icon

Eshop suprisimo.sk

fbibiana123
27. feb 2021

Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.

igor14
23. mar 2021

@silvik81 spolocne ci kazdy sam treba urcite povedat ze bolo oklamanych viacero ludi a oni to uz daju do jednej zlozkypod spolocnym nazvom firmy

nealy
23. mar 2021

@igor14 NO mali by sme ist do toho vsetci spolocne, resp. jeden z nas za vsetkych, pozbiert sumy objednovak, lebo jednotlivo keby sme isli, nic by sme moc neporiesili, ale ak ta suma bude vyssia, tak sa toho chytia isto...trestny cin je nad cca 150 eur, ak si dobre pamatam...

ivetaondrusova
23. mar 2021

@lucia1561 aká bola u Vás dodacia doba?

iveta102
23. mar 2021

Dobrý deň, 15.2.som objednala zo stránky a dnes mi to prišlo.

pivonia14
23. mar 2021

Ahojte, ja som objednala 5.2. a dnes mi prisiel. Ale vyzera inak ako na obrazku. Je pekny ale vyzera inak. Satenovy zupan za 26 eur 🙈 U nas by som ho lacnejsie kupila.Neprecitala som si obchodne podmienky. Nikdy viac od nich neobjednam.

everly78
23. mar 2021

Ahojte, ja som si tiež objednala ešte 12.2.2021 Oximeter, bol v akcii za niečo okolo 9 eur, samozrejme, dlho dlho nič, až potom raz, že platba prijatá. Práve včera som sa náhodne dostala na túto diskusiu, že pozriem čo o nich píšu. Poriadne prekvapenie som zažila dnes keď som prišla z práce domov.......šok v podobe Oximetra, ktorý je celkom slušný a dokonca funguje. Tiež som si myslela, že sa s tým už môžem nadobro rozlúčiť, ale teda prekvapili ma. Držím Vám všetkým palce, dúfam, že to len naozaj dlho trvá.....

everly78
23. mar 2021

@nealy Trestný čin je nad 200 a viac eur. Pracovala som v tej organizácii, viem presne..

nealy
23. mar 2021

@everly78 aj ja, len som si už presne nepamätala ;)

brunettka89
23. mar 2021

Mne tovar od nich prišiel po viac ako mesiaci, ale prišiel.

borisvolcko
24. mar 2021

Ja som zaplatila 51 eur, potvrdili prijatie 1.2.2021 a nič. Keď som sa ozvala v marci , že mi nič neprišlo , tak odpísali že moja zásielka sa stratila v rukách dopravcu a že peniaze mi vrátia alebo pošlú tovar opakovane. Vyplnila som reklamačný formulár, ktorý je ale veľmi čudný, 4x dookola vypisujete to isté a potom keď ho odošlete nestane sa nič. Žiadne potvrdenie že ste to poslali, teda ktovie či to prišlo. Odvtedy na maily neodpovedajú...

silviaff
24. mar 2021

@iveta102 dobrý den, my čakáme od 12.2. a zatiaľ nič, dnes som to číslo balíka overovala na pošte a balík s takým číslom neexistuje...😟

veronikakika
25. mar 2021

Ak sa bude podávať trestné oznámenie , rada sa pridám. Objednala som okolo 15teho februára ako darček pre dcéru a doteraz nič. Poslali mi číslo zásielky , ktoré keď som zadala na stránku slov. Posty mi ani nenašlo... a 25€ v p.... 😡

alfkoma
25. mar 2021

Sprisimo podľa dodacej lehoty si myslím že je to takto: Objednáš si tovar oni objednávku prepošlú do Čínskeho e-shopu. Tovar ti príde z Číny poznáš to podľa balenia 😀. Preto 40 dňová dodacia doba. Rozdiel je v Tom že keď si to objednáš sama v Čínskom e-shope bude to tak 3x lacnejšie, dobrý kšeft. Pozri si cenu objednaného tovaru napr. Na AliExpress alebo Wish.

alfkoma
25. mar 2021

@borisvolcko zásielky z Číny sa zvyknú strácať tak jedna z desiatich.

alfkoma
25. mar 2021

@fbibiana123 Tvoju objednávku prepošlali do Číny preto 40 dní dodacia lehota pozri AliExpress určite tam nájdeš tovar čo si objednávala len 3x lacnejší

veronika2222
26. mar 2021

Destinácia: Slovensko
Pôvod: Čína
2021-03-25 01:04:00
[SK] Dekonsolidácia tranzitnej jednotky

