myslela, ze mi to príde do 3 dní 😩
Ja som si tiež objednala veci pre deti a čakala som od 10.5. do augusta, potom som napísala , že nedodržali dobu doručenia a nech mi vrátia peniaze. Tak sa s nimi teraz natahujem. 70€ zas nie je malo peňazí, sú totálne neseriozni, keby som to vedela skôr v živote tam nič neobjednam
@monikamonika27
monika_ma
•
22. júl 2021
@sonja2655 uz sa podalo trestne oznamenie pisali tam ludia aj zo suprisima a bonky . majitel uctu je ta ista osoba . Pisal sa aj podnet na prokuraturu zablokovanie uctu a preverenie uctu .ti co to nestihli piste mi meily na moju adresu monika.martinikova@azet.sk. prilozim to este dodatocne napiste len meilovu adresu meno priezvisko adresu trvaleho bydliska prilozime to tam .kto ma zaujem preposlem mu na meil podanne trestne oznamenie .ludia ani by ste neverili kolko ludi podviedli a oklamali ked sme to pisali s pani kazikovou trest.oznamenie az mi do placu bolo a tie sumy ani nehovorim .banda prasiva dozivotie by som im dala .takto klamat a ozobracovat ludi .
@danuska2008 podvodníci. My sme objednali na základe recenzií. Ale keby som chcela bundu z aliexpresu, tak si ju objednám priamo tam. Myslela som, že objednávam niečo kvalitnejšie. Tebe, keď tovar ešte neprišiel a príde neskôr, možno budeš aj clo a dph platiť.
@danuska2008 teraz som si všimla, že peniaze vrátili, to je ten lepší prípad🙂
@maja16 keď niečo príde tak neprevezmem. Nič platiť nebudem. Ja som si bohužiaľ prečítala recenzie až po objednaní. Keby som vedela čo sú to za podvodnici, že je to Čína tak si sama objednam z Aliexpresu. Bežne zatiaľ objednávam, ale nie oblečenie. Ja také činske nemusím. Iba balóny a dekorácie na party
Pridávam komentár aj ja.
Už dlhšie na mňa vyskakovala SUPRISIMO stránka, resp. plavky a ja som asi dostala zatmenie, resp. nejak po stále sa zobrazujúcich obrázkoch plaviek, ktoré sa mi páčili som si ich objednala. Neviem prečo, ale ani ma nenapadlo si stránku overiť. Objednala som, zaplatila som, hneď mi prišlo aj potvrdenie a tak to vyzeralo fajn....
Potom som len čakala a čakala, až sa mi to prestávalo páčiť. Napísala som im, hneď došla odpoveď (hovorím si to je dobrý signál), no takto som písala niekoľko krát a už sa mi to prestávalo páčiť. Odôvodnili meškanie zásielky z dôvodu mimoriadnej situácie COVID19, z dôvodu obmedzenia leteckej dopravy atď.
Tovar objednaný 17.5 a nakoniec doručený 30.7.2021 !!!
Okrem toho som poštárke musela ešte zaplatiť CLO 5,05Eur, čo ma teda vážne šokovalo a nahnevalo!
Po otvorení som zistila, že mi prišiel iný tovar ako som si objednala (resp. spodok plaviek nesedel s tým čo som si objednala), bol to iný farebný vzor!
Hneď som písala na ich info mail ohľadom platenia za clo a zlým/iným tovarom ako som si objednala (odpoveď mi prišla prekvapivo rýchlo), avšak odôvodnili si to obchodnými podmienkami, kde mi skopírovali odstavec....bla bla bla....
Na moje domáhanie sa vrátenia tovaru a peňazí nereagovali, aj napriek tomu, že som im už niekoľko krát písala a žiadala peniaze naspäť a tovar vrátiť.
Obrátila som sa teda na SOI, napísala som im podnet na prešetrenie (čítala som vyššie v komentároch, kde to spomínali) a teda budem ešte tlačiť aj na internet. stránku Suprisimo a domáhať sa peňazí.
Som zvedavá ako to dopadne.
