icon

Eshop suprisimo.sk

fbibiana123
27. feb 2021

Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.

zorkahorka
12. mar 2022

Ahojte, mne zamietli reklamaciu tricka, ktore bolo o 3 cisla mensie. Podarilo sa niekomu s reklamaciou uspieť? Resp. Co robit? Pomoze banka?

wincku
13. mar 2022

@zorkahorka Bohužial nie. Ide o tovar z Činy , ktorý je ťažko vyreklamovať z logistických a komunikačných dôvodov. Neoplatilo by sa to. Radšej to skúste predať a zo stranky suprisimo už nič neobjednávať ! Aliexpress.com tam mate vsetko

babinkaivka
21. mar 2022

@fbibiana123 Ja už čakám 80 dní,a odpovedá mi iba automat.Už nikdy si tam nič neobjednám.

zorkahorka
21. mar 2022

@babinkaivka zavolaj do banky a ries to ako reklamaciu. To je nedodanie tovaru, peniaze ti vratia.

babinkaivka
22. mar 2022

@zorkahorka Ďakujem , skúsim.

kodi
28. mar 2022

@barbora0308 Doslo ti nieco medzi tym? Uz som pochodila aj ja ☹

kodi
28. mar 2022

@zorkahorka skusala si? Mne v banke povedali, ze platby kartou nemaju pravo ovplyvnovat. No este mi nepreslo 40 dni, ale ako vidim, asi zbytocne budem zivit nadej.

zorkahorka
28. mar 2022

@kodi platila som stedrou kartou a nebol s tym problem. Aku mas banku? Ja slsp

vanessasalajova
30. mar 2022

Dobrý deň prajem ja som si u nich objednala tovar v hodnote 66€ 16.9.2021 a dodnes mi nič neprišlo. Vypísala som už aj reklamačný formulár aj som im poslala maily, že to pôjdem riešiť na políciu a nikto mi neodpoveda. 😔

richard29
30. mar 2022

Dobrý deň, ako ste všetci dopadli? Vidím že po roku sa mi stalo úplne to isté. Tak chcem vedieť ako mám postupovať ďalej? Ďakujem za odpoveď

zorkahorka
30. mar 2022

@vanessasalajova skuste banku, ona urobi reklamaciu, ide o nedodanie tovaru. Peniaze banka vrati

zorkahorka
30. mar 2022

@richard29 ha cakam na odpived banky. Mne tovar prisiel, ale v nespravnej velkosti. Reklamaciu neuznali, tak som oslovila banku. Vypytali ofomna vsetky maiky, odivede zo suprisima a cakam

victor_creed
3. apr 2022

Ahojte…Suprisimo,…viac myslim si, ze nemusim hovorit. Snzim sa objednat jedny nohavice uz od dcembra 2021,co sa mi aj podarilo. Len vyzera to tak, ze to je len vo hviezdach…Neni to velka polozka, je to nejakych 36,27€, ale ide mi o princip. Kedze som clovek zasad a principov nemam rad ked mi narusi nieco moj vesmir. Ako som si tak poprecitaval poniektore recenzie tak mi stacilo. Fakt. Aby niekto zneuzival tuto situaciu a povytahoval od ludi peniaze a to za tovar ktory je objednany z nemenovanych stranok za polovicne ceny a to niekdy az za -80% je pre mna ta posledna spina spinava. Tak vam poviem!!! Ale poviem vam jedno, napisal som mail, ze ked do tyzdna neobdrzim co i len odpoved, moje nohavice, co uz aj vysli z mody mozno, alebo nedajBoze mojich 36,27€ tak Suprisimo do skoreho videnia… a ako som spomenul vyzsie, som clovek zasad a principov… takze tak. Ludia moji, prajem Vam vsetkym len to najlepsie, pevne nervy a drzim palce pri Vasich reklamaciach. S pozdravom Victor Creed….ahojte

victor_creed
3. apr 2022

@fbibiana123 zabudni….akurat som dopisal slohovu pracu o nich a ze vraj boli uz aj v televiznych novinach…neobjednavaj, lebo nakupuju to z Činy a na inych stranjach to najdes o -50 az -80% lacnejsie. Pozri si Geek, Wish,Ali sexpres a porovnaj cenu….uvidis sama

victor_creed
3. apr 2022

@wincku presne tak. Sväta pravda… Geek,Wish,Aliexpress

doveva
4. apr 2022

@ala4081 Dobrý deň, ja by som sa chcela pripojiť k tomu hromadného trestnému oznámeniu, ešte vo februári 2022 som bola na polícii, ale zaevidovali mi to len ako priestupok so sumou 66, 50 euro, čiže nič. Písala som na mail aj tej vyšetrovateľke, čo sa ujala toho prvého hromadného trestného podania, ktoré bolo úspešné, ale vôbec mi neodpísala. Takže poprosím o bližšie informácie. Ja som objednávala tovar 21.8.2921, koncom októbra mi niečo z toho prišlo, samozrejme nekvalitné, reklamovala som to, ale viac sa neozvali a sveter v hodnote 30 euro mi doteraz neprišiel. Banka od nich pýtala platbu, avšak neúspešné. Ďakujem za odpoveď.

