icon

Eshop suprisimo.sk

fbibiana123
27. feb 2021

Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.

lucifuk_77
23. sep 2021

@jt261 no, ja som to rušila tiež na druhý deň a z poštovej mi povedali, že mám čakať na reklamáciu 30 dní, lebo je to zahraničie, kartu som tiež zrušila. Po 30 dňoch znova reklamovala, až potom mi peniaze vrátili. Viac ako 60 dní po celom "obchode", a o pár dní znovu stiahli, pritom tá pôvodná karta je už dávno zrušená a mám novú!!!! Ja neviem, ale podľa mňa to robí MasterCard, že stiahnu aj z inej karty toho istého majiteľa! Aj v banke sa mi stále vyhovárajú na masterkard

lucifuk_77
23. sep 2021

@monika_ma prosím o info, ako ste podávali trestné, ak mi banka tu opätovnú reklamáciu neuzná, budem aj ja podávať

irynal
23. sep 2021

Zdravím všetkých! Kúpila som od nich aj ja. Ten istý scenár ale už sa to vysetrilo

https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

lucifuk_77
23. sep 2021

@irynal Ano, to co ste napisali, vsetci vieme, ale co sa vysetrilo? Nic a najma sa nic nevyriesilo, stranka dalej funguje a taha peniaze zo zakaznikov. Kto bude pisat do Ciny?

jt261
23. sep 2021

@lucifuk_77 Tak neviem ako by mohli stiahnut peniaze ked nemaju cislo mojej novej karty ani povolenie ani nic... jedine ze to riesili tak isto ze podali v banke reklamaciu ze chcu peniaze naspat a tiez im to schvalili a stiahli vam, ja dufam ze si ich naspat nestiahnu, ale pise mi ze tovar je stale na ceste... aj tak to ani neprevezmem

jt261
23. sep 2021

@lucifuk_77 este som si preistotu nastavil aj limit na karte na 50eur

denulka666
23. sep 2021

@jt261 super, rozumiem ze pri platbe 85e je to uz o inom, mne by sa to tak velmi neoplatilo, ak by som mala zaplatit za dalsie sluzby....

denulka666
23. sep 2021

@irynal dakujem, snazila som sa poslat mail na State Administration for Market Regulation - wangxiaodong@saic.gov.cn - ale vratilo sa mi to spat - adresa nenajdena :(

lucifuk_77
23. sep 2021

@jt261 No asi ano, je to reklamacia mastercardu, zaujimave, ze som to riesila rovnako ako vy v case hned po zaplateni a mne to moja banka nechcela hned vybavit, ale zaujima ma, kde Vam pise, ze je tovar stale na ceste, lebo mne vtedy nedali nic, ani cislo zasielky, ani nic...

lucifuk_77
23. sep 2021

@denulka666 No to asi preto, ze to je jeden velky podvod, peniaze idu na ucet do ceskej banky do CR ceskemu majitelovi... ten ich ma a naraba s nimi... to, ze SOI "zistila", ze predavajuci je z Ciny, cize si to precitala na ich stranke, nic neriesi, lebo peniaze si stahuju v CR nejaki Cesi - a potom Vam este v banke povedia, ze "obchodnik" nesuhlasi, ma svoje obchodne podmienky a pod., pritom hovoria o majitelovi tej stranky, cize podla nich o "sprostredkovatelovi" - tak ako, ze sprostredkovatel ma pravo stahovat vam peniaze z uctu? A to aj bez toho, aby pouzil cislo Vasej karty!!!

jt261
23. sep 2021

@lucifuk_77 Dali mi cislo zasielky, a akurat som pisal s kamoskou co robi v reiffesin banke a hovorila ze ak mate novu kartu nemohli si nic stiahnut, lebo nemaju ziadne udaje, jedine ze ste tu staru nezablokovala, iba vymenila za novu.

lucifuk_77
23. sep 2021

@jt261 staru som uplne zrusila/zablokovala, tyzden som nemala ziadnu, ale uz jej koncila platnost a potom mi vydali novu, tak neviem... cislo zasielky vam dalo suprisimo? mne nedali nic, hoci som ich ziadala

lucifuk_77
23. sep 2021

@jt261 pozeram tu druhu platbu, ktoru mi stiahli teraz par dni po vrateni penazi, je tam uvedene cislo karty, ktora uz NEEXISTUJE (najprv som ju blokla po platbe zaciatkom jula, potom stratila na konci jula platnost tak ci tak)!!! A v sprave je uvedene: Platba u obchodníka, PK:****4540, 08:57:00 SUPRIMISO.SK, Dátum realizácie:06.07.2021 Peniaze s tymto udajom stiahli 15. 9.!!!

lucifuk_77
Autor odpoveď zmazal
denulka666
25. sep 2021

@denulka666 ja detto to isté

vanessa22
28. sep 2021

@fbibiana123 Mám podobný problém. Objednala som si handsfree ta 33eur (z Aliexpresu ma vyšiel presne ten istý produkt na 8 eur!!!) a do dnešného dňa nič. Objednávala som ho ešte 10.7. a niekoľkokrát urgovala objednávku. Nič.
Tak som sa dnes naštvala a pohrozila im, že ak mi nevrátia peniaze (o tovar už záujem nemám) budem kontaktovať Políciu SR a nahlásim podvod. Na SOI sa môžem vykašľať, tam aj tak nič nerobia!
Odporúčam ich bombardovať a prípadne aj podať trestné oznámenie na Polícii, pretože ide o obchodný podvod na zákazníkoch.