Dobrý deň. Suprisimo je obyčajná podvodná stránka. Ich tovar prichádza z Číny je to ako aliexpres alebo wish. Objednala som si tovar a neprichádzal dlho. Na to mi odpovedali že dodacia doba je nekonečne dlhá. A po mesiaci mi prišla obáločka z Číny. Čiže je to podvodná stránka ktorá zavádza zakazníka. Nenapíšú Vám k tovaru že to prichádza z Číny klamari!!! To vedieť nikdy by som odtiaľ nič neobjednala!!!! Hrozný neseriozny obchod!!!
@gajdosovajana áno stalo sa mi presne to isté!!! Ešte som musela doplácať aj clo, keď mi poštárka priniesla zásielku. Písala som im, že ich to mrzí, ale majú to v podmienkach....Na vrátenie tovaru už nereagujú, pritom ešte dopredu som im písala že o tovar už nemám záujem a chcem objednávku zrušiť. Nahlásila som ich aj na SOI, no do dnešného dňa nemám odpoveď, len že zaregistrovali môj podnet. Neviem od nich dostať peniaze naspäť!
@ivka710 veľmi rada sa pridám k tým čo ho posielajú, písala som jednej pani mail čo to riešila, ale neodpisala🤷
@ivka710 ja som podala predžalobné
@suzannwega ja som sa tiež pridala a písala som na mail tej pani Martinikovej,čo je vyššie uvedená
@ivka710 tá pani ani neodpovedala na email do dnešného dňa
no tak neviem ako dalej, pisala som im uz niekolko krat, no bez odpovede. SOI je tiez ticho.
@denulka666 slovenská SOI s tým neurobí nič,treba písať na českú
@suzannwega Ked este cakam na.tovar a nepresla este dodacia lehota 40 dni tak mam este pockat?
@denulka666 ja som tiez dcere objednala supravu. 1.6., este stale nedosla. Tak som ziadala vratit peniaze. Pytali IBAN, vzdy odpisovali. Pytala som sa kedy ich vratia, a oni ze im IBAN nedosiel. Zrazu, vsetko im vzdy prislo a IBAN im 4x neprisiel. Tak som im pri poslednom maily napisala, ze maju tyzden na vratenie penazi, inak sa obraciam na SOI a sud.... Ak by ste podavali hromadne trestne oznamenie , pridavam sa.
@monika_ma dobry den. Mne neprisiel tovar zo suprisimo. Pisali, ze ho 1.6.poslali, a stale nic. Uz som ziadala aj vratit peniaze, vyhrozila som SOI a sudom. Zatial nic. Kam sa mozem obratit? Na ktory mail a co treba poslat k hromadnemu TO? Dakujem....
@betina1984dobrý deň, skúsili ste vypísať ten reklamačný formulár na ich stránke??? Ja som ho vypísala zadala som tam že neprišiel tovar a čakala som 30 dni na posúdenie reklamácie a prišli mi peniažky naspäť. Skúste to. Za pokus to stojí
@danuska2008 Koľko ste čakali na peniaze? Mne tiež uznali reklamáciu no peniaze stále nemám
@danuska2008 ja som vypisovala ich formulár a prišla mi odpoveď,že to zamietaju
@suzannwega ani česká s tým nič neurobí,pred 3dnami mi poslali mail,že sa mám obrátiť na slovenskú... skrátka sa s tým asi musíme zmieriť,že sme naleteli podvodníkom a k peniazom sa už asi nedostaneme

@maja16 - tovar im nemáš kam vrátiť, lebo títo podvodníci nikde neuvádzajú žiadnu svoju adresu - (čo som si mala tiež všimnúť skôr). Naivne som si myslela, že môžem podľa platného zákona odstúpiť od zmluvy - ich odpoveď ma šokovala: Vážený zákazníku,
vrácení zboží bohužel možné není. Jelikož figurujeme pouze v pozici zprostředkovatele prodeje, je nutno uplatnit právo na odstoupení přímo u konkrétního dodavatele.
Možností je vyplnit formulář v reklamačním řádu našeho obchodu, kde je možnost zboží vyreklamovat na základě rozličných důvodů, od nepřijetí zboží v rámci dodací doby, přes nevyhovující velikost až po vadu materiálu.
https://suprisimo.sk/reklamacni-formular/
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký zbytek dne,Tým Suprisimo.sk
S pozdravem a přáním hezkého zbytku dne
Gizela za tým Suprisimo.sk
Jediné, čo mi zostáva, skúsiť sa obrátiť na SOI a podať trestné oznámenie na políciu.