Baby čo to znamená objednala som si od tej stránky a pýtala som si číslo balíka a toto tam bolo napísané

kristindaniel28
26. mar 2021

Hrozne. Cakala som mesiac. Objednala som si baby modru supravu a dosla mi uplne tyrkisova. To by mi az tak nevadilo ale material, fuuuuj
Idem to poslat spat

jandakovaeva
26. mar 2021

Dobre tak aj ja sa pridávam neska som poslala peniaze za lediny uvidíme co sa bude diať keď to tu čítam

02021972
27. mar 2021

Dobrí deň to bude všetko poriadku lebo ja som čakala 4mesiace už so nedúfala že to príde ale prišlo

jandakovaeva
27. mar 2021

@02021972 dobrý deň a peniaze ste poslali na účet ako je uvedené a tovar vám prišiel v poriadku

veronika2222
27. mar 2021

Mne prišla jarná bunda včera otras materiál

9denis9
27. mar 2021

@02021972 dobrý večer, môžem sa vás opýtať, že kedy ste objednávali? ďakujem

ivetaondrusova
28. mar 2021

Mne konečne prišiel tovar Android box tv, objednaný a uhradeny 17.2.,ale vôbec s ním nie som spokojná. Ikony aplikácii sú veľmi malé, úplne sa zle a pomaly prepinaju a ešte horšie hľadajú, je to neprehľadné, aj keď parametre ake ponúkali na e-shope by mali byť dostatočné.

02021972
28. mar 2021

@9denis9 dobrí deň bolo to ešte minulý rok v lete

barbora0308
29. mar 2021

Ahojte, mne akurat dnes po 3 mesiacoch prisla zasielka, produkt je uplne nepouzitelny, rovno som vyplnala aj formular na vratenie produktu, aj so staznosotu, ze som ich stranku nahlasila a verim, ze ich coskoro zrusia, kedze ide o totalne zavadzanie zakaznikov! Prosim ak sa vam da, tak aj vy nahlasujte danu stranku, nech sa paci manual nizsie ako na to:
https://1q.sk/ako-kam-nahlasit-podvodne-alebo-f...
Tuto stranku treba dat cim skor zrusit!

nikola2409
29. mar 2021

Dobrý deň, chcem sa podeliť o skúsenosť s e-shopom Suprisimo.sk. Som veľmi nespokojná tovar chodil dlhšiu dobu a nie je vôbec totožný s tým čo je na fotke, a preto sa nenechajte zmiasť prvým dojmom! Našla som svoju objednávku hodenú pod dverami, ani nechcem vedieť koľko tam bola. Žiaden slušný prístup. Určite si už nikdy odtiaľ neobjednám a taktiež neodporúčam ani Vám. A tie recenzie na ich stránke sú nereálne, a veľmi skreslené priam umelé. Som nesmierne sklamaná...

l82b
30. mar 2021

My sme objednali lego 29.1, dnes dorazilo, nevedeli sme či sa máme smiať, alebo plakať. Absolútne neodpovedalo tomu, čo sme objednali, prišlo bez originál krabice, lacná čína. Ideme vrátiť a len dúfam, že nám vrátia peniaze späť. Tiež sme chceli stornovať objednávku, práve kvôli dlhej dobe dodania, ale nebolo to možné. Nikdy viac!

kk44pp
31. mar 2021

@fbibiana123
Surprisimo funguje ako zbytočný vmedzerený článok medzi spotrebiteľom a ázijskými eshopmi, preto to toľko trvá, kým tovar príde a je 3x predažený ako si ho kúpiš na alibabe.
@fbibiana123

jcuntalova
1. apr 2021

Pozor aj na LUNZO

kiko11
2. apr 2021

Pre všetkých poškodených!
poprosil by som vás aby ste každý za seba podali podnet na SOI, link:
https://www.soi.sk/sk/Podavanie-podnetov-stazno...
s opisom vášho problému a čím viac Vás bude, tým skôr to začnú riešiť. Treba to adresovať priamo na ústredný inšpektorát (je tam možnosť výberu kto to ma riešiť), pretože tam sa špecializujú na ochranu spotrebiteľa. Nezabudnite ich tiež požiadať, aby napísali o spoluprácu s Českou obch. inšpekciou, z dôvodu sídla spoločnosti na území ČR.
Súčasne,(keď máte trosku času) poslať podnet aj na Európske spotr. centrum nech to kontrolné org. maju z každej strany a zároveň spotr. centrum má trosku iné kompetencie.
Ďakujem.