damianadam
30. sep 2021

@fbibiana123 ahojte. My sme tiež objednali v júni a do dnešného dňa nič

monikamonco
1. okt 2021

Dobrý večer,tovar zo suprisimo mi prišiel v zlej veľkosti.Od apríla sa snažím o reklamaciu.Dnes mi napísali adresu kde poslať tovar späť,ale peniaze nie.ako mám postupovať? Ak vrátim tovar pošlú mi peniaze?

lucifuk_77
1. okt 2021

@monikamonco A aka je to adresa? Cina?

sylvia22
1. okt 2021

@vanessa22 ja som bola na polícii na dopočutie, ale neviem či mi peniaze vrátia, ale nech tým podvodníkom klepú po prstoch. Nech ich rieši polícia.

hexdoek
2. okt 2021

Ja už čakam - nečakam na zaplateny tovar už 2 mesiace . Naštastie pre mna len za 4 € . Preto preferujem platbu pri dodani tovaru, ale tu taka možnosť nebola . Maju to dobre prešpekulované ....

monikamonco
2. okt 2021

@lucifuk_77 nie adresa Železný Brod

monikamonco
2. okt 2021

Takto mám aspoň bundu,aj keď ju nenosím.ale stála 60eur :( ak im ju pošlem tak neviem či sa môžem spoľahnúť,že mi vrátia peniaze

januss1990
3. okt 2021

@danuska2008 ja som im písala 10 krat a oni staale dokola to iste odpisuju uz to vzdavam nech sa stym zadrhnu

danuska2008
3. okt 2021

@januss1990 to mi je ľúto 😥 sú to svine. Nechápem ako môžu ešte stále fungovať keď je na nich písaných toľko sťažnosti. Stále mi na nich vykazujú rôzne ponuky keď niečo hľadám na Google buď oblečenie alebo čokoľvek iné. Suprissimo a Bonky jedná a ta istá firma. Treba si dávať pozor.
Veľa šťastia 🍀 snáď sa raz podarí dostať sa všetkým ku svojim peniažkom naspäť, alebo aspoň tovar, nech už príde akejkoľvek kvality, aspoň že príde.
Tiež som sa oklamala na jednej stránke hneď po suprissime. Bol lockdown a človek potreboval nové handry, veď prišla jar tak objednal z netu. Prišli také handry za 55€ že som myslela že zosivejem. Vrariť sa to nedalo( nakoniec to prišlo z Hong Kongu čo som sní netušila) tak to mám v skrini schované, možno raz použijem na karnevalovú masku pre dcérku do školy 🙈

domi0304
8. okt 2021

Zdravím, chcela by som sa spýtať, či vám prišiel objednaný tovar? Ak nie ako ste to riešili? Ja som od nich objednala veci a tie nechodia, vyplatene peniaze majú, ale tovar nikde.

laravalovicova
16. okt 2021

Ja som si z tadial objednala podprsenku,cakala som na nu 3 mesiace a potom som im napisala email kde je moja objednavka,odpisali mi ze ich produkty su velmi kvalitne a ze to trva dlhsie kym pridu.tak som cakala dalsie 3 mesiace a napisala som im znova, odpisali ze ked mam niaky problem zo zasielkov mozem to reklamovat, tak sa aj stalo.vyhradili si na reklamaciu 30 dni,tak som cakala.dnes mi prisiel email ze reklamacia bola zamietnuta od dodavatela…keby som chcela vratit tovar lebo mal zlu farbu alebo bol nekvalitny tak si poviem dobre.ale mne ten tovar vobec neprisiel…

denka1753
17. okt 2021

@evqa93 Dobrý deň tiež som objednala mikinu škoda že som nečítala recenzie vyše mesiaca a nič 40eur je dosť pre mňa aby niekomu len tak isto do vrecka.

evita860
17. okt 2021

@laravalovicova ja už mám skoro 60 dni od podania reklamácie a nič. Nereagujú ani na mail x krát som im už písala a nič...

ivka710
18. okt 2021

@evita860 ani reagovať už nebudú... sú to hajzlici,ja som to už aj prestala riešiť a rozlúčila som sa so 40e.
A dajte si všetci pozor na ďalšiu českú stránku, volá sa Ríše snů.Objednala som si odtiaľ plniaci valček na maľovanie, no celé zle, opäť ďalšia Čína.Zaplatila som to síce na dobierku,ale keďže valček absolútne nespĺňal to,čo sľubovali a nakoniec som musela vymaľovať úplne obyčajným valcom,tak som sa rozhodla,že im ho vrátim.Uz to riešim mesiac a pol,neodpisovali na žiadny mail,nik nedvíhal telefón,tak som sa naštvala a napísala som im,že to skrátka budem riešiť cez OI,tak vzápätí mi odpísali,že mi pošlú peniaze naspäť.No a stále ich nemám.Pockam ešte tento týždeň,či prídu a ak nie,tak to budem riešiť.
Takže dajte si pozor,ďalšia stránka,ako ľahko prísť o prachy!!!!