icon

Eshop suprisimo.sk

fbibiana123
27. feb 2021

Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.

ala4081
3. feb 2022

Ahojte, patrím tiež k tým okradnutým - prišiel mi nekvalitný a neúplný tovar, ktorý sa nedá vrátiť a nechcú mi vrátiť peniaze. Kontaktovala som SOI, COI, ESC, banku s požiadavkou o chargeback, ale nakoľko mi bol tovar doručený, banka reklamáciu zamietla, že najprv musím vrátiť tovar (ten by však asi nik neprevzal). Nakoľko zatiaľ moje pokusy o vrátenie peňazí zlyhali, komunikovala som tu s pár ľuďmi, ktorí podali hromadné trestné oznámenie. Síce to dlhšie trvá (zhruba pol roka), ale boli úspešní a peniaze získali späť. Rozhodla som sa preto podať trestné oznámenie. Kto by mal záujem sa pridať, ohláste sa mi prosím. Ala

jt261
3. feb 2022

@monika_ma Ja som reklamoval v tatrabanke a za paru dni boli penize naspat na mojom ucte

monika_ma
4. feb 2022

@denulka666 presne tak zaplatila som v banke poplatok a hovno mi vratili

amirghaedi1353
6. feb 2022

Neodporúčam , myslím si že netreba objednať cez nich a ak si objednáte im vôbec netreba vopred zaplatiť . Čakám na tovar už mesiac , tým že meškajú napísal som im e mail a to tak mi odpovedali : On Tue, 18 Jan 2022 at 10:29, <info@suprisimo.sk> wrote:
Vážený zákazníku,

dodací doba je v rozmezí 10-40 pracovních dní. 95% zásilek dorazí zákazníkům do 14 pracovních dní od doby odeslání.

Prodejce si vyhrazuje právo v ojedinělých případech u 0.3% zásilek (objednávek) jako je například akutní a neočekávaný problém s logistikou, svátek v Asii, ukončení provozu továrny která zboží vyráběla, či v případě změnách zákonů prodloužit dodací lhůtu

podľa mňa je to presne naopak , to znamená že asi 5% tovaru majú na sklade a 95% si objednajú z Činy . Nie som spokojný , meškajú , nie sú seriózni takže NEODPORUČAM

amirghaedi1353
6. feb 2022

@jt261 prosím Vás ako ste reklamovali ? nedostali ste tovar alebo ste neboli spokojný s tovarom alebo odmietli vašu reklamáciu ? Ďakujem.

jt261
7. feb 2022

@amirghaedi1353 Objednal som a hned v ten isty den som zistil tu na fore ze je to podvod... utekal som do tatrabanky povedal im ze je stranka oznacena ako podvodna stranka na soi na fb na fore ze neposielaju tovar... vypisali so mnou papiere ze vraj ked to neuznaju stiahnu mi 10eur... ale dal som to aj tak... neeokladoval som nic, nikde som nic neposielal... potom asi o 5 dni mi prisiel mail ze zacali konanie a cakaju na vyjadrenie druhej strany a o dalsich cca 5dni som mal peniaze na ucte

erulka77
7. feb 2022

Ahojte na moje dnešné prekvapenie tovar dnes prišiel objednaní 18.12.2021 len dúfam že bude fungovať

amirghaedi1353
7. feb 2022

@jt261 tak mali ste šťastie že 1 deň hneď ste si všimli . a ďakujem za info. Prajem Vám pekný večer.

kucusik
Autor odpoveď zmazal
omp88
8. feb 2022

@kucusik nie je šanca
príde ti od nich správa , oni sú len sprostredkovateľ obrať sa na čínu s adresou a zaslaním tovaru niekde .... a potom už len

Správa nebola doručená
Pri doručovaní správy na adresu no-reply@disputemanager.online sa vyskytol problém. Prečítajte si technické podrobnosti nižšie alebo zopakujte pokus o odoslanie o niekoľko minút.
ĎALŠIE INFORMÁCIE

96zuzana96
8. feb 2022

@ala4081 dobry vecer prajem. Mala by som zaujem pridat sa. Ďakujem

branislavv
12. feb 2022

Aj ja som naletel stránka suprisimo je podvod

zuzlm
12. feb 2022

dostal niekto peniaze naspat ? mne sice tovar prisiel ale nieco nesedi nieco poslali uplne ine ..ten reklamacny stoji za to taka fotka taky dotaznik ..rozmyslam ci poslat naspat takto mozem niekomu dat ked mne nesedi lebo ked vratim nebudem mat ani prachy ani veci. mne aj odpisali na mail ked to dlho nechodilo som zvedava ako to dopadne s reklamaciou.

zuzlm
12. feb 2022

joj ale som sprosta tak mi treba mala som si recenzie najprv precitat 🙈

slavkakni
16. feb 2022

Ja som objednávala 2x, prvý krát mi prišiel tovar síce po mesiaci, rovno z Číny, samozrejme drahší ako na Aliexprese, ale ok... druhý krát mi namiesto 10 ks tovaru zaslali po 2 mesiacoch 1ks a ešte k tomu poškodený a prišiel mi platiť ešte aj colný dlh !!! Nikdy viac !!!