akzuzs
4. apr 2022

Suprisimo...😔 malému som pred pár mesiacmi objednala deku na fotenie s mesiacmi a rokmi...nič...vyšla ma na vyše 20 eur.Ked som ich kontaktovala, povedali,ze tovar môže meškať aj 90 dní...nuž ale keď neprišlo ani po vyse 3 mesiacoch,tak som si naštudovala ich podmienky a mali tam ze tovar moze chodiť aj rok....je to tam šikovné vložené 😏 paradox je,že som nakoniec tu deku v pepcu kúpila za 7 eur a mala som ju hneď 🙈Od vtedy nenakupujem v neznámych internetovych obchodoch a v drvivej väčšine si už dávam platbu pri prevzatí tovaru.

doveva
5. apr 2022

@doveva Dobrý deň, dáte mi prosím vedieť, na koho sa môžem obrátiť ohľadom tej hromadnej žaloby ? Ďakujem.

imrichovazuzana
6. apr 2022

@michaela1107 dobrý deň, chcem sa opýtať, či ste niečo vyriešili vo veci objednávky zo suprisimo. Ja som tiež objednávala, včera bol 40ty deň a ani obraz ani zvuk od nich. Písala som mail, zatiaľ sa neozvali. Viete nejaké info mi dať? Ďakujem.

imrichovazuzana
6. apr 2022

@doveva dobrý deň, prosím Vás, ako sa môžem pripojiť k hromadného trestnému? Tiež som objednávala tovar síce len za 30€, nič mi neprišlo, nedarujm im to. Nenechám im moje peniaze. Ďakujem za odpoveď.

michaelamichi
6. apr 2022

Ja počkám ešte do tých 40 dní a potom by som chcela podať trestné oznámenie, lebo išlo nie o malú čiastku. Nikdy som nepodávala trestné oznámenie, tak si to musím ešte pozrieť ako na to. Nebolo by lepšie ho podať v Čechách, keďže ide o českú firmu?

doveva
6. apr 2022

@imrichovazuzana Ak sa chcete pridať na hromadnú žalobu, poprosím Vás o kontaktné údaje na môj mail eva.goldasova@gmail.com

michaelamichi
6. apr 2022

Inak ešte by ma zaujímalo, z právnického hľadiska, ak je tu nejaký právnik alebo niekto, kto sa tomu rozumie... Ako si jedna firma môže do obchodných podmienok napísať tak zavádzajúce veci a napr. aj to, že tovar je možné doručiť do 365 dní? To si tam každý môže už napísať, čo ho napadne? Tomu fakt neverím, plus reklamácie vybavovať v Číne?Ja stále nerozumiem, ako môže táto firma stále fungovať a klamať ďalej

adriana14
7. apr 2022

@michaelamichi ak ste platila kartou, po nedodani tovaru kontaktujte banku, spisete reklamaciu a vratia Vam peniaze, trva to cca mesiac. Ak by Vam medzicacom tovar dorucili, doporucujem neprevziat ho, inak bude problem reklamovat. Riesila som to tymto sposobom, islo o ciasktu 80€...

imrichovazuzana
7. apr 2022

@adriana14 áno, riešiť cez banku. Peniaze vrátia, ale banka si stiahne 15€ poplatok. Včera som to riešila s bankou.

96zuzana96
7. apr 2022

V decembri som si objednala tovar, za 192€. Veci prisli niekedy v januári. Material katastrofa a velkost nesedela vobec. Bola som ochotna nechat si jednu vec...na nosenie na doma 🙂. Zacal sa proces reklamacie a skoncila som skoro az pri vyhrazkach....a dnes, neverím stale....poslali mi spat celu sumu!!! Tovar mam stale doma, tak som zvedava ci ho budu ziadat spat....Verim, ze bude pribudat takýchto pozitivnych sprav aj od vas ostatných...drzim palce.

michaelamichi
7. apr 2022

@adriana14 ďakujem, viem o tejto možnosti, len to ich, bohužiaľ, nezastaví, aby klamali ďalších ľudí... Je to proste nonsens

zorkahorka
7. apr 2022

@96zuzana96 komu si pisala? Tomu cechovi,co zastupuje cinanov?

adriana14
8. apr 2022

@imrichovazuzana mam CSOB a vratili mi celu sumu.

richard29
9. apr 2022

@adriana14 super,aj ja mám ČSOB. Ako ste to dosiahli? Ako ste postupovali,prosím? A podávali ste aj trestné oznámenie? Ďakujem