Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
@danuska2008 zdravým takze ste im vyplnili ten reklamačný formulár a vrátili vam peniaze ???? Ja mám dnes cca 50 pracovných dni a prišla mi len polovica objednávky to aký otras mi prišiel ani nekomentujem ale druha časť nikde ...
@evita860 áno. Ale mne neprišlo od nich nič.
@evita860 tovar mi nedorazil tak možno že preto mi vrátili peniaze. Asi to reklamovali u toho Číňana a on vrátil prachy. Oni s tým nemajú problem tí Číňania. Mesiac dozadu mi neprišiel balík z Aliexpresu tak som ho reklamovala a peniažky mi hneď vratil. Tak asi preto. Podľa toho čo tu ľudia píšu, keď Vám niečo od nich prišlo tak už peniaze asi neuvidíte. Tovar neberú naspäť, reklamovať sa proste nedá nič. Sú to špekulanti
@danuska2008 ja som si objednala 3 veci a došla jedna ďalšie dve neprišli takze minimálne za tie dve dveco čo nedošli by mi mali peniaze vrátiť....
@evita860 tak to určite ano, snáď budete mať šťastie a podarí sa Vám vyhrať s nimi 🙏. Ja som šťastná že som získala prachy späť
@denulka666 ja som bola včera v banke. Reklamovala som platbu, tak uvidím, ako to dopadne. Mne už potom zo suprisima ani neodpisovali. Ale mne balík vôbec nedošiel a už je to 85 dní.
@liara30 to je podľa mňa asi jedno, problém s vrátením je tak či tak
@abbigaill veď keď ste to objednali po tom dátume tak sa platí clo, ja som to síce objednala predtým, ale kým to prišlo už som clo platila!
@betina1984 no to som zvedavá či sa to ešte dá a nieje za to poplatok?
@denulka666 nehovorili mi o poplatku. Asi nie, lebo mne dokonca v suprisime aj zrušili objednávku, takže v podstate mi ani nebude doručená. Ale peniaze nevrátili.
@denulka666 Ja uz nato nemam energiu.Bola som na poste,zaplatila clo a tovar je celkom dobry.Ale uz viem ze nikdy od nich neobjednam a dufam ze budu pykat zato ako podnikaju.Nech znasaju za to vsetko co urobili dosledky!
Takže, reklamovala som platbu Suprisimo v banke včera. Dodala som komunikáciu medzi nami, vytlačila prevod peňazí a tiež potvrdenie na Suprisime, že zrušili objednávku. Dnes mi prišla správa zo SLSP, peniaze mi Suprisimo vrátilo...
ahojte,suprisimo neodporúčam. v máji 2021 som si objednavala balík a prišiel mi až dnes august 2021... 3 mesiace som čakala. A že poštovné zadarmo? nenechajte sa oklamať.musela som ešte doplatiť na pošte. Balík prišiel z činy .
@fbibiana123 Dnes mi po dvoch mesiacoch prišla objednávka zo Suprisima. Tovar zodpovedá opisu, akurát si pošta vypýtala CLO, na ktoré som pri objednávaní vôbec nebola upozornená. Myslela som, že objednávam zo slovenského e-shopu.
Pri hodnote tovaru 5,46 dolárov som zaplatila clo 3,29€.
@denulka666 poslali ste mi ten výňatok a tam stojí že prevádzkovatel platformy platí vsetko Clo po 1.7.2021..tým pádom ja by som ho uz nemala platit lebo ja som objednávala teraz v auguste.
Ahojte, objednala som si od nich 2 leginy velmi zlá kvalita za €41...reklamovala som ich, neuznali mi to. (a pritom na stranke maju napisane ze mozem vratit do 14 dní bez udania dôvodu) Nemajú na seba ani tel. kontakt. Ked som sa mailom pytala preco neuznali ...same vyhovorky a prestali mi odpisovat.