omp88
16. feb 2022

Jedine ich zastavíme tak, že im budeme robiť meno aké si zaslúžia. Písať o ich praktikách na FB instagrame .. Už som začal.

martuska56
17. feb 2022

@ala4081
Dnes som si prečítala správu o zamietnutí reklamácie…, už z princípu to nechcem nechať tak, ak sa ešte dá, pridať sa ešte k nejakej žalobe, mám záujem

smajluska
18. feb 2022

Ja čakám od septembra na tovar, ktorý som vopred zaplatila. Už ani nečakám, že príde a aký šmejd to bude 🤦‍♀️

smajluska
18. feb 2022

@ala4081 Dobry vecer, ako funguje to hromadne trestne oznamenie?

ala4081
18. feb 2022

@smajluska Dobry vecer, podozrenie z prečinu podvod - ten, kto na škodu cudzieho majetku seba alebo iného obohatí tým, že uvedie niekoho do omylu. U vás bola prešvihnutá avizovaná doba dodania, platí to aj pri vrátení tovaru (pri každom výrobku avizujú bezproblémové vrátenie tovaru a realita je iná)

adriana14
19. feb 2022

@smajluska skuste poziadat banku o vratenie platby, ak ste platili kartou, nemal by byt problem s vratenim. Ja som to tak urobila. Ako dovod som uviedla nedodanie tovaru v 40 dnovej lehote, info o podvodnej stranke o ktorej informuje aj SOI, prilozila som aj mailovu komunikaciu s obchodom. Do mesiaca mi banka peniaze vratila, mam CSOB. Ak by Vam medzicasom tovar dorucili, neprevezmite ho, lebo k peniazom sa uz nedostanete.

amirghaedi1353
20. feb 2022

@adriana14 v ktorej banke Ste to vyriesili? A dodacia doba je napisane ze 45 PRACOVNE dni a niekedy az 60 Pracovne dni. Myslite si ze nie je to problem?! Ja som objednal 7 januara a stale nic , myslite si ze da sa v banke poziadat o vyriesenie? Dakujem za odpoved.

mmaattuuss
20. feb 2022

Neodporúčam objednávať cez túto stránku. Tovar dodali za 6 týždňov a ešte o 1 kus menej a nič moc kvalita. Už od nich nebudem objednávať.

adriana14
21. feb 2022

@amirghaedi1353 banku mam CSOB. Reklamaciu som riesila az po nedodani po 40 pracovnyh dnoch(40 dni mali uvedene na stranke, mozno to zmenili) Kym reklamaciu v banke presetrili, balik dorazil, ale neprevzala som ho. Peniaze mi vratili do mesiaca od podania reklamacie. Islo o 80€.

bobulkapetka
23. feb 2022

Napíšem tiež moju skúsenosť. Ale asi patrím do tej šťastnejšej skupiny. Tovar objednaný 26.01.2022 a dnes 23.02.2022 mi bol aj doručený. Presne to čo som si objednala. Akurát, že som musela doplatiť 2€ colný poplatok ale radšej 2€ ako prísť o celu sumu. Ale tiež som tŕpla či a čo vôbec príde ak príde po prečítaní tejto diskusie.

kkkpp
1. mar 2022

Neodporúčam obchod suprisimo ani bonky, také obchody,ktoré majú len e -shop.

nicol_ka55
1. mar 2022

mna odradila uz len ta dodba dodania. pri 45 dnoch, je priam do oci biojuce, odkial tie veci vlastne oni sami objednavaju. takze hned som zaradila stopku

wincku
9. mar 2022

Zdravim všetkých. Mňa takisto oklamali pri objednavke ale nenechal som to len tak. Zistil som ze stranka patri panovi s menom Tomáš Šarai s bydliskom Masarykova 402 ,
Železny Brod v českej republike. Na facebooku som
napisal na oficialnu stranku mesta Železny Brod , či ho niekto nepozná , lebo je to podvodník a v zápätí nato sa ozval facebookovy profil s menom Lucas Hood , ktorý vystupuje ako Tomášov otec. Pod vyhrazkou ze to ide na policiu mi ihned ponukol vratit peniaze ak mu dam čislo objednavky. Dokonca som si vypytal aj telefonne čislo ( 608 388 666 ) Takze ak Vam niesu Vaše peniaze lahostajne riešte to. Nemate začo

smajluska
10. mar 2022

@wincku Dobrý deň, ja som im napísala email, že mi nedodali tovar v zákonnej lehote 40 dní, ktorú na eshope uvádzajú. Poslali mi obratom elektronický formulár, kde môžem nedodaný tovar reklamovať, treba napísať č.objednávky a vypísať č.účtu pre vrátenie peňazí. Neviem či sa to dorieši. Sama som zvedavá, či vrátia peniaze aj keď som chválabohu neprišla o veľa peňazí.

wincku
10. mar 2022

@smajluska ja som tam mal tiez 15€ . Ide o princip mne ziadny formular neposlali dokonca mi napisali ze dodacia lehota moze trvat az 365 dni . Zacal som sa vyhrazat policiou a nech sa paci dnes mi prisli peniaze na ucet. Pozrite kolkomludi sa stazuje. Nech sa nenechaju odrbavat nejaky zasran bude od ludi brat penize a pritom si to vedia sami objednat z aliexpressu