Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
@denulka666 Suprisimo prestane komunikovat s kazdym kto žiada vratit peniaze. Aku mate banku? V slov. sporitelni chceli poplatok €10 ...aj to je veľa, ale nakoniec ho nestiahli. Neviem ci si moja banka pytala povolenie od suprisima na vratenie penazi...ale ked na to treba povolenie, tak to je o nicom
Pozrite, na stranke maju napisane ze tovar mozete vratit / reklamovat do 14 dní od dorucenia ... a bez udania dovodu. Pri kazdom tovare na stranke maju napisane: Bezproblemove vratenie penazí do 60 dní. Ja som to odfotila mobilom a poslala banke mailom s prílohami. Aby banka videla co si vypisuju a co robia v skutocnosti.
Ale chapem ze ked tovar stal €30 tak sa vam neoplati platit €20 za vratenie penazi a este s tym mat starosti.
Suprisimo pradava tovar z Číny a všetky urady nam povedia ze na nich nemaju dosah. Ked nemaju dosah, nech im potom nedovolia predavat na SR, no nie?
@lenasweet mam UniCredit....povedala mi ako by som mohla postupovat, ale nemyslim ze by sa mi nieco podarilo, len ma to oberie o cas a energiu :(. Zial, taketo stranky funguju dalej a ludia nic nezmozu, resp. neviem akym sposobom by sa to dalo zastavit!? Stranka by sa mala zrusit, nemali by mat na to povolenie, maju sice napisane obchodne podmienky aj vsetko co by mali mat, ale nic z toho nesplnaju!!! Clovek sa nedovola pravdu a pomoci :(
Akurat citam ja som obiednavala pred dvoma mesiacmi peniaze odisli a tovar nikde 🤦🏼♀️ total nervy mam maju odomna hadam 10 emailov v živote nikdy s tej stranky nebudem obiednavat cisty odpad. Som zvedava ci aspon ten tovar pride..
@januss1990 tovar príde, len budete musieť zaplatiť ešte aj clo🙈, tiež som nadávala keď to prišlo po vyše 2mes...
@januss1990 Ja čakám už od marca čiže už 6 mesiac a tovar stále nikde 😄 tiež už v živote neobjednam. A ani nikomu neodporúčam.
@evqa93 to Vám už nepríde. Vypíšte reklamačný formulár a peniažky by Vám mali po mesiaci vrátiť. Mne takto vrátili. Myslím že s vrátením peňazí keď tovar nepríde nemajú problém, lebo to vrátia tí Číňania, ale keď už tovar príde a chcete ho vrátiť a dožadujete sa peňazí, tak s tým nepochodíte. Skúste tu reklamáciu a tam zadajte že neprišiel balík. Mne peniažky vrátili. Tiež som od marca čakala, a v júli mi peniaze vrátili.
@barbora0308 presne moja skusenost! Objednaju z aliexpressu a poslu hned na adresu...samozrejme raz tak drahe!
@michaela1107 Dobrý deň, aj ste niečo potom riešili? Ja som tiež platila vopred a už 3 mesiace nič. Veľmi veľa ľudí sa sťažuje. Viete ako to treba doriešiť? Takto budú stále ďalej ľudí klamať
@danuska2008 skúsim hej ďakujem
Ja som bola v piatok na vysluchu .co som podala trestne oznamenie .oklamanych ludi stale pribuda a keby ste videli tie sumy zatoci sa vam hlava .stranka bonky stale spokojne funguje dalej a ojebavaci ojebavaju dalej nevinych ludi .vy ukradnete v tesku tresku a mate pomaly dozivotie a takato sekta banda ojebavacka ako je bonky ojebavaju spokojne a verejne ludi a vsetko je v poriadku a nic sa nedeje
@monika_ma to je naozaj strašné 😔 dúfam že sa to čoskoro vyrieši. Ja som objednavala na suprisimo.sk tam ma oklamali o 27€ tuším to bolo
Chcela by som sa opýtať,došla mi sms aby som zaplatila niake clo? Čakám zásielku zo suprisimo,ale v obchodných podmienkach bolo ze objednávky po 1.7. Už všetky poplatky(dph,clo..) sú zaplatené,že zákazník by už pri preberaní nemal nič platiť.(aspon tak tomu rozumiem)... objednávala som až v auguste...tak buď je tá sms podvod,vírus,alebo je to z toho suprisima...čo si myslíte vy?? Ak by to aj bolo ze mi to pride z pošty že tam mám balik,tak by tá sms vyzerala inak ,nie že niaky Infoš...určite skočím na poštu,ani nebudem klikať na to čo je v sms,len som chcela vedieť či niekomu niečo také neprišlo...