Dala som ich na Šoiku....šoika rieši len obchody so sídlom na SR
Dala som ich na Europske inšpekčné centrum...riešia len krajiny EÚ
(Suprisimo- sprostredkovateľ je v Prahe ale výrobca-predavajúci je v Číne)
Poradili mi nech požiadam banku o Chargeback (že stiahnu peniaze z účtu na ktorý som ich poslala pri kúpe)
- V Slov. sporiteľni som požiadala o chargeback (vraj stojí €10)
- na dalsí den som im mailom poslala bloček, reklamaciu aj mailovu komunikaciu so suprisimo ...ako chceli
- prešetrili to a po 20tich dnoch mi vrátili €41 🙂 čiže nestiahli €10 za službu
@lenasweet no super!!! Čiže čo mám presne žiadať banku presne, u mňa je to už dlhšie, bez odozvy, neviem dokedy sa dá platba žiadať naspäť
@vlasta19 chargeback je o tom ze keď obchod nespolupracuje a je pochybný... tak im stiahnu peniaze z účtu a vrátia Vám ich. Nechápem načo si pýtajú povolenie... veď keby suprisimo uznalo reklamáciu, tak sami by vrátili peniaze. Ale dúfam ze Vám to vyjde. Suprisimo by mali zrušiť, sú na nich len sťažnosti
@denulka666 v banke povedzte ze ste prišli požiadať o Chargeback (znamená to... že banka stiahne z účtu suprisimo peniaze, ktoré ste zaplatili za tovar a pošle Vám ich naspäť)
Povedzte ze ste si kúpili tovar cez internetový obchod a nechcu Vám vrátiť peniaze. Aj keď vo svojich obchodných podmienkach majú napísané Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu.
Banka od Vás na ďalší deň bude chcieť bloček, reklamáciu, mailove správy ktoré ste si písali si suprisimo.... ako dôkaz že nechcú spolupracovat.
Ja som nemala od suprisimo faktúru - bloček....lebo mi neposlali. Nemala som ani reklamáciu lebo tú som vyplnila cez formulár na ich stránke a odoslala. Ale poslala som banke aspoň objednávku, maily, screenshot obchodných podmienok suprisimo. A ešte banka chcela nech pošlem opis celej situácie. Tak som im vo Worde napísala list.... kedy som si objednala, že mi prišiel tovar z nekvalitné ho materiálu ktorý skriabe a je aj trochu iné zloženie ako na stránke. Ze som poslala reklamáciu a čakala 30 dní ale ani potom sa mi Suprisimo neozvali. A keď som im písala vyhovárali sa a vôbec nedali dôvod prečo moju reklamáciu zamietli. Ďalej... že som im znovu písala a žiadala o vrátenie peňazí ale prestali mi odpisovať. Zakončila som ze v obchod. podmienkach píšu ze môžem vrátit bez dôvodu do 14 dní od doručenia... a teda žiadam banku o chargeback lebo mam na to právo a správanie obchodu považujem za neseriózne.
Takto pekne som to spísala a poslala banke mailom aj s prílohami, ktoré chceli 🙂
Drzim všetkým palce 😃 nech Vám tento postup pomôže, je to asi jediný spôsob ako od nich dostať naspäť peniaze

@denulka666 ja som vytlacila vsetku mailovu komunikaciu, na suprisime som vytlacila, ze mi zrusilu objednavku a v banke podala reklamaciu. Za 2 dni mi prisla aj odpoved z banky, ze predajca vratil peniaze a mala som ich na ucte
@lenasweet ďakujem!!!
@lenasweet tak volala som do banky, musela by som ist na pobocku osobne, poziadat o zrusenie platby, to je spoplatnene 20Eur a teda musela by s vratenim platby suhlasit aj druha strana, cize nemam v tom istotu. Neoplati sa mi zaplatit poplatok, ked tovar ktory som kupila aj s clom navyse co som musela zaplatit ma vyslo na cca 30Eur. Zostavam teda nahnevana a rozcarovana z celej tejto situacie, kedze som sa snazila o komunikaciu s inter. obchodom, ale uz bez odpovedi.

@evita860 no tak som zvedavá ako dopadnem 😒,ale podla komentárov si moc nefandím 🙄🙁..súhlasím že to je prefíkaná zlodejina toto 😡,nechápem prečo tú stránku ešte nezrušili.