Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
@zorkahorka Áno, písali 40 dní v maily. Tak teda počkám ešte
https://www.ordertracker.com/track na tejto stránke totiž už 16 dní je ten istý stav
The carrier has been informed and will soon collect your package.
Label created. Warehouse is processing this order. Please wait in patience.
@agrimof ano, aj vikendy
Moja osobna skusenosť.
Objednal som obojok pre psa. Už oktobry.
Došiel mi až v polke januara.
Musel som dokonca doplatit aj CLO.
Kym prišiel, aj psik vyrastol a obojok mu je malý..a poslali uplne inej farby.
Chcel som samozrejme reklamovať, no tu je ich odpoveď:
Vážený zákazníku,
je nám to velice líto, že Vaše reklamace nebyla bohužel ze strany dodavatele uznána. V tomto případě se jedná o finální rozhodnutí ze strany prodejce a i přesto, že jsme dělali vše co bylo v našich silách tak nejsme schopni žádným způsobem ovlivnit rozhodnutí dodavatele.
Vrácení platby tedy není v našich možnostech neboť naše nákupní galerie je pouze zprostředkovatelem zahraničního obchodu, nikoliv přímým prodejcem.
Zasíláme vysvětlení dle obchodních podmínek našeho obchodu :
5. Reklamace
5.1. Provozovatel se zavazuje řešit reklamace svých služeb (nedodání zboží, prodleva s dodáním zboží či dodání jiného zboží).
5.2. Provozovatel neodpovídá za jakost a kvalitu zboží ani za soulad zboží s ČSN či evropskými normami.
5.3. Reklamace dodaného zboží (nároky z odpovědnosti za vadu zboží či za škodu způsobenou vadou zboží) řeší Kupující samostatně přímo s Dodavatelem zboží.
Čiže oni za to nezodpovedaju..
Keby som vedel, objednam si to sam z Aliexpresu (čo objednavam bežne) a nikdy som nemal probkem a za 3e a ne 30e.
Nahlasil som ich aj na SOI, no vraj oni na nich nemaju páky..
NEKUPOVAŤ
@donluciano "Musel som dokonca doplatit aj CLO."
Clo si urcite neplatil - to sa plati len ak zasielka presiahne 150€. Dan si teoreticky mohol ale myslim ze uz vsetky zasielky dan maju zaratanu v cene a colnica to vie overit. Takze asi si platil vypalnicky poplatok 2€ poste - ona si to uctuje za to ze sa teta na ten balik pozrie. Ine dopravne spolocnosti si neuctuju nic ze sa ich zamestnanec pozrie na balik.
Ano SOI s tym nic nema. Na svete su miliony spolocnosti je nemozne aby sa im vsetkym venovala. Myslim ze SOI dostatocne vytazuje kontrolovat nase Slovenske obchody.
@hiro Ok tak áno, vypalne 2,50e konkretne som platil. Okrem tych 30e čo som platil vopred.
SOI nevyťažuje kontrolovať. Podľa pracovničky SOI, je stranka registrovana v zahraniči, kde na nich nič nemožu a Suprisimo je len prostredkovateľ, nie predajca.
@donluciano to je super takto okrádať ľudi a vedieť ze nikto im nič nemôže, dúfam že sa sprostredkovatelia,,, suprisimo,, dobre každú noc vyspia....... Fuj
Ja som sa tiež oklamala s nimi už mesiac čakám na tovar na jeden mail odpísali a potom sa im už nedalo písať na mail ako keby ma zablokovali alebo co
@katarina46 Ked som im vynadal ze su banda zlodejska a nereklamovali mi tovar, zablokovali aj mna na maily
Máte reálne niekto skúsenosť s tým že sa tento problém vyriešil? Objednávku som objednával 9.9.2022 čo už činí skoro 5 mesiacov. Taktiež mi stránkou bolo povolené podať reklamáciu, lenže peniaze sú stále v nedohľadne. (Reklamácia bola vykonaná CCA týždeň dozadu
@majdzo vrátili mi peniaze v banke.. SLSP
@ivetka1981 ako vam vratili prosim postup tiez mam slsp
@icko1190 pozrite vyššie,všetko som už pisala
Aj ja som naletela objednala a zaplatila a tovar nikde o32.eur som prisla ....ako mam postupovat dalej ....
@svetlana10 my sme dali hromadné trestné oznámenie a ani to nepomohlo, takže sme všetci len naleteli ,bohužiaľ
@fbibiana123 ABSOLUTNE NEODPORUČAM .. realne po troch mesiacoch mi prišla objednávka .. objednávala som si topánky veľkosti 39 (30.11.2022) a došli mi 38 (6.2.2023) to nehovorím o tom že je to všetko z číny .. na maily reaguje robot + mimo objednávky som este musela platit clo a iné poplatky ..
Nikdy viac,1xma sklamali, stačilo, neodporúčam
@ivetka1981 dobrý deň mamina odtiaľ včera objednala a zaplatila ale keď to tu čítam tak asi tuším ze balíka sa nedočkáme. Treba čakať tých 40 dní a potom môžeme ísť do banky požiadať vrátiť platbu? Zobrali vám aj 10 e poplatok za storno v banke?
@juliankah neplatila som nič
@ivetaondrusova ako ste prosim vás dopadla?
Po 6 mas nic ani tovar ani peniaze poslali mi Kontakt ktory niekto nezdvihne Alebo Telefon vypnu 130rur je fuč Ze ich nikto nevie zavriet
Dobrý deň,ja som si v Suprisimo obj..ešte 12.11.2022..za 33.18€..a dodnes nič,ani peniaze ani tovar..nikdy viac,keby človek vedel dopredu...Suprisimo,bonky,neviem či to je to isté...
@ivetka1981
Dobrý večer. Tiež som objednala cez nich žiletky do 20€. Peniaze poslala moja dcéra ešte v januári. Len by som sa chcela spýtať že aj po tej dlhej dobe môžme ísť do banky a požiadať o vrátenie peňazí?
Vopred ďakujem za ochotu
@rika1968 určite to za pokus stojí...nič za to viac nezaplatíte
@ivetka1981
Ďakujem, určite pôjdeme do banky a uvidíme. Dúfam že aj u nás v banke budú také ochotné pracovníčky . Vy ste po akom čase išli to riešiť?
@rika1968 cca po 3 mesiach
@ivetka1981 Rozumiem a ďakujem. Aj my skončíme na budúci týždeň.
@rika1968
@ivetka1981 Dobrý deň. Predstavte si, že mne tie žiletky čo som objednala, dnes poslali. Pri prevzatí , som poštárke musela platiť 2€ za clo.
Do banky som chcela ísť včera, ale boli zavretý, takže tak už ani nepôjdem.
@rika1968 fantazia..aspoň čosi pozitívne

@zorkahorka dobrý deň neviem či sa rátajú aj víkendy,ja čakám od 2.12.22.