Nechapem, preco posielate peniaze dopredu... A vobec, preco neobjednavate priamo z ciny? Na aliexprese sa nikto nestazuje, ze su 3 mesiace cakacky a tu vam to zrazu vadi... Tiez som skoro noeco objednal zo suprisimo.sk ale prezrel som si stranku a rozmyslal, preco su na kazdej fotke s oblecenim aziati? Preniekoho to asi nieje podozrive...
@mixael27 Ja zas neviem prečo píšete že tomu nerozumiete. Veľa krát sa objednávka platí dopredu a nie niekedy človek nemôže vedieť že objednáva veci z Číny, že oni sú sprostredkovatelia. Keby sme to boli vedeli, ani to neobjednám. Na stránke majú napísané - online sledovanie zásielok, ochrana kupujúceho a garancia spokojnosti, dokonca zákaznícka podpora - ktorá síce komunikuje veľmi rýchlo, až dovtedy keď chcete zásielku vrátiť, či nieste spokojný.... Takže si nemyslím že to môže človeka napadnúť na prvý pohľad. Skôr je nepochopiteľné, že stránka stále funguje, napriek tomu že sú to podvodníci a nikto to nerieši a nestopne!
@denulka666 rozumiem a nechcem sa hadat, ale preco ich oznacujete ako podvodnikov? Len sa pytam.. Preto ze objednany tovar dorucia od 5 dni, do 4 mesiacov? Ved to maju v obchodnych podmienkach.. Horsie by bolo, ak by neuznali vratenie tovaru, hoc aj doruceneho po troch mesiacoch.. Aj tak na slovensku su horsie pripady, ked pracujuci ludia nedostanu svoju vyplatu niekolko mesiacov a nikto s tym nic nerobi (myslim zmenou legislativy). A po dalsie slovensky narod je uz raz taky.. Bohuzial. Kradnut, obchadzat zakon... Nemozme sa divit, ze niekoho napadne spravit spominanu stranku a verim, ze takych stranok je viac... Alebo stranok, kde si nieco objednate, zaplatite dopredu a zbohom peniaze a tovar iba na obrazku...
@mixael27 ale veď ja píšem že som síce tovar po cca 2mes dostala, ale nechcú mi vrátiť peniaze za tovar ktorý mi prišiel, pretože mi prišiel iný a chcela som ho vrátiť. Skrátka odvtedy žiadna komunikácia, proste si to uzavreli podľa seba, mám nárok vrátiť tovar aj bez udania dôvodu. To že tu poriadne nič nefunguje je ďalšia kapitola, ja píšem o tomto Inter. obchode čo okráda takto ľudí!
@kapri1 super!!! Mne v banke povedali že za takéto niečo si účtujú 20€ a nemám zaručené že mi to uznajú, lebo to musí uznať aj druhá strana, čo je suprisimo...
@denulka666 ja som davala ziadost o chargeback, neuctovali si za to nic. ale cakali sme na vyjadrenie aj druhej strany, preto sa to tak tahalo. ja som im poslala strasne vela priloh a dokazov, ze su to klamari a podvodnici.
@kapri1 A tie peniaze vam aj prisli, aj ostali na ucte? Lebo mne banka po dvoch mesiacoch reklamovania platby peniaze vratila, ale o par dni si ich suprisimo zas stiahlo z uctu.
@denulka666 Presne tak, ja som videla stranku s domenou sk, na stranke uvedene tovar skladom a sidlo SR dokonca. A platba pri objednani je bezna vec aj na serioznych strankach, samozrejme, ze aj dobierka, ale ak nechcete doplacat navyse, casto platite pri objednani kartou... Tu je to jedina moznost. Ano, je sice pravda, ze som si mala precitat obchodne podmienky, kde je medzi riadkami uvedene, ze je to z Ciny, ale kto cita podrobne obchodne podmienky? Este keby tam bolo take to zaskrtnutie, ze suhlasim s obchodnymi podmienkami, tak to otvorim a precitam, ale tu nebolo nic, len automaticky sme suhlasili, ked sme to objednali... Ja som to zacala riesit okamzite po objednani, ked mi dosiel podozrivy mail, kde pisali o dlhej dodacej dobe veci, ktora mala byt skladom, lebo ja som to potrebovala cca do tyzdna. Ani tak sa s tym nedalo nic robit, po 3 automatickych mailoch mi prestali odpovedat, ani len poriadne nepotvrdili, odkial ten balik pojde, ziadny suhlas na priamu otazku, ci je to z ciny... tovar aj dosiel asi do mesiaca, ale nechala som ho na poste, lebo hodnota tovaru bola 15 eur a nie 75, kolko som zaplatila, balik bol maly na to, aby tam bolo vsetko, co som objednala... takze sa vratil bohviekam, mozno aj do Ciny. Poziadala som o chargeback banku, po 2 mesiacoch reklamovania to aj vybavili a peniaze mi prisli spat, ale o par dni si ich suprisimo stiahlo spat z mojho uctu, ze vraj maju cas balik dorucit ci co? No neviem, od objednavky preslo uz viac ako 60 dni, tak neviem, kolko casu maju na dodanie, ale reklamujem to cez banku zas...
@lucifuk_77 coze? 😳😳😳
to je uz aka drzost, nechapem, ako mozu existovat este
dnes mi peniaze pripisali. ja som tovar dostala- smradlava cinska handra. a mali to byt saty na bratovu svadbu.
ja som chcela zrusit objednavku po par dnoch od obj, ked som prisla na to, co su zac.
napisali mi, ze sa to uz neda, ze je na ceste, ze mozem potom vratit.
ked mi prisla obj, chcela som vratit, zrazu sa to nedalo, nic nechceli naspat. ze si mam tovar nechat a vypisat reklamaciu. to som spravila, potom mi pisali, ze reklamacia sa neda🤦♀️🤦♀️🤦♀️
hadala som sa s nimi, pridala k hromadnemu tr. oznameniu a riesila s bankou.
po dlhoooom case to vyriesil banka, ale kedze ja som tovar od zaciatku nechcela, snad mi penize nestiahnu. to si ako mozu dovolit?? bez autorizacie?? to si uz nechala tak?
@kapri1 ja som to tiez rusila okamzite po objednani, ked som prisla na to, ze je to z Ciny, tiez pisali, ze sa to neda, ze uz je na ceste. Ked po mesiaci prisiel, neprevzala som balik z Ciny na poste, hodnota bola 15 eur a nie 75 a nebolo to oznacene menom tohto obchodu, cize by to malo byt este lepsie, ako ked balik a vec prevezmem... aj tak, ked mi peniaze banka vratila ako cashback, si to ich banka stiahla zas s datum povodnej platby, ze na to maju narok... teraz to v mojej banke reklamujem znova, vraj sa to moze stat, ze ta druha banka si peniaze stiahne... ale dufam, ze mi to druhy raz uz definitivne vratia... obchod neprebehol, tovar sa asi vrati do Ciny obchodnikovi a ten vrati suprisimu peniaze, tak nech mi ich daju...
@kapri1 a nechcem vas strasit, ale aj ja som sa z vratenych penazi tesila asi 5 dni, kym ich zas nestiahli... bez akehokolvek dovolenia...
@lucifuk_77na banka hneď upozornila že chargeback je spoplatnený 20€ a nevedia mi zaručiť že mi uznajú reklamáciu, lebo to záleží od druhej strany. Moja objednavka bola v hodnote 25€ + ešte clo pri preberaní 5€🙈....Už ma to prestalo baviť, mám ich na čiernej listine.
@denulka666 Mne banka ziadny poplatok neuctuje - je to reklamacia
Tiez som objednal zo suprisima kozenku za 85eur...hned o den som si pozrel recenzie a utekal do Tatra banky zrusit platbu, povedal som im ze maju upozornenie na stranke policie ze su podvodnici a na stranke SOI tiez, nepisal som im ziadny email ani nedokladoval nic... Uctovali si 10eur... po cca 15dnoch mam peniaze od tatrabanky naspat. Taktiez som v tatrabanke zrusil kartu a zobral si novu za 10eur... Kedze som tu cital ze si ich vedia stiahnut naspat, co mi potvrdili aj banke, ze ked uz raz povolenie odomna maju, mozu si stiahnut zasa. Takze prisiel som o 20eur ale stale lepsie nez 85. Skusenost do buducna

@denulka666 ja som im tiež ešte niekoľko krát písala mail a absolútne neodpisuju..veď načo aj,keď oni sú spokojní,že peniaze majú 😡je to banda prašivá, už som sa rozlúčila so 40e.a toto bol prvý a zároveň posledný krát,čo som niečo platila vopred cez účet.